Saç Kesim Şekilleri nolur bakın pazara kadar vaktim var :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
kızlar saçlarım kısa ve pazar günü mezuniyet balom var ne yapıcam bilmiyorum saçlarıma hiç bişey olmuyo mşayla denedik dün akşam sadece dışa fön gibi olluyo ve çam ağacı gibi oluyorum en nefret ettiğim modeldir senağlama nasıl bişey yapabilrim saçlarımaa çıt çıtta takmak taraftarı değilim sanırım çünkü çok yapmacık olcak düşüncesindeyim yinede son çare düşünebilirm çıt çıt gülben ergenin şimdiki reklam filmi var ordaki gibi istiyorum saçlrımı elbisem straplez bi elbise yarın resmini çekip eklicem saçlarımın boyuda kısa saçlar forumunda var acil fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
 
yok canım düz fön istemiyorum genelde düz kuullanıyrm zaten :KK43: bakalı yarn bi kuafre gitcem bidaa :KK43:
 
cnm o kısa saç topiğine koyduun fotodaki gibi yapıp da gitsen bile tozunu attırırsın o balonun:KK66:
Ama farklı olsun istiyosan şöyle bişey olabilir: görümcemin saçları da çok kısaydı yazın. Benim düğün için saçının renginde çıtçıt aldı. kuaförde krepe yaptılar, çıtçıtlardan 2-3 tanesini de at kuyruğu şeklinde taktılar. inan hiç yapay durmuodu. ama senin saçının arka uzunluğu ne kadar acaba, çıtçıtları takıp gizleyebilcek kadar var mıdır? aslında taktıktan sonra gizlemekte de bişey yok yani, çıtçıttaki saçlardan 1 tutamı bağlantı yerine sarıolar, valla rengi tutturursan- bi de kuaför modeli becerirse süper bişi çıkar ortaya...
 
bgn gittim kuaföre maşallah popoma kadaar bi çıt çıt taktı anaamm dedm bu benmiyim aynı bnm saç rengiydi ama arkadan bi baktım iğğğğ nasıl belli oluyo bide kıslar ben onunla rahat edemem kafamda ölü bişey varmış gib olduu tepeden biri ben aşağı bastırıo sanki gibi sırnaşık şey bi garip hissettim kendimi -tatlicadiarzu- demin tv de parisi gördüm kadın valla sadece fön çektirmiş saçına fıstık gibin olmuş benim neyim eksik canım sadece fön çektirim olmadı zaten akrabada çıt çıt gibi bişi varmış o gelio yarın yada öbür gün bgn kargoya verd sadece yandan saç olcak ama topluymuş başka model olmuo fisfisfis bakalım neye benzicem reimlerimide paylaşırım sisinle pazartesi akşamı kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
 
evet evet merak ettim, bekliorum resim. Bi de ben düz fön yerine arka kıvırcık ön fönlü modelde ısrar ediorum. ama onu zaten günlük kullanıorum, bana değişik bişey lazım diosan o da doğru...
 
modeller şunlar :KK70: ben bayılıyorum bu modele elbisemede en gitcek bu olur zaten :lepi: sengözlerimebaksanab


 
evet ben onu günlük normal zamanda kullanıyorum bice gülben ergenin reklamı varya ona takmış durumdayım deodorant reklamındaki ilk çıktıı zamanki hali kısa ama maşalı bayıldım çok güzel ama bnm kısacık saçlarım olurmu bilmiyorum :KK43:
 
ya bu postişler var ya hani, kocaman mandal tokaya bağlı saçlar hani, onlarla çok kolay yapılır bu model, ama kuaförün becerikli olması lazım. sen malzemeni al eline, bi iki gün önceden çık bikaç kuaför dolaş, yapabilirler mi yapamazlar mı sor soruştur, garantiye al. çıtçıtla dediğin gibi gerçek saçsa ben de huylanırım, başkasının saçı, taşıyamam kafamda. sentetiklerden de çok kaliteli olanlar var ama onlara da böyle işlem uygulanmıyo, düz oluolar genelde. dediğim gibi kuaförün marifetine kalmış bişey artık. ınş. istediin gibi olr cnm...
 
vanessa high school musical filminde oynuyo bende bayılıyorum çok tatlı yaa Şeniz
 
ayy çok ktü hissettim :KK70: kafamda ölü bişey var gibi delikafadulden :1shok: işte gelende gerçek saç ama sadece tepesi biraz kabartıcak kahküllerim yana oda alttan bi yerden takılıp toplanıp lüle olcak bakalım gelirlerse keçiler valla sadece sağlam bi fönle giderim ayy zaten hevesim kırıldı bgn kiraladım çıt çıtları 6 parçayı 40 a kiraladım adam şimdiden parasını aldı vermedi bile çıtçıtı bende 2 saat sonra gidip paramı zorla kavga edip aldım geri :mymeka: bakalım gelen saç inş saçıma olur olmassada dediğim gibi ince bi maşayla sardırcam yada düz fönn ahh ahh ne vardı dişimi 3 4 ay sıkıp saçlarımın rengini açtırmasam :çok üzgünüm: siyahta iidi :1shok: neyse olan oldu artık kısa saçlı yaşantıma ve zorluklarına tekrar merhaba şakkıdı
 
kıslar mecburen hiç bişey yapamadıım için 2 tane çıt çıt sipariş etim inş cuma elimde olur . gittigidiyordan aldim burda alanlar vardı zedef adlı üyeden karamel istedim umarım geldiğinde saçımla ikisini boyayınca renkleri tutar kuaföre boyatcam bakalım inş istediğim gibi olur :KK43:
 
geldi çıtlarım hihoyyyt kendi saçımıda onlarıda boyadım bakıra -tatlicadiarzu- ve maşa yaptım :lepi: biraz azlar ama yinede istediğim modeli yapabilirm ilerleyen zamanlarda 1 2 tamamlıcam takımı taktım kafama uzun saçlarım olcak :hooray: balo resimlerimi eklicem bakalım beencekmisiniss :lepi:
 
en temizi öle ya, ne üzcen kendini uzasın die. uğraştıkça inadına uzamıolar, psikolojik herhalde...
 
aaa olmaz bunlarla kendimi iyi hissetcem :smiley-cool: ama saç uzatma formüllerine aralıksız devammm :lepi: bide belli olmadan kullanabilsem fisfisfis kuaför taktı geçen ama onunkiler baya bi gürdü alahım dedim bu nasıl bişeyy o kadar güzel olduki böle rapunzel gibi oldum hayatımda görmedim ben saçlarımı okadar -tatlicadiarzu- bakalım tek tek parçaları topluyorum o zaman kadarda inş omzuma gelir saçlarım arada kaybolur sositososito
 
amaaan, omuz da ne ki, göz açıp kapayıncaya kadar olur:) benim hedefim büyüktü de:eek: 5 parmak kaldı belime, yaz sonuna kadar inş. olcak o kadar:) geçen sene bugün omzumdan biraz aşağıdaydı saçım, 2 kez kestirdim üstüne, şuan hedef bel hizası. ben de bakımı kes demedim cnm, tam gaz devam gene. Ben de yapıom turplu suydu, yağdı, yumurtaydı:) buzdolabında bozulmaya yüz tutan şeyleri toplııp," aa bunu atmıım, yazık ziyan olmasın,saçıma sürerim" diyen bi tipim:KK70: Bakım yapınca en azından yıpranmadan sağlıklı uzuyo.
Hadi hayırlı olsun şekerim, güle güle kullan cicilerini, foto beklioruma.s.
 
kızlar saçlarım kısa ve pazar günü mezuniyet balom var ne yapıcam bilmiyorum saçlarıma hiç bişey olmuyo mşayla denedik dün akşam sadece dışa fön gibi olluyo ve çam ağacı gibi oluyorum en nefret ettiğim modeldir senağlama nasıl bişey yapabilrim saçlarımaa çıt çıtta takmak taraftarı değilim sanırım çünkü çok yapmacık olcak düşüncesindeyim yinede son çare düşünebilirm çıt çıt gülben ergenin şimdiki reklam filmi var ordaki gibi istiyorum saçlrımı elbisem straplez bi elbise yarın resmini çekip eklicem saçlarımın boyuda kısa saçlar forumunda var acil fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
saçlarının boyunu tam anlayamadım ama bu modeller sana bir fikir verir belki diye ekledim ve ayrıca sen bir model beğen ve çok iyi bir kuaföre git onlara söyle yapsınlar saçın kısa olsa bile postij deniyordu heralde onlarla topuz falan yada dalgalı uzun görünümünü de verebilirler sen sadece bir model beğen ve hiç beklemeden kuaföre git canım ve işallah çok güzel bir gün geçirirsin.

8FFDAF5A4DD50D8EA292AB9493AA6.jpg
absac1.JPG
da____n__ktopuz3.jpg
2996909514_2f76a14d5e_o.jpg
hayden_panettiere_yeni-sac-modeli.jpg


rihanna_gogus.jpg
92141et6.jpg
topuz2.jpg
271586cl4.jpg
lanvin_sac.JPG

Rihanna-hair.jpg
rihanna-trl.jpg

070907_theron_400X400.jpg
031108_theron_400x400.jpg

SacTopuz_Modelelri_01.jpg







]
 
Son düzenleme:
nadideiris çok teşekkür ederim canım kısa saçıma hiç bişey ypamadılar çıt çıt aldım iki parça onunla yaptırdım birasdan resmimi eklicemm bakın bakalım nasıl olmuşummmm :KK70:
 
X