- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi bayanpukina
-
öncelikle lustral öyle aspirin gibi, ağrı kesici gibi kafanıza göre kullanabileceğiniz ve alır almaz da sizi kelebek gibi rahatlatacak bir ilaç değil, içtim etki etmedi demişsiniz etmez tabi çünkü antidepresanlar belirli bir süre düzenli olarak kullanıldıktan sonra etki etmeye başlar, sakın doktor kontrolü dışında kullanmayın. asıl meseleye gelince arkadaşınıza en başından ne tehditlerden ne de rezil olmaktan hiç mi hiç korkmuyorum diye blöf yapsaydınız sizi korkutamayacağını düşünür bu işlere kalkışmazdı, okulu bırakmak arkanızdan daha çok dedikodu çıkmasına sebep olabilir suçluydu kaçtı derler. eğer arkadaşınızın elinde size ait bir fotoğraf veya mesaj yoksa sizi hiçbir şekilde rezil edemez kendisi rezil olurbır ara nefes alamadım evde lustral vardı onu içtim az once ama hıcbır etkı yok anca bıraz sakınleştım ben napıcam nasıl devam edıcem nasıl aklımda hep unıyı bırakmak vardı zaten annem babam yuzunden zamanında muhendıslık yazdım çok pişmanım bu olayda tuzu oldu resmen aıleme bıle karsı gelıp herseyden vezgecıp hayatımı en bastan kurmak ıstıyorum
kıyamet koparSana hicbirsey yapamaz merak etme eğer yasadiklarinizi ailene anlatirsa ailen ne tepki verir. Seni dinlerler mi ? Yoksa direk cezalandirirlar mi ?
Sakin ol.. Ailene anlaticam diyen kaç kişi anlatmış acaba.. Sağol bizi bilgilendirdin mu diyecekler.. önce kıyameti o yaşar..
Diyelim anlattı en kötu ne olur.. elbet aranı duzeltirsin.. Bunlar gelip geçecek ileride gülüp gececeksin.. hiç yorma üzme kendini kim ne dusunurse dusunsun.. dik durursan unutulur yoksa canını sikarlar hiç takma ki konusulmasin..
ilk paragrafta sesli güldüm.uslubunuz çok hoşuma gitti.aynen öyle olacak.ailene anlatacak ta ailen haketen bna sağol diyecek.bir güzel sopa yer.o da şanslıysa tabii.
benim eskilerden biri de gitmiş taa memleketime .iftiralar atmış.burada bazı arkadaşlar yazmış ya.aynısını yaptım.olanı anlattım.ayrılığı hazmedemedi dedim.ne sosyal medya da ne de memlekette modumu düşürmedim.iyi görünmeye de çalışmadım.hiç bir şey olmamış gibi yaptım.kimsede bir şey demedi.inanmamışlar belli.şok geçirmişler o belli.şok geçirmese sağ çıkamazlardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?