nolur beni sakinleştirin odamda kırılmadık şey bırakmadım

Asla ezilip buzulme.o yazdi diye herkes buna inanacak degil ya.inansalar bile hayatinda yer almayacak insanlari takip uzulme... sen kendi hayatina odaklan,kariyerine odaklan.
Onun her yazdigini kaydet.eger bi sekilde konusu olursa arkadas grubunuzda, dik dur ve savcilaga sikayet ettigini veya edecegini falan soyle.
Uzulme,korkma.onun istedigi de bu.ona istedigini verme...

Sana hicbirsey yapamaz merak etme eğer yasadiklarinizi ailene anlatirsa ailen ne tepki verir. Seni dinlerler mi ? Yoksa direk cezalandirirlar mi ?

Umarım diğer kızlar aynı hatalara düsmezler , kızlar yaşadığınız şeyleri burda paylaşmanıza kızmıyorum,belki birilerine ders olur,

Sana gelince yaşanan yaşanmış ,zorbalikla seni geri istiyor, korkutmak, seni rezil ediyor aklinca ,geri zekalı

umarım aynı hataya geri düşmesin ,uzak dur, korktugunu , tedirginligini belli etme seni ezer ozaman ,savcıya git dicem, ailenin haberi olur

Sebep;

Yaptığınız her neyse onun sadece erkeklere has olduğunu düşünen ve bir kadın yapınca "aa" diyen toplum.

O zaman iki tarafta yapmayacak.

Ben doğruyu yanlışı değil, tutumu eleştiriyorum.

Okulu değiştirmek istiyorsanız yapın, ama o olay için değil.

Kendiniz için, bedeniniz ve ruhunuz için.

Onun dışında güvenmiş, sevmiş, ona sırtını dayamış birine bunu yapan da ne kadar adamdır bilmiyorum.

Bu bir hata ise bile hata insanlar için.

Bunu yargılamak ona kalmadı. Beyinlerini günün 10 dakikası kullanan birileri için bunu düşünmek zor tabii.

La havle. Şikayet edin onu.

öncelikle lustral öyle aspirin gibi, ağrı kesici gibi kafanıza göre kullanabileceğiniz ve alır almaz da sizi kelebek gibi rahatlatacak bir ilaç değil, içtim etki etmedi demişsiniz etmez tabi çünkü antidepresanlar belirli bir süre düzenli olarak kullanıldıktan sonra etki etmeye başlar, sakın doktor kontrolü dışında kullanmayın. asıl meseleye gelince arkadaşınıza en başından ne tehditlerden ne de rezil olmaktan hiç mi hiç korkmuyorum diye blöf yapsaydınız sizi korkutamayacağını düşünür bu işlere kalkışmazdı, okulu bırakmak arkanızdan daha çok dedikodu çıkmasına sebep olabilir suçluydu kaçtı derler. eğer arkadaşınızın elinde size ait bir fotoğraf veya mesaj yoksa sizi hiçbir şekilde rezil edemez kendisi rezil olur

Son düzenleme:
Sana biabla tavsiyesi. Üniversitesi de üniversite de kalıyor bunu unutma. Bu yasadiklarn ne ki bizim okulda neler neler oluyordu. Ama okul bitiyor herkes dağılıyor ve hayat başlıyor unutuyor herkes birbirini ee tabi yaşanılanları da. Simdi öfken daha çok taze. Belki şimdi değil ama ilerde diyeceksin ki ya nelere uzulmusum ben diyeceksin.
Sakın ama sakın okulunu bırakma. Velev ki sana iftira atılıyor, velev ki bunların aslı yok gene de okulu bırakacak miydin? ?
Aklını kullan birz lütfen aklıni. Olayların üstüne git. İnsanlar bugün seni konuşur yarın başkasını. Bunu unutma. Ve şimdi kendimi üzmeyi bırakıp sakinleş. He tabi inancın var ise Allaha yonelmeni tavsiye ederim en güzel yer onun huzuru çok şükür.

Afedersin arkadasim yargilamak asla amacim degil ama ne mantikla ne yola ciktigini anlamaya calisiyorum. Ailen mutevazi boyle seyler yasadigini anlatmaya cekiniyorsun, ustune gidip olup olmadik insanla riski alip biseyler yasiyorsun sonra ayrilinca boyle adamin icinden pislik cikiyor ve seni universiteyi birakmayi dusundurecek kadar buyuyor. Tamam cahillik genclik yada guzel yasanmislik her ne diyorsan buna adini sen koy. Fakat bu saatten sonra bu adamdan kurtulmak istiyorsan goze alip ailene biseyleri anlatip bu herifi sikayet etmen lazim. Yazik gunahtir benimde kardesim var senin yasinda

Ekran görüntüsü alsaydın, sen almadıysan bile bir arkadaşın almış olabilir, ondan alıp şikayet et bu adamı derim, ailenin kulağına gitme ihtimali de var. Şikayet etme niyetin yoksa olayı kurcalama, üstüne alınma, kızlar biraz olsun erkekleri tanır, iftira sanarlar.

cevaplayanların hepsi birebir aynı şekilde konuşmuş farknıdasın di mi?korkma ne yaparsa yapsın bulurlar o pisliği.ıp adresi falan hiç duymadın mı?ailenden çekiniyorsun;ama adım açıklanmasın falan de.onlar yolunu bilir .okula gideceksin.40 derece ateşte olsan bile gideceksin.pis kalpli insanlar demek ki gerçeklik payı var derler.tabii mahçup olduğunu anlıyanlar da olur.yine de düşman sevindirme.

2 yıllık okudum.çok affedersiniz okulun bütün m.....rları bilinirdi.bir sınıf arkadaşımızda böyleydi.yalnız bizim sınıftakiler gerçekten doğru düzgün insanlarmış.o arkadaşımızla hepimiz hala görüşürüz ve şu an gerçekten düzgün bir hayatı var.yalnız okuldayken rahattı.en azından görünen oydu.

gene bizim bir üst sınıfımızdan bir kız vardı.kız boylu posluydu.sarışındı.yüzüde fiziğide 10 numaraydı.o kızında hakkında demedikleri kalmadı.yok filmi var şöyle böyle.onlarla aynı oda da kalan bir arkadaşım demişti ki: ilkbahar onlar çok iyi aslında.hani böyle havalılar ve güzel giyiniyorlar ya ondan diyorlar demişti.bir kaç sene önce de aynı arkadaşımla konuşurken o kızın intihar ettiğin söyledi.tarım ilacı içmiş.kim bilir ne yaşadı.30 yaşında canına kıymış.arkadaşlarını yazdıklarını okudum.o kadar güzel şeyler yazılmış ki.

birde bir tanıdığım evliyken başkasıyla görüşüyordu.etrafta evli barklı öğretmen hanım diye sallınıyordu.

bence sen çok akıllı bir genç bayansın bu örneklerle ne demek istediğimi de anlamışsındır.tüm gerçekler açığa çıkıyor.her şey düzelebiliyor.sen masumsun masumken gezinemiyorken bak gezinen geziniyor diyorum.dostların ortaya çıkar bu vesileyle diyorum.

Sakin ol.. Ailene anlaticam diyen kaç kişi anlatmış acaba.. Sağol bizi bilgilendirdin mu diyecekler.. önce kıyameti o yaşar..
Diyelim anlattı en kötu ne olur.. elbet aranı duzeltirsin.. Bunlar gelip geçecek ileride gülüp gececeksin.. hiç yorma üzme kendini kim ne dusunurse dusunsun.. dik durursan unutulur yoksa canını sikarlar hiç takma ki konusulmasin..

Birlikte olduğunuzu öğrenseler ne olacak ? laf yapanların yarısı da bunları yapıyor amaç birini bulduk üstüne üşüşelim,laf diyen olursa senide biliyoruz der geçersin sen kendini biliyorsun bırak diğer insanlar seni nasıl tanımak istiyorsa öyle tanısınlar,asıl bu zaman da gerçek dostların çıkacak meydana,ailene artık söylemen gerektiğini düşünüyorum çünkü artık senin intihara kadar yolun var bu çocuk ailen devreye girdiğinde nasıl kaçacak bir bilsen hele ki ailesine haber gitse ooo.Şu an çekiyorsan ailene söylemediğin için çekiyorsun ki her türlü ispatlarsın hocalar vs şahit diye bir şey var.

Şikayetçi ol,ailene anlat.okuluna da başın dik olarak git.sevmediğin insanların senin hakkındaki düşüncelerini de önemseme.
Şikayet dilekçene sahte hesap bile olsa tüm ekran görüntülerini ekle,varsa sana yazdığı mesajları,okulun whatsapp görüntülerini de ekle,
Tehdit hakkında bildiğim en önemli unsur boyun eğdikçe karşındaki sapığın taleplerinin katlanarak arttığıdır.

ilk paragrafta sesli güldüm.uslubunuz çok hoşuma gitti.aynen öyle olacak.ailene anlatacak ta ailen haketen bna sağol diyecek.bir güzel sopa yer.o da şanslıysa tabii.

benim eskilerden biri de gitmiş taa memleketime .iftiralar atmış.burada bazı arkadaşlar yazmış ya.aynısını yaptım.olanı anlattım.ayrılığı hazmedemedi dedim.ne sosyal medya da ne de memlekette modumu düşürmedim.iyi görünmeye de çalışmadım.hiç bir şey olmamış gibi yaptım.kimsede bir şey demedi.inanmamışlar belli.şok geçirmişler o belli.şok geçirmese sağ çıkamazlardı çünkü.

Nasıl sinir oldum ya. Sakın okulu bırakmayı falan düşünme konuşulur geçer ve kimse böyle bi ruh hastasının dediklerini ciddiye almaz zaten. Sahte hesaplardan yazıyo kanıtlayamam diye düşünme ip adresinden bulurlar o rahatsızı. Silse bile kaydolur elektronik ortamda o konuları sıkıntı yapma şikayet et sürünsün kendi kazdığı kuyuya düşsün rezil olsun tanıdığı herkese. Sanırım çekindiğin şey ailen olayın en zor kısmı ailene anlatmak olucak belki ama anlatmalısın ne olursa olsun arkanda dururlar ve o çocuğu bitirmek için herşeyi yaparlar eminim

Benim de lisede başıma gelmişti.. Ailene herseyi anlaticim dedi.. dedim ay ne var da ne anlatacaksin.. ha bu arada sen bilirsin çünkü annem kaale bile almaz babam da bana çok düşkün seni döver beni öper demistim :)))
Halbuki babam kıyameti koparirdi ama ona caktirmamistim..
Ay ailem duymasın dememek lazım bu erkeklere.. ailem hep arkamda bunu bilsinler..
Çok doğru yapmissiniz.. uzulurseniz iftiraya kabullenmiş olursunuz.. takma ki yalanmış desinler..
Bu arada ilk anlatana daha çok inanılır 2. İfade sanki carpitma gibi gelir.. o yüzden olayı lehinize çevirecek şekilde ailenize anlatin eğer çok zor da kalirsaniz.. o ne dese artık sapikligindan olsun..

Ailene anlatmakta çekiniyorsan anlatma. O karaktersizde zaten anlatamaz babana biyerleri yemez yani rahat ol. Oldu ki söyledi imkansız ama zorla bana tecavüz etti bende ayrıldm size söleyemedim diceksin. Ama dediğim gibi sıkar biraz anlatması.
Okulu tabii ki bırakma onun istediği o zaten.
Arkadaşlarına da taciz ediliyorum onu terkettim bana iftiralar atıyor. Zaten savcılığa şikayet edicem de.

aman boşver be, hiç umursama sanki her söylenen doğru mu, yalanla sende, ayrıldım pas vermiyorum diye iftiralar atıyor barışmıyorum diye geç, hatta açıklama yapmak zorunda bile değilsin boşver, senin umursamadığını fark edince o da duracaktır, ama bir seçenek şikayetci olmak ama ailen nasıl karşılar bilemiyorum, elinde fotoğrafınız vs var mı, umarım yoktur ,yoksa ailene bahset şikayet et

bu arada benim eski nişanlımda ailene birlikte olduk diyeceğim diye tehdit etmişti (yalan aslında) bende ailem bana inanır sana değil, seni seviyorlar tamamen bitirmiş olursun gözlerinde kendini et işimi kolaylaştırırsın dedim, ondan sonra geçti konu, ailem gerçekten de başkasının dediğine inanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…