Nolur bana kızın birşeyler söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minikellerr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
169
80
48
36
Eşimle hep problemli bir evliliğim vardı. Ama son bir kaç aydır artık neredeyse hep kusuz. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim harap olmuş durumda. Ve 1.5 yaşında olan oğlum bir kaç gündür çok huysuz hasta falan. İcim yanıyor haline. Ben normalde ona karşı çok sabırlı bir anneyim ki epey sabrımı zorlar. Bu akşam uyumamak için öyle direndi ki. Ben de ruh halimden ve artık yatsa da biraz dinlensem diye galiba ona kötü davrandım. Yani yatağına hızlıca koydum. Kucağıma alırken hızlıca boyle sinirle aldım. Yeni uyudu şuan o kadar kötüyüm ki. Nasıl ona öyle davranirim ben. Gücüm ona yetiyor ya çünkü . Ondan çıkarıyorum mutsuzlugumun acısını. Ben napiyorum ya. Nasıl bir anneyim ben. Nolur kizin bana. Ağır birşeyler söyleyin kendime getirin beni. Daha önce bir kaç defa daha oldu böyle. Kendimden nefret ediyorum. Ben anne olmayı haketmiyorum.

Evliliğinin problemlerini veya her ne olursa çocuğuna yansıtmaya hakkınız yok!

Git aynanın karşısında deşarj ol kız kendine at öfkeni öyle git çocuğunun yanına.

Oğlundan özür dile. Çocuklar herşeyi biliyor, anlıyor bunu unutma.

Kocanla ne yaparsan yap, senin evliliğin senin kararın. İster otur konuş düzeltmek için bişeyler yapın, ister ayrılın.

Arada çocuğu üzmeyin yeter!!!

Emin ol benim de 6 aylık bebeğim var bazen öyle psikolojik olarak yoruluyorum ki anlamayacağını bile bile kızıyorum bebeğime sonra onunla oyunun oynadıgımı sanıp gülüyo sarılıp barışıyoruz herkes yaşar bunu kötü bi anne değilsin sadece biraz yorulmuş sun haksızlık etme kendine

Olmasa daha iyiymiş tekrarı olmasın inşallah ama sizde insansınız. Bazen bizimde nefes almaya ihtiyacımız oluyor. Anneliğin hiç bitmeyen bir mesaisi var. Hastada olsak,ruh halimiz kötüde olsa anneliği erteleyemiyoruz. Bazen insanın elinde olmuyor bazı şeyler. Gerginliğinizi çözmenin yollarını arayın bence. Hepimiz geçtik - geçiyoruz bu dönemden.

Vicdan azabı çekmekte haklısınız.Eşinizle olan sorunlarınızı çözerseniz bu ruh halinden de kurtulurusunuz.Sonra çocuk da agresif olur.

Bakın hepimiz insanız, robot değiliz ve bazı iniş çıkışlarımız olabilir. Evet maalesef yeri geliyor çocuklarımızın üzerine patlıyor da olabiliriz, böyle durumlarda kendimizi kontrol etmemiz şart ama işte insanız herkesin hayatında böyle tatsız anlar olabilir. Siz kötü anne değilsiniz.

Abartıcak birsey yok çocuğu sarstınıx diye annelik hakkınızı almazlar bu anne olayı sadece sevme yedirme içirmemi el bebek gül bebek yetiştirip okula gonderip orda zayıf nazlı çocuklar yetiştiyorsunuz dert aramayın kendinize

Siz durumun farkındasınız zaten.ama ne olursa olsun bebişinize biraz daha sabırlı olmalısınız. Sonuçta yine siz üzülüyorsunuzona kızınca.benim de iki tane kuzum var. 2 hafta önce çok hastalandılar. Bu hastalıktan önce oldukça uzun süre huysuzdular her konuda(uyku,oyun,yemek).
Sonra onlar hastayken allahım iyileşsinler de yine canıma okusunlar yaramazlıklarıyla diye dua ettim.
Canınız sıkıldığında , hayat üstünüze geldiğinde mucizenize minik kuzunuza bakın -sarılın ve dünyadaki en güzel şeye sahip olduğunuzu farkedin bence. Uzun yıllar evlat hasreti çekmiş birisi olarak hergün benim kızlara bakıp mutlu oluyorum. Belki kötü giden şeyler değişmez ama onun varlığı ile mutlu olursunuz, biraz nefes alırsınız.

Allahaskina bunları yaşamayan anne var mı ki? İnsanız sonuçta duyanda şiddet uyguladiniz sanır. Benim de evliliğimde sorunlar var ve geçen akşam kızım bir şarkı öğrenmiş söyleyip duruyor bir ara cinnet geçiriyorum sandım sus artık diye biraz sert konuştum. Sonra sarilip beraber söyledik olur böyle şeyler. Kimse mükemmel değil. Ve burada kendini super anne zanneden tipler de gerçeklerle yuzlessinler rol kesmesinler.

Nasil desem de cocugunuzdan acisini cikarmasaniz bak benim esim zor bir estir cabuk parlar kiziverir sagi solu belli olmaz sabirsiz aceleci vs..ona ragmen canimin bir parcasi olan kizima babasindan dolayi kizmam acisini ondan cikarmam
onun ne hatasi olabilir ki.

Hiç bir olay ,hic bir kisi gunahsiz kucuk bir yavruya psikolojik, duygusal ,fiziksel siddete neden degildir...stresli oldugunuz zamanlarda bitki çayı icin..nefes egzersizi yapin...

(((((((( Hem de ne günahsız. Öyle masum ki.

Hem de çok yorgunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…