Nolur bakın hamile miyim!!???

O manada,demedim canım yani illa yumurtlama günlerinde hamile kalınır diye ni şart mı,var,demek istiyorum

O manada,demedim canım yani illa yumurtlama günlerinde hamile kalınır diye ni şart mı,var,demek istiyorum
yumurtlama gunlerinde hamile kaliniyo canim her insanin test sonucuda ayni olmayabiliyo sen tajip edemiyosan 1 gun ara ile iliski olsun o sekilde kafan rahay olur hemde kacirmazsn gunlerini adetin basladgi ilk gunden say 8 10 12 14 16 18 20 bu sekilde devam edersen kacirmazsn zaten

Ben düne,kdar takip,ettim bitti dün ovulasyon,testi pazartesi gelcj,sipariş,verdim,yetişmedi,bu güne ama regl bitti 19-21-22-24 değerlendirdk devam etcm pco var,soğan kürü,de yapıyorum cok,korkuyorum olmaz diyr

Ben düne,kdar takip,ettim bitti dün ovulasyon,testi pazartesi gelcj,sipariş,verdim,yetişmedi,bu güne ama regl bitti 19-21-22-24 değerlendirdk devam etcm pco var,soğan kürü,de yapıyorum cok,korkuyorum olmaz diyr
pozitif dusun stres yapma allah ol derse olur bende vajinit var diye 2 ay stre yaptim ve bana drm sunu dedi kisti olan biri hamile kalablr vajinit neymis yeterki sperm kaliteli olsun demisti hic unutmam o sogan kurude cok iyi geliyoms sen onada devam et hayirlisiyla insallah olur canim

Ben pek giremedim canım ama daha adetine 1 hafta varmış idrarda çıkmaz diye biliyorum kan tahlili yaptirsana canm

Kan değildi canım eminim korktum ne bileyim koydeyim kaynanamgilde dediklerini yapmam imkansız yani Allah büyüktür pazartesi gidicem inşallah

Bende gordum siyah beyaz olan resimde silik cikmis biraz ama insallah hamilesindir kuzum Allah gonlune gore versin . Benimde adetime 5 gun var ve 2 saat once normal test yaptim ama malesef negatif cikti umarim seninki kesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…