nolur beni sakinleştirin odamda kırılmadık şey bırakmadım

yapacağın şey şudur okulun grubuna giriyorsun erkek arkadaşın seni terk ettiği için tekmeyi bastığıni ve bunu gururuna yediremediği ve psikolojisi bozuk olduğu için seni taciz etmek amaçlı böyle bir şey yazdığıni kimsenin bunlara itibar etmemesini bu kişinin tehlikeli biri olduğunu ve elinde ekran görünüşü alan biri varsa sana atmasını ondan ve ona yardım yataklık yapan herkesten şikayetçi olacağını yazıyorsun eğer elinde senin başka türlü hallerin varsa tehditle yaptırdığını psikopat olduğunu söylüyorsun sakın bunun için hayatını yakma sakın üniversitede neler dönüyor kimin eli kimin cebinde belli değil tek sen mi varsın ben çok kötü bir olay geçirdiğim bir gün okulu bırakacakken babam lise de bana dedi ki yeni bir olay olana kadar konu sensin kimse seni yıllarca konuşmaz akıllı ol eğer o okula gitmezsen konuşurlar ve derler ki bak bi halt yedi ki kaçtı şimdi okula git soran olursa, o Salak anlati sizde inadiniz öyle mi de ve geç dedi ve ben babamı dinledim gerçektende bir iki aya yeni bir olay patladı ve herkes her şeyi unuttu lise arkadaşlarımla hala görürüm ve bu olayı ben açmasam hatırlayan yok sakin ol telefonunu aç hocalarına herkese bu çocuğun psikopat ruhlu olduğunu seni tehdit ettiğini anlat!

Aklıma bir şey takıldı. Bu pislik benimle zorla sevgili oldu yanında beni zorla tutuyordu demişsin.

Birlikte olurken de sana zorla mı sahip oldu?? Yoksa o anın ambiansıyla sende isteyerek mi birlikte oldun??

Yok hayır şayet sana zorla sahip olduysa ve dediğin gibi zoraki bir ilişki ise bu, ve en son yaptıkları ile gayet şikayet edebilirsin o pisliği.

savcılığa git sahte hesaplarda olsa ortaya çıkar onun oldugu kesinlikle şikayetçi olmalısın.Okuluna da devam et en cok arkandan dedikodu yapılacak üzülme.Umursama birazda o bucuk bucuk olsun şikayetçi ol.

eger kendını aklamak gıbı bır derdın varsa kesınlıkle sıkayet et benı tehdıt edıyor dıye

Ya dik duracaksınız bu pis insana karşı yada her yaptığı bu hareketlerde yıkılıp kalacaksınız
Adam gibi konuşulcak birisi olsa gidin konuşun ve kötülük yapmamasını söyleyin derim ama öyle laftan insanlıktan anlayan biri de değil
Maziye saygısı olsa bunu yapmaz kendini de küçük düşürüyor farkında değil
Siz çok büyük bir hata yapmışsınız ama sonunda anlamışsınız
Allah hem size hem de ailenize yardım etsin onlar öğrenmeden inşallah inadından vazgeçer bu insan

konu sahibi şikayetçi olmayacaksın belli ki. o zaman tek yapacağın şey görmezden gelmek. insanlara bi açıklama borçlu değilsin. üniversite deidğin zaten bi kaç senelik olay. sonra herkes çıkacak hayatından. numaranı değiştirdin. sosyal medya hesaplarını kapat. bu tur okul gruplarında bulunma.

ayrıca şikeyetçi olacaksan bunları onun yaptığı her türlü ispatlanır.

canım şimdi tek sorun ailenden çekinmense sende direk git okulda kendini iyi hissettiğin bi hocandan yardım al illaki vardır kendini yakın hissettiğin zaten ne kadar psikopat biri olduğuda ortada iftira atıyor arkamdan dersin en fazla hocalarına. sessiz kalıp köşene çekilirsen daha fazla üstüne gelir, ve ayrıca o aldığın ilacı düzenli almalısınki fayda etsin kırız anında hemen alman hiçbir şeye yaramaz..

Ya sonuçta birlikte olduğunuz anın resimleri yoksa gayette yalanlayabilirsin.Kuyruk acısı var ondan yalan atıyor diyebilirsin.Hemen şikayetci ol bu arada.

var galıba bende emın degılım daha once cokkez ıma ettı

hayır bız seneelrdır aynı ortaokul ve lısedeydık sonra sevgılı olduk arkadasımdı kendısı hersey guzeldı bırkac sene sevgılı olduk bırlıkte olduk sonra bu benı kısıtlamaya başladı kapan vs demeye basladı yarım kollu gıtmeme karıstınaıleme ne dıyecegım bılemedım tum hesaplarımı kapttı vs ben sadeve 4 gun dayandım ayrılmak ıstedım sonra buda manyaga dondu bır sene zorla tehtıdle sevgılı olduk ama bırlıkte olmadık son bır sene durum bu

öncelikle... okulun senin derslerdeki başarına bakar, kiminle yattığına kalktığına değil. Bu sebeple o okula nasıl gidicem düşüncenden bi sıyrıl. Ve her ne olursa olsun yaşadığın şeylerin arkasında dur, arkasında duramayacağın şeyleri yaşama. Şikayet edemem, ekran görüntüsünü almadım etmedimden de bi kurtul, yeter ki etmek iste çorap söküğü gibi gelir her şey. Bu yıllar geçip gidecek, o okul bitecek ne kadar boş şeylere üzülmüşüm diye hayıflanacaksın ileride. Şu an gözünde büyüttüğün şey, ileride senin için hiç bir şey ifade etmeyecek, emin ol... Ve bir pisliğin hayatını mahvetmesine izin asla verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…