Nolur bana yardım edin

Genc yasta hatalarinin farkina varip tovbe edip dogru yolu bulmussun bundan guzel mutluluk olamaz diye dusunuyorum Rabbimizin merhameti coktur biz yeter ki istemesini tovbe etmesini bilelim sizi kinamak kimseye dusmez hatalarimizdan ders cikarmak buyuk bi nimettir cunku
Rabbim bizlerle sizlerle beraber olsun

Bi kere en basta 2 sene önce birisiyle birlikte olman senin hatan oldugu kadar sana elini suren serefsizin de hatası
Cahillik insanda yaşa bakmaz ki sen hem kucuk hem cahilmişsin ama suanda herseyin farkında olman cok guzel sen tovbeni etmis allaha el acmıssın allahın seni affetmesinden sonra hic birseyin önemi yok
Bundan sonra en onemli olan seyi namazı brakmazsan emin ol hayatın cok guzel olacak hatalarından ders almıssın allahn sevgili kulu olmasaydın seni namazla sereflendirip huzuruna kabul etmezdi
Hatalarını tekrarlama ileride aile kuracagn kisiye de her seyi iliskinin en basnda anlat seni boyle kabul ederse zaten seviyor demektir

Bi kere en basta 2 sene önce birisiyle birlikte olman senin hatan oldugu kadar sana elini suren serefsizin de hatası
Cahillik insanda yaşa bakmaz ki sen hem kucuk hem cahilmişsin ama suanda herseyin farkında olman cok guzel sen tovbeni etmis allaha el acmıssın allahın seni affetmesinden sonra hic birseyin önemi yok
Bundan sonra en onemli olan seyi namazı brakmazsan emin ol hayatın cok guzel olacak hatalarından ders almıssın allahn sevgili kulu olmasaydın seni namazla sereflendirip huzuruna kabul etmezdi
Hatalarını tekrarlama ileride aile kuracagn kisiye de her seyi iliskinin en basnda anlat seni boyle kabul ederse zaten seviyor demektir
Namaza başladım başlayalı aynı eski günler gibi mutluyum tek farkı mutlu olma sebebim yok şuan manevi olarak mutluyum şükürler olsun en çok ta ileride sevdiğim kişiye açıklamaktan korkuyorum tepkisi ne olur bilemem Allah büyüktür tabi zaman gerekir

Namaza başladım başlayalı aynı eski günler gibi mutluyum tek farkı mutlu olma sebebim yok şuan manevi olarak mutluyum şükürler olsun en çok ta ileride sevdiğim kişiye açıklamaktan korkuyorum tepkisi ne olur bilemem Allah büyüktür tabi zaman gerekir
Ileride evlenecegin kisiyi cok iyi secmen gerekiyor yani bunu önce kabul edip evlendikten sonra yuzune vurması yaralar seni ama dediğim gibi kalbini ferah tut her seyi akısına bırak hep hayırlısını dile yarın ölmeyecegimiz ne malum dimi :)

Ben o kadar kötü bir insanım ki geçmişteki hatalarimdan o kadar pişmanım ki .19 yaşındayım ve 2 sene önce büyük bir cahillik edip birisiyle birlikte oldum.O zaman hiçbir pişmanlığim olmadı. Gözüm çok yüksekte idi hep ünlü olma hayalleri clublerden çıkmamalar gibi utanç verici hatalar yaptım açık giyindim ailemi dinlemedim hatta sosyal medyada dekolte vererek fenomen bile oldum ne yazık ki.Su an herşeyden o kadar pişmanım ki bütün sosyal medya hesaplarimi kapattım bütün günahların tövbe edip namaza başladım her namaz sonunda ağlayarak tovbeler ediyorum aileme de anlatamiyorum bu durumu.Genel hayatım da mutlu biriyim ama geçirdiğim panik atak yani olum korkusu bana doğru yolu gösterdi. Allah a şükürler olsun şuan herseyin farkındayım ama içim de hala büyük bir vicdan azabı ve pişmanlık var rabbime karşı aileme karşı sizce nasıl geçer bu pişmanlık ne olur kınamayin beni ben hergun kınıyorum kendimi çünkü nasıl ileride bir aile kuracağım onu bile bilmiyorum
Hatasiz kul yoktur ama hatasini fark eden kul cok azdir ne guzel pisman olmussun cezanda vicdanin olmus unut gitsin onune bak olabilr biriyle yasinin verdigi cahillikten olmussun ilerde seni alacak kiside bunu bilerek alir suan oyle insanlar var ki kiz ama bin kisiyle farkli sekillerde olmus Allah muhafaza sen en azindan bir kisiyle oldun ve unut ki hep mutlu olasin dua et zaten affolur Rab dua etmeyi bekler kulundan der ki sen bana el ac dua et ben seni asla geri cevirmem yeterki o hatani tekrarlama anldn canim unut gitsin gecmisi sana boyle cok durtende seytandir piskoljn bozulsun namaz kilma dua etme tovbe etme diye emin ol niye yaparken seytan durtmedi vicdanini yenilme keyfine hayatina bak kim hatasizsa o seni kinasin

Sanal ortam kizlarimizi cok degistirdi, insani cok degistirdi ne yazikki. Baydida bi yerde aslinda..herkes makyoz herkes asci herkes manken modaci, dansci sanatci.. bi cogu fenomen olmak icin vs. Allah yardim etsin bizlere cocuklarimiza.

Kinamak kimsenin haddi degil cnm. Tovbe etmissin o ortamlardan uzaklasmissin.. Rabbim bunlarin hepsini goruyor. Kalp ile edilen dualar tovbeler kabul olur.

aynen varsayki daha büyük günahlar isledin niye geç olsun ki niye iş işten gecsnki? senin günahın dan daha büyük olan rabbin var .. Rabbimiz dilediği günahlar bağışlar kul ile kendisi arasında sır eder vakti geldiğinde ya meydana çıkarır yada affetti ise hiç çıkarmaz mahserde burda yapılan en büyük yanlış umutsuz olmak mumin umut ile umutsuzluk arasında olmalı yani hiç bir zaman pes Edip kendini birakmamali kardeşim sen elini aç yalvar Allah herşeye kadirdir umutsuzluğa fırsat vermeyin herşey güzel olacak yaşanan yaşandı ve bitti hiç birimiz masum değiliz...@LisaLove gençken bende çok kötü durumlara gelmistim ama rabbim beni çekip kurtar di aynı sen gibi secde nasip etti örtü nasip etti insAllah istikameti olup son nefesimizi iman ile verebiliriz Allah hepimizin bu imtihan dünyasında yardımcı olsun ... amin

aynen varsayki daha büyük günahlar isledin niye geç olsun ki niye iş işten gecsnki? senin günahın dan daha büyük olan rabbin var .. Rabbimiz dilediği günahlar bağışlar kul ile kendisi arasında sır eder vakti geldiğinde ya meydana çıkarır yada affetti ise hiç çıkarmaz mahserde burda yapılan en büyük yanlış umutsuz olmak mumin umut ile umutsuzluk arasında olmalı yani hiç bir zaman pes Edip kendini birakmamali kardeşim sen elini aç yalvar Allah herşeye kadirdir umutsuzluğa fırsat vermeyin herşey güzel olacak yaşanan yaşandı ve bitti hiç birimiz masum değiliz...@LisaLove gençken bende çok kötü durumlara gelmistim ama rabbim beni çekip kurtar di aynı sen gibi secde nasip etti örtü nasip etti insAllah istikameti olup son nefesimizi iman ile verebiliriz Allah hepimizin bu imtihan dünyasında yardımcı olsun ... amin
Allah razı olsun hepimize nasip etsin insAllah

Back
X