- Konu Sahibi Minikellerr
-
Ay yok yahu adam kavga seviyor, hersey cok romantik süper vs diye düsündügüm anlarda bile kavga cikarta biliodu susup cvp vermeyip altdan alayim dedigimde niye gelip cilve yapip beni sakinlestirmiosun diye kavga ediyodu
Bu tozpembelikle seni cok üzerler ben söyleyimDemekki romantik deilmis gercekten. Ya da sen oyle zannetmissin.Romantik bir erkek kadininin gozlerinin icine baktigi zaman titretebilen,ellerini tuttugunda kalbini attirabilen biridir.senin sevgilin ise senden medet uman birisiymis sadece ...
Evlimisiniz? Çocuğunuz varmı?Evli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Madem bu kadar etkilendiginizi ve mutsuz oldugunuzu dusunuyorsunuz, bu evliligi neden surduruyorsunuz?
Bitirmeye cesaretim yok galiba. Neden ben de bilmiyorum.
Hatanin farkinda olup bir daha yapmamak var , bir de hatanin farkinda olup bir daha yapmak var. Hangisini sececeksiniz?
Hahaha sadece gulerim ben boyle bi yoruma:))Evli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Sanırım bekarsiniz. Keşke sizin dediğiniz gibi olabilse. Keşke .Evli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
İyi güzel söylüyorsunuz da işte gerçek hayat öyle olmuyor maalesef. Siz böyle olsaniz da karşı taraf olmayınca bir anlamı kalmıyor.Kesinlikle bu konuda hayalperest deilim inanin insan istedikten sonra hersey zamanla daha da guzelleşir,evlilik her kiz icin bir hayal degilmidir oysa ki ...
İnsan sevdigine küsmeme li dargin kalmamali bu hem cocuklara yansiyor bu hanimefendinin burada anlattigi gibi hemde iliskinin seyrini bozuyor bu tür vakalar ...
Eşimle hep problemli bir evliliğim vardı. Ama son bir kaç aydır artık neredeyse hep kusuz. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim harap olmuş durumda. Ve 1.5 yaşında olan oğlum bir kaç gündür çok huysuz hasta falan. İcim yanıyor haline. Ben normalde ona karşı çok sabırlı bir anneyim ki epey sabrımı zorlar. Bu akşam uyumamak için öyle direndi ki. Ben de ruh halimden ve artık yatsa da biraz dinlensem diye galiba ona kötü davrandım. Yani yatağına hızlıca koydum. Kucağıma alırken hızlıca boyle sinirle aldım. Yeni uyudu şuan o kadar kötüyüm ki. Nasıl ona öyle davranirim ben. Gücüm ona yetiyor ya çünkü . Ondan çıkarıyorum mutsuzlugumun acısını. Ben napiyorum ya. Nasıl bir anneyim ben. Nolur kizin bana. Ağır birşeyler söyleyin kendime getirin beni. Daha önce bir kaç defa daha oldu böyle. Kendimden nefret ediyorum. Ben anne olmayı haketmiyorum.
Hahaha sadece gulerim ben boyle bi yoruma:))
Sen aski cicek bocek sanmissinnnn:)) hayat oyle bise degil bebaam
Hahaha ok bunada gulerim sorun yok:)Buda sizin sorununuz
Hahaha ok bunada gulerim sorun yok:)
kız sen evli misin cevap versene ? trol bir hesapsın bence yeni üye zaten.. sinir bozmaya gelmiş alın bunu alın alınYuzunuzden gulumseme eksik olmasin
kız sen evli misin cevap versene ? trol bir hesapsın bence yeni üye zaten.. sinir bozmaya gelmiş alın bunu alın alın
Bekar misin canimEvli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Bekar misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?