Ewet esim o kadar cabaladi ewlnirken sonra tam bi aileci oldu.hadi ona da ok.ama bnm ailme de dusmanlik yapti.ve hep bni sucladi.hala daha oyle.Hepsini okuyamadim da bu evliliğin cılkı çıkmış bi cacık olmaz artık seviye çok yerlerde annenize yaptıkları da cabasi hani oldurayim dedim olmadi..
Biliyor musun bunu biliyorum buna emin oldum iyice ama.o bana diyor sen iyi degilsin.psikolojin bozuk.halbuki bir anda parlayip herkese rezil eden o.dava niye acmiyor sizce.maddiyat mi gerekiyor.belki yarin acar.bugun yazdm bisuru sey engelledi.adamın ciddi bir psikolojik vaka oldugunu,aynı evde yasamaya devam ederseniz hem size hem de evladiniza zarar verebilecegini dusunuyorum ,boşanin ve hemen adresinizi kaybettirin o adama
Size bu şekilde davranan birisi ile bir şekilde normale donmeyin bence.Normal değil çünkü size söylenenler,yapılanlar.Bosanma şartlarında anlaşamadık diye de evli kalınmaz.En kötü çekişmeli dava acarsiniz.Kusura bakmayin telden yaziyorum kizimla ilgileniyorum biryandan.daha düzgün yazmaya calisicam.
Ote yandan evet haykiriyor.ama birsekilde normale döndüğumuzde dünyanin en mutlu insani gibi takılıyor.taaakii isine gelmeyen birsey diyene kadar.ac dawani demesini anlamiyorum.ben sartlarimi kabul ederse zaten bosanma taraftariyim.ama onu da bnden bekliyor.
Cekismeli açıp yaptıklarini ispatlayip dawa acacagimi söyledim.kovmasina bagrmasina herkes sahit burda.Size bu şekilde davranan birisi ile bir şekilde normale donmeyin bence.Normal değil çünkü size söylenenler,yapılanlar.Bosanma şartlarında anlaşamadık diye de evli kalınmaz.En kötü çekişmeli dava acarsiniz.
Allah razi olsun.Çok canım yanıyor.kızım icin dedikce kizima kotuluk yapiyorum.en ufak birseyde ew terk eden biri.cocugunu hic dusunmeyen biri.hala bunlari yasadıgima inanamiyorum.hep icime atarim normalde.ilk kez burda paylastm.en yakin arkadaslarim bile bilmez her ayin yarisi boyle acilar yasiyorum halbuki.Kimseyi değil ilk önce cocugunuzu düşünmeniz lazım böyle bir aile ortamında asla sağlıklı mutlu büyüemez kim ne derse desin ilk önce kendinize güveniceksiniz başkasına degil işiniz varmış daha ne düşünüyorsunuz ki anlamadım iştesiniz ev tutun kendinize kücük cocgunuzu bakıcı yada kreşe verin calışın hayatınızı kurun bir anne nasıl kızını ateşe atar ya biz cektik sende cek nasıl diye bilir kimseyi takmayın güclü olun istedikten sonra başaramıcanız birşey yok Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?