Nolur bana kızın birşeyler söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok yahu adam kavga seviyor, hersey cok romantik süper vs diye düsündügüm anlarda bile kavga cikarta biliodu susup cvp vermeyip altdan alayim dedigimde niye gelip cilve yapip beni sakinlestirmiosun diye kavga ediyodu

Demekki romantik deilmis gercekten. Ya da sen oyle zannetmissin.Romantik bir erkek kadininin gozlerinin icine baktigi zaman titretebilen,ellerini tuttugunda kalbini attirabilen biridir.senin sevgilin ise senden medet uman birisiymis sadece ...

Demekki romantik deilmis gercekten. Ya da sen oyle zannetmissin.Romantik bir erkek kadininin gozlerinin icine baktigi zaman titretebilen,ellerini tuttugunda kalbini attirabilen biridir.senin sevgilin ise senden medet uman birisiymis sadece ...
Bu tozpembelikle seni cok üzerler ben söyleyim
İnşallah öyle olmaz tabi ama bilemiyorum

sistematik olarak işkence etmiyorsanız bi seferden ne olacak. hepimz küçükken azar işittik, popomuza şaplak yedik. ne oldu? hiç.

Çocuk yapmak çok kolay da bakımı çok zor. Çok sağlam paikoloji istiyor. Olanıda götürüyor zaten. Bu tip durumlarda kendinizi bi odaya kitletin. Camı açın, sakinleşmeyi bekleyin. Çocuk ağlasın, önemli değil. Zaten ağlıyor en azından tepkinize maruz kalmaz.

Hayatınızda koca bi stres faktörü varken asla mutlu bi anne olamazsınız. Ya düzeltmek için bir şeyler yapın yada boşanın.

Evlilik mutsuzsa zaten ancak cocuklardan cikarilir acisi.. kocana sinirliysen git onun kafasina patlat bi tane, cocugu karistirmabi daha olan olmus artik

İyi güzel söylüyorsunuz da işte gerçek hayat öyle olmuyor maalesef. Siz böyle olsaniz da karşı taraf olmayınca bir anlamı kalmıyor.

selam, saçmalama!! şu üzünrün pişmanlığın bile bir vicdanın olduğuna işaret, var ki sızlıyor. bir daha yapmamak için hemen şimdi kendine söz ver. kızacaksan da kocana kız..
yada git ve bir yastık al onu sertçe atıp tut çarp yerden yere :))
Yazık minnacık senin canından parça o, kendini daha fazla harap etme yeter ki bir daha olmasın.

Konuyu dagitmsmak icin gece romantik arkadasimiza cvp yazmamistim. Insallah bi an önce evlenip romantik mutlu günlerine kavusur, yüce gönüllülük yapip bizimlede paylasir püf noktalarini :)
Konu sahibi sende lütfen kendine zaman ayir biraz sinir sistemin düzelsin. Mükemmelliyetci olma hic bi iliskinin dinamigi ayni degil ve hic bi iliski kusursuz degil.
Verebilecegim tek taktik duygu sömürüsü yap damardan gir. Sana cok asigim sen küsünce bagirinca kalbim aciyo vs vs kücük emraha bagla

Oluyor bazen böyle zamanlarımız tabiki doğru değil öfke kontrolünü öğrenmemiz lazım.
Benim babam biz çocuklara bağırınca ya da kızınca gidin kafanızı duvara vurun hıncınızı çocuktan çıkarmayın derdi. Tabiki kafanı duvara vur demiyorum ama sakinleş biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…