Nolur bana bi akıl verin

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
herşey üstüme geliyor salak odun manyak sorumsuz kocam başta geliyor sonra kaynana kayın peder ya bunlar Nasıl insanlar insan bulaşarmış değişik olur odun kocam ben onun için varmıyım yokmuşum hiç önemli degilim onun için salak bi taetişmamız olduğunda ben haftalarca aylarca konuşmazsam onun hesabına geliyor kaynana gil ayrı bi dert salaklar anca evin bi işi temizliği olduğunda onların aklına gelirim istemem beni sevmesinler ben hiç ses etmem dahadaonlar üstüne der sen arsızsın geçen tam biçak kemiğe dayandi beynim durdu resmen tamam dedim gidecem salaklar dahada üstüne diyorlar rahatlık batıyor ya ben onların rahatlığını istemem ya bi insan bu kadarmış sorumsuz olur bi doktorum yada bi işim bir eksiğim varmı haberleri bile yok anca ben kul kedisi gibi temizlik yaparım oda görünse bari işimi ben yaparım o benim yaptıgım işlese eltim değerli olur daha yazmak çok şey var kafanızı yormayım çok stresliyim dolmuşum derdimi anlatacak kimsem yok acımı derdimi içimde yaşıyorum

Eşinizle tartışınca susmayin, çünkü susmanizdan anlamiyormus. En iyisi burnundan getirmek ama yaziniza göre iyi kalpli birisiniz ve kiyamazsiniz. Bence herkese hakettigini vermek en iyisi :)
Kayinvalidenizede iş yapmayın, yaranamazsiniz, hatta üstüne üstelik birde kötü diye adınızı çıkarır. Bahane bile uydirmadan, yapamam zamanim yok deyin

guretci bir aileye mi gelin gittiniz?

Kv kimsesi yok mu ?Siz yapmak zorunda değilsiniz ayrıca yapmayın yaranamazsınız ben yaranamadım üstüne bide kötü suclu duruma düştüm .

konu sahibi evli, 24 yasinda, hollanda'da yasiyor; kayyum aile surekli hizmet bekliyor; konu sahibi kayyum aileye -gil eki ile hitap ediyor; doktoru vs ihtiyaclari icin onlarin ilgisizliginden sikayet ediyor...

baska alternatif gelemedi aklima :)
Ben de Almanya diye düşünmüştüm ama cidden bakmadım profiline sonradan gördüm

hollandaysa tabi hep burun buruna başka kimse de olmaz kader bu napalım kardeş

Ben hiç cevap vermiyom çok eziliyorum cok yıprandım ben korkRımkayın valıden valla bunlar çok değişik iftira ayar kadın sırf ben kotu oluyon diye yalanda yemin içiyo eltim gelir o Prenses o oturur mevsim onun sırtını ovalar kayın pederin ayağını masaj yapar kaynananın kuşağını temizler kimsem yok olsa sığınacak biri bi daka bulmam da yok koca koca. Olsa bari ona yanmam

Şair burda ne demek istemiş anlayan beri gelsin

tashihli hali su olsa gerek.

"daha da onlar, üstüne der, 'sen arsızsın'
geçen tam biçak kemiğe dayandi, beynim durdu resmen, 'tamam' dedim. gidecem... salaklar, daha da üstüne diyorlar;
- rahatlık batıyor...
ya ben onların rahatlığını istemem."

Eltim Nasıl evlendi evini artırdılar bende altı yıllık gelinim dahada benimle kalıyolar ya kalmasına kalınlarda eziyet etmeseler bari
Anlıyorum sizi Allah yardımcınız olsun umarım düzelirler ne diyelim ki. Bu iş biraz da eş de bitiyor eş eğer laf söyletmezse kimse ne laf söyleyebilir ne nazını geçirebilir ama adam gibi davranmayıp karısına laf ettirebilirse işte ipler kopuyor o zaman anne babası sana karışmayı kendilerine hak görüyorlar. Bence kaynın otoritesini koymuş ki eltine böyleler

Vallahi bravo

benim koca tek kendisini düşünür eltim hiç yuz vermeme dahada üstüne onları kötüler yerin dibine sokar kimse bişey demez ama benim safligmdan yararlanıyorlar bunu anladım daha üstüne kendine bişey alırsam kaynanamda alırm vallaha ben sağmıştın deliliyim anlamadım onlar beni gelin diye saymaz benim yaptıklarıma bak

Ben sende annemin hayatını gördüm. Annemde şimdi öyle diyor. Gidebilecek bir yerim olsa bir dakika kalmazdim. Deli bir elti, kendine köle almis bir kayinvalide ve hizmetci olan ben diye anlatir. Eve uğramayan sorumsuz eş. Geçti o günler elhamdülillah ama deldi geçti...

melek hanim,

18 yasinda, bir erkege es degil de bir aileye gelin olmayi sectiyseniz ne yazik ki su saydiginiz seyleri sikayet etmek sizin kosullarinizda sadece luks oluyor.

ve ayrica kocaniz bu kosullarda kendini dusunur, kimse de elestiremez. neden?

cunku o bir es secmedi, siz onu es diye secmediniz; kendinizi eltiniz ile rekabette - kayyum valideniz ile savasta goren birisiniz. Hakli sebepleriniz vardir ancak yukarida da yazdigim gibi, gelin degil, es olacaginiz bir evlilik yapsaydiniz bunlari yasamazdiniz.

Hollanda gibi yerlere gidip de yine nasil Turk'u buluyosunuz koca olarak anlamiyorum. Gurbette bize muhtac diye daha cok eziyet ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…