- 24 Aralık 2016
- 404
- 282
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
yok ben kullanmadim bir gun arayla iliski koyduk yumurtlama gunumu biliyrm sag yumurtalgm cok agirdi 11 ila 14 u gibiydi yani degerlendrdk sonratan almistm ben ovu testini ocak ayi icin kullanacaktm o donemden sonra denemk icin yaptm silik pembe cikti simdi 3 gun once oylesine yapayim dedim kipkirmizi 3 gundrde yapiyorm ayni sekilde o yuzden erken gebelik testi yaptm coook silik bi cizgi var ama negatif diye kabul ettim gunumu beklemeye karar verdim emin olmak icin direk kan testi yaptrcmsende ilac fıln kullndın mı cnm
insallah canm amiinanladm cnm insallh hyrlısı olur bnde ilk kez kullndm ovulsyn testni insallh faydasnı görmszdr
Moralini bozmak istemem canım ama kimyasal gebelik geçen ay geçirdim.Senin gibi ogrendigimin ertesi günü pembemsi kanamayla devamı geldi sanki tekrar adet görmüş gibi oldum.insallah senin öyle degildir canım doktora git değerine baktir tekrarKızlar sancım oldu pembemsi normal sıvıyla akıntı oldu çok korkuyorum ağladım bu yerleşme kanaması olabilir mı
Kimyasal gebelik olunca adet mı oluyorsun nasıl oluyor alıyorlar mı canım hiç bilgim yokMoralini bozmak istemem canım ama kimyasal gebelik geçen ay geçirdim.Senin gibi ogrendigimin ertesi günü pembemsi kanamayla devamı geldi sanki tekrar adet görmüş gibi oldum.insallah senin öyle degildir canım doktora git değerine baktir tekrar
rahim kalitesiz yumurtayi red ediyo canim adet ile birlikte atiyo disari gebelik sonlaniyo icini ferah tut sen herkeste olcak diye bisey yok zaten her kadin bunu yasiyoms ama kimisi farketmiyoms bileKimyasal gebelik olunca adet mı oluyorsun nasıl oluyor alıyorlar mı canım hiç bilgim yok
Evet canım hcg değeri düştükçe kan aman oluyor ilk baş açık pembeydi sonra normal kanamaya döndü.daha ortada oluşan bişey olmadığı için kurtaja gerek kalmiyor.Benim üç dort gün sürdü kanama. Ama ınşallah senin ki yerleşme kanaması gibi bişey dir.devamı gelmediyse öyledir heraldeKimyasal gebelik olunca adet mı oluyorsun nasıl oluyor alıyorlar mı canım hiç bilgim yok
Ovulasyona fazla guvenme bence ama geçen ay kimyasal gebelik gecirdigimde meraktan denedim ikiside kopkoyu çıkmıştıBenim durum daha karisik kizlar ovulasyon testi yaptm yne ayni cift czgi sizce hamile olabilr miyim ben basina gelen oldu mu böyle bisey
amin cumlemizin insallahta o kadar umitliydm bu ay bilmiyrm var mi yok mu o umidide kocam dahil cevremdekiler oldurduAllah kalbine göre versin inşallah cnm bu isler cok zor bi de çevreden baski hissediyorum bn kötü oluyrum
insallah canimAnldm cnm inşallah vardır bebslermz
Yok canım ben adet oldum ama üstüne gördüm galiba adetim bittikten sonra farkettim dr gittim hcg 10cikti ama öğrendikten bikac güne kanamam olduSeninde mi adetin gecmisti cnm geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?