- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Basak bi ozeline bakar misin
inşallah odur da kazen hemen bulurBen neden tirstim bu uyeden?? Yeni uye olmus ve ilk ve tek, hemen bu konuya yorum yapmis.
bayanpukina o Allahin belasi erkekmi bu yoksa??
inşallah odur da kazen hemen bulur
valla aynısı aklımdan geçmiştiBen neden tirstim bu uyeden?? Yeni uye olmus ve ilk ve tek, hemen bu konuya yorum yapmis.
var galıba bende emın degılım daha once cokkez ıma ettıaman boşver be, hiç umursama sanki her söylenen doğru mu, yalanla sende, ayrıldım pas vermiyorum diye iftiralar atıyor barışmıyorum diye geç, hatta açıklama yapmak zorunda bile değilsin boşver, senin umursamadığını fark edince o da duracaktır, ama bir seçenek şikayetci olmak ama ailen nasıl karşılar bilemiyorum, elinde fotoğrafınız vs var mı, umarım yoktur ,yoksa ailene bahset şikayet et
banada mesajdan profılını at ınstagram sevgılınınde falan dedı ama atmadım tabıkı guven falan dedı de yazmadım hıc bılmıyorumBen neden tirstim bu uyeden?? Yeni uye olmus ve ilk ve tek, hemen bu konuya yorum yapmis.
hayır bız seneelrdır aynı ortaokul ve lısedeydık sonra sevgılı olduk arkadasımdı kendısı hersey guzeldı bırkac sene sevgılı olduk bırlıkte olduk sonra bu benı kısıtlamaya başladı kapan vs demeye basladı yarım kollu gıtmeme karıstınaıleme ne dıyecegım bılemedım tum hesaplarımı kapttı vs ben sadeve 4 gun dayandım ayrılmak ıstedım sonra buda manyaga dondu bır sene zorla tehtıdle sevgılı olduk ama bırlıkte olmadık son bır sene durum buAklıma bir şey takıldı. Bu pislik benimle zorla sevgili oldu yanında beni zorla tutuyordu demişsin.
Birlikte olurken de sana zorla mı sahip oldu?? Yoksa o anın ambiansıyla sende isteyerek mi birlikte oldun??
Yok hayır şayet sana zorla sahip olduysa ve dediğin gibi zoraki bir ilişki ise bu, ve en son yaptıkları ile gayet şikayet edebilirsin o pisliği.
banada mesajdan profılını at ınstagram sevgılınınde falan dedı ama atmadım tabıkı guven falan dedı de yazmadım hıc bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?