Evet şiddete de başvuruyor artık.beni öyle susturmaya bastırmaya çalışıyor.
O kadar haklisiniz ki aynen öyle oldu.10 gün evden gttim.gelmedi bile.özür hic yok.ama baski.suçlanmam.çok manipule edildim.tüm benliğim gitti.hicbirsey düzelmedi.hatasını bile anlamadı.benim yaşadıklarimi bilseler hak verir herkes diyor.normal görüyor yaptiklarini.Kaçtıkca kovalamışsınız eşinizi. Evden eşyalarını bile toplayıp gitmiş yine kabul etmişsinz.annenizi evden kovmuş eyvallah demişsiniz. Babanızı karakolluk etmiş, üstüne şikayeti olmuş olur demişsiniz. Üstünüze yürümüş bağırmakla yetinmişsinixz. Eşiniz için siz hep varsınız, o size ve ailenize ne yaparsa yapsın siz orda hazır kıta bekliyorsunuz.ve eşinizde kendisini dünyaya gönderilen son tohumluk olarak görüyor,sizin sayenizde. Acaba her birleşmeye eşinizin hangi huylarını düzeleceğini bekleyerek birleştiniz, yada hangi huyları düzelse mutlu olurum dediniz. Ne olacaktı kafasına odunla vurulunca tak diye düzelecek felanmı. Kusura bakmayn ama anneniz o kadar haklıki annenizi evden defalarca kovmasına, yaka paça dışarı atmasına rağmen yinede gelip çocuğunuza bakmış. Bence o evden arkanıxa bile bakmadan uzaklaşın. Kendinize çocuğunuza ve ailenize yapacağnız en büyük iylik bu adamdan onları ve kendinizi kurtarmak olacak.
Allah razi olsun.Çok canım yanıyor.kızım icin dedikce kizima kotuluk yapiyorum.en ufak birseyde ew terk eden biri.cocugunu hic dusunmeyen biri.hala bunlari yasadıgima inanamiyorum.hep icime atarim normalde.ilk kez burda paylastm.en yakin arkadaslarim bile bilmez her ayin yarisi boyle acilar yasiyorum halbuki.
Hayır demediler o kadar sevdirdiki herkese kendini o yüzden içim rahat evlendim hatta.smdi de sen taniyamadın diye suclaniyorum.hatta sen bu hale getrdin diye de.halbuki onlar da gördü inanilmaz değişimini.Bir yıl içinde seni evlendiren ailen seni niye sucluyo anlamadım. Bekleyin birbirinizi tanıyın demediler mi. Madem işin gücün var kendi evine cik kendi boşanmani kendin ac. Bekleme iyice bozucaksiniz çocuğun psikolojisini
Tek w gelse iyi sesli harfler de hep düşmeye başlamışTürkçe'ye güncelleme mi geldi, w da mı artık alfabemize dahil?
git bir yakınına kendini dövdür, sonra da polis çağır beni kocam dövdü deArkadaslar 4 yillik evliyim.3 yasinda bir kizm var iyi bir isim var.esimle tanisma nisan hepsi bir sene icinde oldu.daha ewlilige alisamadan cocuk sahibi oldduk.tabi ben cok guvenerek sewerek ewlendigim icin bir an tereddut etmedim.yalniz esim o kadar degistikii.gercek yuzunu gordgmdeki saskinligm hala uzerimde.hep daha kotuye gidiyor hersey.beni oyle cikmazlara soktu ki.hayattan hic zewk almiyorum.cocgma annm bakiyordu.alti aylik biraktim ise grri dondüm.ama sorunlar artarak sewiyesz bir sekilde devam etti.evlenirkn ailesinin bir katkisi olmadi.ve bunu esim belirtti katkilari olmicak ama asla karsmazlar da sana cok iyi insanlar vs.bnde sewdm 2 gorumcem bir kaynim var.ama ailme ole saygisizliklar yapyi ki.zamnla aile dusmani oldk ikimizde.cunku onu doldrip ustume saldilar.en cok da annme yaptiklari felaket.evimizdn annmi kovmus ben isteykn.sonra ozur dilemis.tam bunu sindremezkn uine bir kawgada ki el kaldrmisti bna.babamla kardedim geldi.ailm cok naiftir.ozellikle babam.ara bilmaya gelmisti.kixinixi bosicam vs derkn bir anda polisi aradi saka sandik.o derece sasrdk.polis gelnce onlarla cikti gitti.meger sikayrtci olmus.akabnde gece gelip babasi ve ksrdediyle ewi bosaltti herseyini aldi kiximiz uysndi ona bile aldrs etmedi.hersehini aldi ve gitti.daha oncede 4 gun yine gtmsti .ama esyslari duruyordu.o sokla camdan bakakaldm.ama salak gbi adim attim.cocgmz icin.sonra birseyler duzelmedi ama durulmustu.artk her tartsmada daha hadsz di.kaynnanmlar bakofu cocgma.yine durmadi.bu sefer yine bi kawgada bnmle konusmadsn cekti gitti.ben de oraya gttim cnku annesi buraya da gelmdi diordu telde.annm bize ugramsti kawgadan haberi yok cocgu ona biraktm oraya gtm baktm orda.bna saldrmaya kalkti.nnde bagrdm tabi.neyse bu cikti ordan beni sakinlestrmye calisiolardi.meger ewe gelip annmi zorla ewden cikarms.ite kaka ustelik.ve ben bu insanla yine dwam ettim.cunku sana iyiyse bizi boswer diyordu ailm.ama bu olaylari unutamadm.nefretim hep artti.smdi en ufak birseyde ustme gelip ewden cikior.bosanmk istiorm dawayi sen ac diyor.o kadar sey yasadmki ozet geciyorum.ve bu yine kawga srasnda mutsz oldnu soyluor.ve en acisi ailm bosanmami istiyor.ama bna o kadar saydriyorki annm.hep suclu bnmisim gbi.arkamda gbiler ama canimi cok acitiolar.cok caresz hissediyorum.resmen eriyip bitiorm.kizim canm kizim.onunda psikolojisi mahvoldu.artik kararliym.gerci ben hep kararliydm.ama hep alttan aldrildim.artik kurtulmk istiyorum ama nnasil.bni insan yerine koyup bosanma konusmasi bile yapmiyor.bole druorz.napicm bilmiorum.hep millete rezil ettin dio annm.cocgn sormlulugunu istemiyor.olan bna oldu diyor.diyor da diyor.Allah askina ben cok careszm gercktn cok yanlis bi ewlilik ama psikolojm botti.kndmi bile ofade edemiyorum özur dilerim hepinizden.nolur bna da bisiler diyin.icimdeki acidan ne yiyebiliorm ne dusunebiliyorum
Beni öyle bitirdiler ki.aslında benim de kafam basmıyor bu durumlara.o yüzden buraya yazdım.beynim durmuş durmda.sizden başka kimsem yok şuan.imtihanım çok ağır geçiyor.sizin dava acmanizi beklemesinin birinci sebebi kusura bakmayin da kafasinin pek saglikli calismadigini gosterior cunku siz dava açıp bu yaşattiklarini taniklarla ve kanitlarla ispatlarsaniz bi tazminat odeyebilir ama hic akil edemiyor ikinci sebep de sizin onsuz bi hayat kurma ihtimaliniz onu cildirtior .Hem sizi mutsuz ediyor hem de gidp mutlu olmanizi istemiyor
Biliyor musun bunu biliyorum buna emin oldum iyice ama.o bana diyor sen iyi degilsin.psikolojin bozuk.halbuki bir anda parlayip herkese rezil eden o.dava niye acmiyor sizce.maddiyat mi gerekiyor.belki yarin acar.bugun yazdm bisuru sey engelledi.
sizin dava acmanizi beklemesinin birinci sebebi kusura bakmayin da kafasinin pek saglikli calismadigini gosterior cunku siz dava açıp bu yaşattiklarini taniklarla ve kanitlarla ispatlarsaniz bi tazminat odeyebilir ama hic akil edemiyor ikinci sebep de sizin onsuz bi hayat kurma ihtimaliniz onu cildirtior .Hem sizi mutsuz ediyor hem de gidp mutlu olmanizi istemiyor
sizin evliliginizde sadece siz degil aileler de müdahil olmuş ve iş geri dönülmez boyutlara gelmiş şimdi barışip bu evliliği sürdürürseniz eşiniz tum bu sureci burnunuzdan çok acı sekilde getirebilir.Gemileri yakın ve bitirin evliliği,evladı olan insanlara boşanin demek cok daha zor ama üzülerek soyluyorum ki eşiniz çocuğu da benimsememiş gibi ...Beni öyle bitirdiler ki.aslında benim de kafam basmıyor bu durumlara.o yüzden buraya yazdım.beynim durmuş durmda.sizden başka kimsem yok şuan.imtihanım çok ağır geçiyor.
neden karsi bosanmaniza?Çocuktan dolayı mı ,ama çocuk öyle bir ortamda daha kötü yetişirAnnem aradı.çok ağır şeyler söylüyor.boşanmama şiddetle karşı.çocuğumla sınıyor hayatımdaki herkes.nolur dua edin.çok canım yanıyor.
Evet malesef.çocuktan dolayi ve etrafa dosta düşmana rezil olma korkusundan ağzına geleni saydı.nasıl güçlü durabilirim ki.ne zaman bişey olsa adım atmak zorunda bırakıldım.yarın çocuk oraya gitçek ya ağzına geleni saydı.dönüşümlü bakıyor normalde.e adam yok ortada.işe de gitmem lazim.off offfneden karsi bosanmaniza?Çocuktan dolayı mı ,ama çocuk öyle bir ortamda daha kötü yetişir
Evet malesef.çocuktan dolayi ve etrafa dosta düşmana rezil olma korkusundan ağzına geleni saydı.nasıl güçlü durabilirim ki.ne zaman bişey olsa adım atmak zorunda bırakıldım.yarın çocuk oraya gitçek ya ağzına geleni saydı.dönüşümlü bakıyor normalde.e adam yok ortada.işe de gitmem lazim.off offf[/QUOTE
işten izin alsanız olmaz mı en azindan bi bakıcı bulursunuz böylece annenize de muhtac kalmamış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?