- Konu Sahibi Canimsinsen
-
O manada,demedim canım yani illa yumurtlama günlerinde hamile kalınır diye ni şart mı,var,demek istiyorumvallah benm bildgm ve burda okudugm kadaryla ikisininde ayni kirmizilikta olmasi gerekiyo canm pozitf olmasi icin zaten negatifte her halukarda pembe silik cikiyo.benmde suphem var hep yapıyorum 4 gundr az oncede yaptim regle 4 gun var ikiside kirmizi resimi yuklemeye calisym yuklenmedi
yumurtlama gunlerinde hamile kaliniyo canim her insanin test sonucuda ayni olmayabiliyo sen tajip edemiyosan 1 gun ara ile iliski olsun o sekilde kafan rahay olur hemde kacirmazsn gunlerini adetin basladgi ilk gunden say 8 10 12 14 16 18 20 bu sekilde devam edersen kacirmazsn zatenO manada,demedim canım yani illa yumurtlama günlerinde hamile kalınır diye ni şart mı,var,demek istiyorum
Ben düne,kdar takip,ettim bitti dün ovulasyon,testi pazartesi gelcj,sipariş,verdim,yetişmedi,bu güne ama regl bitti 19-21-22-24 değerlendirdk devam etcm pco var,soğan kürü,de yapıyorum cok,korkuyorum olmaz diyryumurtlama gunlerinde hamile kaliniyo canim her insanin test sonucuda ayni olmayabiliyo sen tajip edemiyosan 1 gun ara ile iliski olsun o sekilde kafan rahay olur hemde kacirmazsn gunlerini adetin basladgi ilk gunden say 8 10 12 14 16 18 20 bu sekilde devam edersen kacirmazsn zaten
pozitif dusun stres yapma allah ol derse olur bende vajinit var diye 2 ay stre yaptim ve bana drm sunu dedi kisti olan biri hamile kalablr vajinit neymis yeterki sperm kaliteli olsun demisti hic unutmam o sogan kurude cok iyi geliyoms sen onada devam et hayirlisiyla insallah olur canimBen düne,kdar takip,ettim bitti dün ovulasyon,testi pazartesi gelcj,sipariş,verdim,yetişmedi,bu güne ama regl bitti 19-21-22-24 değerlendirdk devam etcm pco var,soğan kürü,de yapıyorum cok,korkuyorum olmaz diyr
Emin olmak için doktora,gitmen lazım canım,acile git ne olur ne olmazKızlar sancım oldu pembemsi normal sıvıyla akıntı oldu çok korkuyorum ağladım bu yerleşme kanaması olabilir mı
acile git canim hemenKızlar sancım oldu pembemsi normal sıvıyla akıntı oldu çok korkuyorum ağladım bu yerleşme kanaması olabilir mı
kahverengi mi pembe miKızlar sancım oldu pembemsi normal sıvıyla akıntı oldu çok korkuyorum ağladım bu yerleşme kanaması olabilir mı
kahverengi mi pembe mi
acile gitsene canim sen kahvrengiyse korkma ayaklarini 90 derce dik yastik koy altina oyle uzan yat merdiven inip cikmaPembemsi canım şimdi de çok minik koyu olmuş daha gelmiyor çok şükür diğeri de avuç ici düşün içinde 4 5 damla orta boyda
tamam canm sen yinede pek dolasna parlak kirmizi kandan kork stres yapmaKan değildi canım eminim korktum ne bileyim koydeyim kaynanamgilde dediklerini yapmam imkansız yani Allah büyüktür pazartesi gidicem inşallah
kan ver canm hem 4 gun gecmis daha garnti olur benim gecse ben hemen yapcam benmde ovular pozitd regle 4 kalaOvulasyon testi adet günümden 4gun sonra pozitif cikti.szce neden.gebelik testnde cikmadi
insallah gebeliktendr canm bende oyle umuyorm cok meraktaym ams gunumn gecmesini bekliyrmanladım canm gebelk testnde cıkmaynca anlam veremedm bnde 2.kez yumurtlyorumdur dye dsndm dün de böyleydi catlama olunca siliklesmesi gerekyo cnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?