Nolur bana da birseyler söyleyin

O kadar haklisiniz ki aynen öyle oldu.10 gün evden gttim.gelmedi bile.özür hic yok.ama baski.suçlanmam.çok manipule edildim.tüm benliğim gitti.hicbirsey düzelmedi.hatasını bile anlamadı.benim yaşadıklarimi bilseler hak verir herkes diyor.normal görüyor yaptiklarini.

Bir yıl içinde seni evlendiren ailen seni niye sucluyo anlamadım. Bekleyin birbirinizi tanıyın demediler mi. Madem işin gücün var kendi evine cik kendi boşanmani kendin ac. Bekleme iyice bozucaksiniz çocuğun psikolojisini

Bu raddeye getiren de herseyi mahveden de o.ve isı geregi musait olan da o.o yuzden açsın istiyorum.onun derdi dünyayi gezmk vs ole hayalleri var.kızımız umrunda degil.elleriyle bitrsin istiyorum.iste o zaman tazminat davasi açıp onu ugrastrmak istiyorum.biryanmda halsiz ve bitkin.öylece durmak istiyorum.yaşadıklarimi kabullenemiyorum.

Amin cümlemizi bunu ne kendinize ne de cocugunuza yaşatmaya hakınız var bunlar gelicekteki hayatını cocugunuzun olumsuz etkilicek onun icin biran önce karar vermeniz lazım kimseye cocgunuzun böyle ruh sagılına bozmaya izin vermeyin isterse babası olsun

Hayır demediler o kadar sevdirdiki herkese kendini o yüzden içim rahat evlendim hatta.smdi de sen taniyamadın diye suclaniyorum.hatta sen bu hale getrdin diye de.halbuki onlar da gördü inanilmaz değişimini.

sizin dava acmanizi beklemesinin birinci sebebi kusura bakmayin da kafasinin pek saglikli calismadigini gosterior cunku siz dava açıp bu yaşattiklarini taniklarla ve kanitlarla ispatlarsaniz bi tazminat odeyebilir ama hic akil edemiyor ikinci sebep de sizin onsuz bi hayat kurma ihtimaliniz onu cildirtior .Hem sizi mutsuz ediyor hem de gidp mutlu olmanizi istemiyor

Türkçe'ye güncelleme mi geldi, w da mı artık alfabemize dahil?
Tek w gelse iyi sesli harfler de hep düşmeye başlamış yahu ailm yazmakla ailem yazmak arasında kaç salise fark olacak neden böyle sesli harfleri atıp kısaltmalarla yazı yazıyorsunuz ki? Konunuza gelecek olursak zaten çaılışıyormuşsunuz, bu evliliğin oluru yok siz de farkındasınız. Annenize de ihtiyaç duymadan kendiniz ve yavrunuz yeni bir hayat kurabilirsiniz

git bir yakınına kendini dövdür, sonra da polis çağır beni kocam dövdü de . ciddiyim. şikayetçiyim de. darp raporu al. sonra da bu raporla d......na kadar al boşa gitsin...

Beni öyle bitirdiler ki.aslında benim de kafam basmıyor bu durumlara.o yüzden buraya yazdım.beynim durmuş durmda.sizden başka kimsem yok şuan.imtihanım çok ağır geçiyor.

Buarada eğitim farkı da var.maaş farkı da.bunlar bence en büyük etken bizim hayatımızda.bilerek evlendi ama kaldıramadı.

Biliyor musun bunu biliyorum buna emin oldum iyice ama.o bana diyor sen iyi degilsin.psikolojin bozuk.halbuki bir anda parlayip herkese rezil eden o.dava niye acmiyor sizce.maddiyat mi gerekiyor.belki yarin acar.bugun yazdm bisuru sey engelledi.

Beni öyle bitirdiler ki.aslında benim de kafam basmıyor bu durumlara.o yüzden buraya yazdım.beynim durmuş durmda.sizden başka kimsem yok şuan.imtihanım çok ağır geçiyor.
sizin evliliginizde sadece siz degil aileler de müdahil olmuş ve iş geri dönülmez boyutlara gelmiş şimdi barışip bu evliliği sürdürürseniz eşiniz tum bu sureci burnunuzdan çok acı sekilde getirebilir.Gemileri yakın ve bitirin evliliği,evladı olan insanlara boşanin demek cok daha zor ama üzülerek soyluyorum ki eşiniz çocuğu da benimsememiş gibi ...

Yazdığınız yazıyı siz bile okuyup düzenleme zahmetinde bulunmadığınız için ben de okuma gereği duymadım. Yorumlardan anladığım şiddet varmış. Boşanın.

Annem aradı.çok ağır şeyler söylüyor.boşanmama şiddetle karşı.çocuğumla sınıyor hayatımdaki herkes.nolur dua edin.çok canım yanıyor.

Annem aradı.çok ağır şeyler söylüyor.boşanmama şiddetle karşı.çocuğumla sınıyor hayatımdaki herkes.nolur dua edin.çok canım yanıyor.
neden karsi bosanmaniza?Çocuktan dolayı mı ,ama çocuk öyle bir ortamda daha kötü yetişir

neden karsi bosanmaniza?Çocuktan dolayı mı ,ama çocuk öyle bir ortamda daha kötü yetişir
Evet malesef.çocuktan dolayi ve etrafa dosta düşmana rezil olma korkusundan ağzına geleni saydı.nasıl güçlü durabilirim ki.ne zaman bişey olsa adım atmak zorunda bırakıldım.yarın çocuk oraya gitçek ya ağzına geleni saydı.dönüşümlü bakıyor normalde.e adam yok ortada.işe de gitmem lazim.off offf

Yazınız, imla kuralsızlığınız göz yordu gerçekten okuyamadım tamamını.
Ama durum belli.Ayrılmak istiyorum demesi kolay madem, versin eşiniz bakıcı paranızı,çalışın siz de kendi yağınızda kavrulun. Annenize o lafları ettiği için de mesafe koyun.Destek olması gerekirken ettiği laflar hayret verici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…