Nolur bakın hamile miyim!!???

Kızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
Canım benim mesajlarını okudum heyecanini cok iyi anliyorum testine baktim iki cizgiyi bende gordum hele karatma yaptığında daha cok bellli oluyor bide adetine 1 hafta var kuzum dahada belirginlesir INŞALLAH ❤ Kuzum senin için gönülden dua ediyorum kan testindende olumlu sonuç alırsın ve hamissindir INŞALLAH❤ Bende bi bebissim olsun cok istiyorum hepimiz o mutlulugu tez zamanda yasariz INŞALLAH kuzum dualarim seninle kan sonucun çıkınca benide etiketlersin aklim sende canim❤

Ayyyy Allah razı olsun canım benim inşallah olumlu bir sonuç çıkar inşallah şimdi kan verdim 2 de çıkacak dua edin nolur kızlar nolur rabbim herkese gönlündekini versin amin

Ayyyy Allah razı olsun canım benim inşallah olumlu bir sonuç çıkar inşallah şimdi kan verdim 2 de çıkacak dua edin nolur kızlar nolur rabbim herkese gönlündekini versin amin
Ayyy bende cok heyecanlandim kuzummm❤❤❤ AMiN cumlemizden canım ❤ INŞALLAH mujde verirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…