Nolur bana da birseyler söyleyin

Hanımefendi boşanmaya hazır hissetmeniz icin hala ne yapılması gerekiyor?
Hiç sanmıyorum bosanacaginizi bu adam sizi boşamazsa
.gerçekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor .
Kendime elbet bunu layik gormuyorum.ama resmen evlenirken kandırıldim.ve artik bosanmak istememe ragmen 1 gram enerji harcamak istemiyorum onun icin.evlenirken acele ediyordu.davayi da acsin bir zahmet.kizimla ilgilenmek zorundayim.annmdeyim.biraz yumusadi şükür.o da bana üzülüyor.neyseki bugun daha iyi hissediyorum kendimi.bitecek insallah.

Hiç arkana bakmadan kaç kurtull.Yazık o yavruyada çocugu düşünüyorsanız hemen ayrılın derım .Pedagoga götürün yavrucağı .Hayatına kocaman bır sayfa ac daha iyi bir hayat sun yavrucaga .şahsen benm aileme oyle bır saygısızlık myapsa eşım arkama bakmadan cıkar gıderımKADINLIK gururunu ayaklar altına ALMA .Yazdığın konuyu okuyunca sizin de psikolojınız bozulmus oldugunu sezdım.AÇ DAVANI NAFAKA DA İSTE .TÜM HAKLARINI KORU .İYİ BİR AVUKAT TUT VEKALET VER SEN GIDEMEZSENDE AVUKAT UĞRASIP DURSUN.BU ADAM NORMAL DEĞİL.YAZIK YAVRUCAGA..

Yor
Yorumunuz için teşekkür ederim.kesinlikle normal degil.ne bana ne kızıma hiç acımadı.doğum yaptığımdan beri burnumdan getirdi.her ay bi sorun her kavgada boşanma lafları.icraat yok.dava açtığı anda bende açacağım.o keyfine bakarken dava işlemlerini de ben kızımla üsttlenmek istemiyorum.kizim da zor zamanlar geçiriyor.ne istedi bizden neden bu kin bitürlü çözemedim.her kavgada muhattap bile olmuo.Annesinin evine kosuo.şaka gibi.

Aileniz de size sahip çıkıyor ne güzel. Kendi ruh sağlığınız ve çoçuğunuzun ruh sağlığı için bir adım atmalısınız bu şekilde zorlaya zorlaya nereye kadar ille bir yerde patlar

Bir kere hatasını bile anladığını belirten bir cümlesi yok.sorsalar ben neler çekiyorum der.cunku bana oyle diyor.ama tüm apartman şahit.kesinlikle ruh hastasi gibi.insan karısıyla gurur duyar bir başarısı varsa bu hep bunlari aşagilik kompleksi edinmis kendine.evlendikten sonra o kadar degistim ki ruhum öldü resmen.bide çok yakin oturcaz boşanınca.onu hiç görmeyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…