Nolur bakın hamile miyim!!???

Bence yrn bidaha yap yada iki gun sonra bata cok varsa bekle biraz heycanlisindir tabi merakda var ama beklesen sanki daha net sonuc alirsin

Ilk testte çok silik görünüyor. çok yeni döllenme. ben tüp bebekle 13. gün hamile olduğumu bile bile sırf meraktan yaptım o bile silik çıkmıştı. acildi yaptır yarın ama çok düşük bir değer çıkacaktır muhtemelen ona göre hazırlıklı ol da git.

Bende yüp bebek yaptırdım 8. Günüm bugün sabah test yaptım sadece ben görüyorum sandım ama arkadaşlarda gördü çok şükür umutlarım arttı

Valla bi resimde var gibi birinde yok gibi.. ama çok erken.. 1 hafta daha bekleyemezseniz kan tahlilinde çıkar. .

Daha çok var bata erken gebelik testlerinin yanılma payları da var ama ben çizgiyi gördüm şimdi kan ver dicem ama değer düşük çıkacak iki güne bi kan vermen gerekecek vermesen de için içini yiyecek her gün umutlanacaksın kendimi yerine koyuyorum da ben koşa koşa hastaneye giderdim bol şans haber ver mutlaka

Kizlar bende test yaptım catlatma ignesi oldum bugün 15. Gün sabah ilk idrarimla yaptım lütfen bide benim testimi yorumlayin ama coooookkk cookk zor gözüküyor
gorunuyo canim seninde benmde boyle cikti yok denecek gibi.regle 5 gun var ovu testlerim kipkirmizi pozitf verdi gebelik testim seninkisi gibiydi bekliycz artk

benmde renk degistrnce az biraz belli oluyo ama negatif kabul ediyorm regli bekliucm

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-23-23-02-43.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…