- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
28 aralik canim bekliycem ben ovu testlerim pozitif verdgi icin yaptm ama cok cok silik iste insallah vardr yaBende senin cizgini gordum cnm inşallah vardır bebis bat ne zmn cnm
İnşallah cnm hayırlısı olsun hepimizin hakkında28 aralik canim bekliycem ben ovu testlerim pozitif verdgi icin yaptm ama cok cok silik iste insallah vardr ya
insallah amiiin canimİnşallah cnm hayırlısı olsun hepimizin hakkında
aaa cok sevndm yahu eski mesajlari taradm ne yazdgmi bulamadmmichie canım senin dediğin çıkıyor pazartesi kan ver çıkar demiştin :)
Evt var ama çok erken gününün geçmesini bekle kafan daha çok rahat ederCanım heyecanlandırmayayım ama var hayırlı olsun
Kız ne bileyim yaptım 5 dkya ben gördüm ama çok ince inşallah hamileyizdir kardesiiimmmminsallah amiiin canim
Canım benim mesajlarını okudum heyecanini cok iyi anliyorum testine baktim iki cizgiyi bende gordum hele karatma yaptığında daha cok bellli oluyorKızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
benmde aynisi oldu canim sen kan ver en iyisi benim ambargo var regli bekliycez kocacigm öyle dediiKız ne bileyim yaptım 5 dkya ben gördüm ama çok ince inşallah hamileyizdir kardesiiimmmm
Ayyyy Allah razı olsun canım benim inşallah olumlu bir sonuç çıkar inşallah şimdi kan verdim 2 de çıkacak dua edin nolur kızlar nolur rabbim herkese gönlündekini versin aminCanım benim mesajlarını okudum heyecanini cok iyi anliyorum testine baktim iki cizgiyi bende gordum hele karatma yaptığında daha cok bellli oluyorbide adetine 1 hafta var kuzum dahada belirginlesir INŞALLAH ❤ Kuzum senin için gönülden dua ediyorum kan testindende olumlu sonuç alırsın ve hamissindir INŞALLAH❤ Bende bi bebissim olsun cok istiyorum hepimiz o mutlulugu tez zamanda yasariz INŞALLAH kuzum dualarim seninle kan sonucun çıkınca benide etiketlersin aklim sende canim❤
Kuzum şimdi verdim kan 2 de çıkacak nolur dua edin nolurbenmde aynisi oldu canim sen kan ver en iyisi benim ambargo var regli bekliycez kocacigm öyle dedii
İnşallah vardır canım ama bana var gibi geliyor.Bende bat dan bi gün önce test yaptığımda böyleydi ama benim kimyasal oldu. Senin inşallah sağlıklı bir gebeligin olur canımKızlar şimdi kan verdim 2 de çıkacak nolur dua edin Allah rızası için
insallah vardir kuzum ki testte cikti ama yinede pozitif dusun canim hayirlisi olsunKuzum şimdi verdim kan 2 de çıkacak nolur dua edin nolur
canım testinin adı nedir paketinin resmini atsanaKız ne bileyim yaptım 5 dkya ben gördüm ama çok ince inşallah hamileyizdir kardesiiimmmm
canım 2 çok geç yahu 40 dk lık test bu sen yinede 15 dk da bir sor sonuç çıkıyor ama saatini bekliyorlar daha erken sonuçlanır bende sağlık sektöründeyimKızlar şimdi kan verdim 2 de çıkacak nolur dua edin Allah rızası için
Ayyy bende cok heyecanlandim kuzummm❤❤❤ AMiN cumlemizden canım ❤ INŞALLAH mujde verirsin canimAyyyy Allah razı olsun canım benim inşallah olumlu bir sonuç çıkar inşallah şimdi kan verdim 2 de çıkacak dua edin nolur kızlar nolur rabbim herkese gönlündekini versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?