Nolur bana yardım edin

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
29
Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum

Inşallah önemli olan içim de değil yeter ki Rabbim affetsin

Allahim tovbe edenleri sever. Ya farkina varmasaydin hâlâ ve omur boyu o su an rahatsiz oldugun sekilde yasasaydin? Sen dualarina sıkıca saril ve hatalarini insallah tekrarlama. Bundan sonraki hayatin guzel olur insallah daha cok kucuksun.

Hataların farkına varmışsın, ve tövbe ediyorsun. Çok güzel. Önemli olan bir daha bu hataları tekrar etmemek.İçinden gelerek , pişmanlıkla ve ağlayarak dua et. Rabbim çok merhametli ve şefkatlidir.Kendisinin de söylediği gibi çok bağışlayıcı ve affetmeyi sevendir.Hele senin gibi genç bir insan O’na bir adım atsın, O tabiri caizse koşarak gelir.
Ne güzel ki çok erken farkındalık oluşmuş.Genç iken bu çok ama çok önemli

Sizi kinamak bize duşmez. Dogru yoldasiniz, zamanla iciniz ferahlar, onemli olan hatanizi anlayip dogru yolu secmeniz. Uzulmeyin, gecmisi gecmiste birakip geleceyi dusunun. ALLAH yardimciniz olsun ...

Hataların farkına varmışsın, ve tövbe ediyorsun. Çok güzel. Önemli olan bir daha bu hataları tekrar etmemek.İçinden gelerek , pişmanlıkla ve ağlayarak dua et. Rabbim çok merhametli ve şefkatlidir.Kendisinin de söylediği gibi çok bağışlayıcı ve affetmeyi sevendir.Hele senin gibi genç bir insan O’na bir adım atsın, O tabiri caizse koşarak gelir.
Ne güzel ki çok erken farkındalık oluşmuş.Genç iken bu çok ama çok önemli
Içime resmen su serptiniz ben ibadeti bırakmaya hiç niyetli değilim çok şükür rabbim kabul etsin de ben azap çekmeye de razıyım bu dunyada

Kuzum sen daha küçüksün, rabbim ona açılan elleri geri çevirmez, kimse Günahsız değiliz, insanız sonuçta geçmişe takılıp kalma kendini geliştir.

Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum

Gencken olur boyle seyler. Üzülme ve önüne bak. Bana gore hata olmasa da seni bayagi üzmüş yasadiklarin. Hayat boyle bir yer. Onemli olan pisman oldugun seyleri bir daha yapmaman gerektigini bilmek. Daha bir suru sey yapacaksın ve zaman gececek pisman olacaksin. Hepimizin boyle anıları var. Kahrolmaya gerek yok. Yasam dogru ve yanlis seçimlerin toplami zaten.

Yaptıklarınızın doğru olmadığını görmüşsünüz ve pişman olmuşsunuz bundan sonrasına bakın. Eskiye düşünerek ilerleyemezsiniz.

Içime resmen su serptiniz ben ibadeti bırakmaya hiç niyetli değilim çok şükür rabbim kabul etsin de ben azap çekmeye de razıyım bu dunyada
Sakın öyle söyleme, zira “biz kulumuz ne isterse onu veririz “ diyor Rabbimiz.Bu dünya için de ahiret için de hayır isteyin ki hayır gelsin başına.Ne diyor “ Yusuf zindanı istedi diye zindan verdik.Bize kalsa daha iyisini verecektik ama o bunu istedi “
Dualara çok dikkat edin lütfen

Dindar bir insan degilim hayatımı dine gore de yasamam ama cok okurum nedense uygulamam.

Şeytan Allah in huzuruna cıkıp aynen şunu demiş. Senin kullarını kendi yoluma saptırmak İÇİN herşeyi yaptırıcam onlara cazip gosterıcem.
Allah da senın yoluna sapan kullarım ne kadar tövbe ederse ben de onları her tovbelerınde affedıcem.

Tovbe etmişsiniz Önemli olan tekrar yapmamak. Merhametinden sual olunmaz.

Back
X