Nolur bakın hamile miyim!!???

sende ilac fıln kullndın mı cnm
yok ben kullanmadim bir gun arayla iliski koyduk yumurtlama gunumu biliyrm sag yumurtalgm cok agirdi 11 ila 14 u gibiydi yani degerlendrdk sonratan almistm ben ovu testini ocak ayi icin kullanacaktm o donemden sonra denemk icin yaptm silik pembe cikti simdi 3 gun once oylesine yapayim dedim kipkirmizi 3 gundrde yapiyorm ayni sekilde o yuzden erken gebelik testi yaptm coook silik bi cizgi var ama negatif diye kabul ettim gunumu beklemeye karar verdim emin olmak icin direk kan testi yaptrcm

Kızlar sancım oldu pembemsi normal sıvıyla akıntı oldu çok korkuyorum ağladım bu yerleşme kanaması olabilir mı
Moralini bozmak istemem canım ama kimyasal gebelik geçen ay geçirdim.Senin gibi ogrendigimin ertesi günü pembemsi kanamayla devamı geldi sanki tekrar adet görmüş gibi oldum.insallah senin öyle degildir canım doktora git değerine baktir tekrar

Kimyasal gebelik olunca adet mı oluyorsun nasıl oluyor alıyorlar mı canım hiç bilgim yok

Kimyasal gebelik olunca adet mı oluyorsun nasıl oluyor alıyorlar mı canım hiç bilgim yok
rahim kalitesiz yumurtayi red ediyo canim adet ile birlikte atiyo disari gebelik sonlaniyo icini ferah tut sen herkeste olcak diye bisey yok zaten her kadin bunu yasiyoms ama kimisi farketmiyoms bile

Evet canım hcg değeri düştükçe kan aman oluyor ilk baş açık pembeydi sonra normal kanamaya döndü.daha ortada oluşan bişey olmadığı için kurtaja gerek kalmiyor.Benim üç dort gün sürdü kanama. Ama ınşallah senin ki yerleşme kanaması gibi bişey dir.devamı gelmediyse öyledir heralde

vallah bilmiyrm yaniltiyo mu gorucez bu ay 3 gun arka arkaya pozitf aldim. cok kafaya takmayada basladim dilimde surekli gebelik herkes deli oldugumu dusunuyo gibi geliyo artık moralim bozuluyo yok cok istedgn icin cift cozgi goruyisndr falan bi gebelik testide yaptm ben silik cizgi cikti ama herkesin tepkisi cok istedgm icin cikmismis falan filan bu ayda adet olursam zaten zerre takmiycam hic biseyde yapmiycam hamile kalmak icin cok canim sikkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…