- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Anneliği bu kadar abartmasanız mı acaba? Yok sinirli kucağıma aldım çok kötü anneyim falan.
Yeni çıktı bu anneler herşeyleri mükemmel olmak zorunda! Annesiniz tamam da insansınız her şeyden önce. Herkes hata yapabilir kimse de sabrı tükeniyor diye kötü olmuyor.
Elimden geldiğince ona yansıtmıyorum. Ama biraz daha büyüyünce daha çok anlayacak herşeyi. Şu aralar evliliğim adına birşeyler yapmaya cabaliyorum. En çok da oğlum için.Yaptiginiz seyin yanlis oldugunu bilmeniz ve bundan pismanlik duymaniz, farkindaliginiza isaret ediyor. Bu guzel. Kotu anne de degilsiniz, beser de sasar.
Yalniz onemli sorun su: Mutsuz veya sorunlu bir evliligin anneye ve cocuga yansimasi. Kotu olan bu iste.
En çok korktuğum bu zaten. Agresif bir çocuk olması. Çünkü çevremde böyle bir örnek var. Hep o cocugu görünce üzülürdum. Şimdi kendi çocugum öyle olursa diye korkuyorum.Vicdan azabı çekmekte haklısınız.Eşinizle olan sorunlarınızı çözerseniz bu ruh halinden de kurtulurusunuz.Sonra çocuk da agresif olur.
Teşekkür ederimBakın hepimiz insanız, robot değiliz ve bazı iniş çıkışlarımız olabilir. Evet maalesef yeri geliyor çocuklarımızın üzerine patlıyor da olabiliriz, böyle durumlarda kendimizi kontrol etmemiz şart ama işte insanız herkesin hayatında böyle tatsız anlar olabilir. Siz kötü anne değilsiniz.
İçten yardiminiz için sağolunSiz durumun farkındasınız zaten.ama ne olursa olsun bebişinize biraz daha sabırlı olmalısınız. Sonuçta yine siz üzülüyorsunuzona kızınca.benim de iki tane kuzum var. 2 hafta önce çok hastalandılar. Bu hastalıktan önce oldukça uzun süre huysuzdular her konuda(uyku,oyun,yemek).
Sonra onlar hastayken allahım iyileşsinler de yine canıma okusunlar yaramazlıklarıyla diye dua ettim.
Canınız sıkıldığında , hayat üstünüze geldiğinde mucizenize minik kuzunuza bakın -sarılın ve dünyadaki en güzel şeye sahip olduğunuzu farkedin bence. Uzun yıllar evlat hasreti çekmiş birisi olarak hergün benim kızlara bakıp mutlu oluyorum. Belki kötü giden şeyler değişmez ama onun varlığı ile mutlu olursunuz, biraz nefes alırsınız.
Eşimle hep problemli bir evliliğim vardı. Ama son bir kaç aydır artık neredeyse hep kusuz. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim harap olmuş durumda.
Hatanin farkinda olup bir daha yapmamak var , bir de hatanin farkinda olup bir daha yapmak var. Hangisini sececeksiniz?Kucağıma alırken hızlıca boyle sinirle aldım. Yeni uyudu şuan o kadar kötüyüm ki. Nasıl ona öyle davranirim ben. Gücüm ona yetiyor ya çünkü . Ondan çıkarıyorum mutsuzlugumun acısını.
Cok romantiksinizEvli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Uzmeyin kendinizi bu kadar.Hangimizin sesi yukselmiyor,sabri tukenmiyor ki?Ama tavsiyem kendinizi cocugunuza karsi kontrol etmeniz,ileride davranislarinizin dozu artmamasi acisindan.Bir de bunun gecmise donup donup vicdan azabi cekmesi var ki,bunu hep hatirlatin kendinize.Oyle zamanlarda ben yatagina birakip yaninda oturuyorum,kendisi oyalanirken bende sakinlerim diye.O ara sakinlesmeniz icin yeterli olur diye dusunuyorum.Eşimle hep problemli bir evliliğim vardı. Ama son bir kaç aydır artık neredeyse hep kusuz. Artık dayanamıyorum. Sinirlerim harap olmuş durumda. Ve 1.5 yaşında olan oğlum bir kaç gündür çok huysuz hasta falan. İcim yanıyor haline. Ben normalde ona karşı çok sabırlı bir anneyim ki epey sabrımı zorlar. Bu akşam uyumamak için öyle direndi ki. Ben de ruh halimden ve artık yatsa da biraz dinlensem diye galiba ona kötü davrandım. Yani yatağına hızlıca koydum. Kucağıma alırken hızlıca boyle sinirle aldım. Yeni uyudu şuan o kadar kötüyüm ki. Nasıl ona öyle davranirim ben. Gücüm ona yetiyor ya çünkü . Ondan çıkarıyorum mutsuzlugumun acısını. Ben napiyorum ya. Nasıl bir anneyim ben. Nolur kizin bana. Ağır birşeyler söyleyin kendime getirin beni. Daha önce bir kaç defa daha oldu böyle. Kendimden nefret ediyorum. Ben anne olmayı haketmiyorum.
Evli bir insan nasil mutsuz olabilir anlamis degilim,her anı ilk gun ki gibi yasamak var iken bu huzursuzluk neden
Cok romantiksiniz
Gece gece sinirlerim bozuldu,gülmekten gözlerimden yaslar geldi
Herkes ilk gunku gibi devam etsin ister ama hayat tum gercekligiyle karsiniza dikiliyor.Evli degilsiniz sanirim,zanla isin icinde olmak cok farkli oluyor cunku.Kendimden biliyorum.Romantik derken(hayalperest)anlaminda soylemistim:)Romantikliği öldüren ne yazikki kari kocalar.Zamanla ne aşk kaliyor ne de sevgi.Birbirlerine saygi ve sevgide bulunmayan ciftler ne yazikki evlilikte bu tur küsme darginlil gibi olaylari yolaylari yasiyorlar
Herkes ilk gunku gibi devam etsin ister ama hayat tum gercekligiyle karsiniza dikiliyor.Evli degilsiniz sanirim,zanla isin icinde olmak cok farkli oluyor cunku.Kendimden biliyorum.Romantik derken(hayalperest)anlaminda soylemistim:)
Sebep ?
Eski sevgilim aklima geldi.
Ay yok yahu adam kavga seviyor, hersey cok romantik süper vs diye düsündügüm anlarda bile kavga cikarta biliodu susup cvp vermeyip altdan alayim dedigimde niye gelip cilve yapip beni sakinlestirmiosun diye kavga ediyoduZaman herseyin ilacı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?