- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Testte ciktiysa az zaten kanda kesinlikle çıkar varsa sen yarin git kan ver.CanımEşim yaptıralım diyor canım ya
Bnce ilerleyen günlerde tekrarla testi canımŞuan elim ayağım titriyor canım çok sağol yanılma payı var mıdir sizce
İnşallah hamişsindir canımŞuan elim ayağım titriyor canım çok sağol yanılma payı var mıdir sizce
Teşekkür ederim canım çok ince bir çizgi yarın kan testi yapıcam inşallah güzel haberlerle gelirimGordüm gördümhayırlı olsun
kiz hamile misin seen bendede boyle cikti cizgi yaa ama senin ki gorunuyo resimdee siyah beyazdaSiyah beyaz yaptım
gorunuyo canim seninde benmde boyle cikti yok denecek gibi.regle 5 gun var ovu testlerim kipkirmizi pozitf verdi gebelik testim seninkisi gibiydi bekliycz artkKizlar bende test yaptım catlatma ignesi oldum bugün 15. Gün sabah ilk idrarimla yaptım lütfen bide benim testimi yorumlayin ama coooookkk cookk zor gözüküyor
Hamilesin canim hayirli olsunKızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
Bende senin cizgini gordum cnm inşallah vardır bebis bat ne zmn cnmbenmde renk degistrnce az biraz belli oluyo ama negatif kabul ediyorm regli bekliucm
Hayirli olsunKızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?