- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Sadece sevgiliyken nasil ve hangi cesaretle iliskiye girersiniz nisanliyken bile olmam asi gereken bir Sey sevgiliyken yapilmaz gercekten cok hata yapmissin yanlis anlama ama ilerde esin olacak insana simdiden büyük bi ihanet etmissin simdi ki kizlari hic anlamiyorumsaat 11 de yazmaya başladım aglamaktan daha yenı bıtırdım... eski konumda vardı eski sevgilim yasadıklarımızı aıleme anlatmakla benı tehtıd ederek benımle zorla sevgili olan bir pislikleydim en sonunda kurtuldum diye sevınıyordum 1 aydır. takı bu aksama kadar... sınıfın whatsapp grubu vardı bu karaktersiz kendini arkadaşıma okula yatay gecmış bırı gıbı gosterıp whatsapp grubuna gırmek ıstemış oda almış oraya adımı yazıp seni özledim yatagım boş kaldı gelsene, kaça gidiyorsun sınıftakılere, gıbı seyler yazdı sıfır tepkıyle kalakaldım yarım saat kıpırdayamadım bıle arkadasım hemen attı whatsaptan ama 146 kişi falan hepsi gördü bunun yazdıklarını apacık bırlıkte oldugumuzu yazdı yanı... sonra engelledıgı ıcın ınstagramdan bu karaktersıı bulup yazıım agzıma gelenı sayıım dıye profılıne gırdım kı gırmez olsaydım okulumdakı ne kadar dedıkoducu kız varsa ne kadar konuşmadıgım kız varsa hepsıyle buluşmuş bol bol fotograflar atmış ustlerıne canım benden kurtuluşun olurmu sandın gıbı seyler yazmıs snapden cektıgı fotograflara ve en son sınıftan bırı attı okulun sayfasınada sahte profılden hakkımda bırseyler yazılmış hocam yazdı kızım bu ne demek dedı onlara mesaj atılmış hakkımda ıgrenç seyler yazmış sonra telefonumu kapattım dunyam basıma yıkılmış durumda o anlık şokla ekran yakalayamadım oda kaldırmış okulun sayfasına yazıklarını whatsapdada adımı kullandı ama soyadımı degıl ve baska benım ısmınde olanlar vardı kanıtlayamam şikayetci olamam yani... ssonra bende herşey koptu allah kahretsın dıye dıye dolabımın aynasını odamdakı bıbloloru fondotenımı parfumumu vs kırdım aılem yazlıktaydı allahtan ama suan halımı gorsenız mahvoldum ben o okula nasıl gıdıcem olsem gıtmem hocalarımın suratına nasıl bakıcam bır ara nefes alamadım evde lustral vardı onu içtim az once ama hıcbır etkı yok anca bıraz sakınleştım ben napıcam nasıl devam edıcem nasıl aklımda hep unıyı bırakmak vardı zaten annem babam yuzunden zamanında muhendıslık yazdım çok pişmanım bu olayda tuzu oldu resmen aıleme bıle karsı gelıp herseyden vezgecıp hayatımı en bastan kurmak ıstıyorum ıstedıgım bolume okula gıtmek bu ıgrenç ınsanlardan sehırden kurtulmak ıstıyorum ben neden bunları yasıyorum ya neden ben neden herseyı kırdım aıleme ne derım onu bıle bılmıyorum hayattayım ama nefes alamıyorum....
Sadece sevgiliyken nasil ve hangi cesaretle iliskiye girersiniz nisanliyken bile olmam asi gereken bir Sey sevgiliyken yapilmaz gercekten cok hata yapmissin yanlis anlama ama ilerde esin olacak insana simdiden büyük bi ihanet etmissin simdi ki kizlari hic anlamiyorum
Okuluna devam et o serefsiz in elinde kanit varmi senle ilgili resim falan yoksa eger hic korkma iftira atiyor ayrildim die dersin sorana sen geleceni bi köpek yüzünden yikma bir süre sosyal medyayi kullanma okuldan eve kim ne konusursa konussun dinleme boswer
Eger adamin elinde resim yoksa korkmasin ama o isi yaparken insan annesinden babasindan utanir biz böyle büyüdük kusura bakma kimseyi kirmak deil niyetim sadece kiziyorum kendi gelecegini yakiyor bir anlik hevesle insallah o IT belasini bulurKızın da problemi sevgiliyken sevişmekti zaten dimi?
Problem sevişmek, sevişmiş olmak falan değil hanımefendiciğim, adamın pislik çıkması tehdit etmesi. Gelecekteki kocasını niye soktunuz şimdi işin içine?
Eger adamin elinde resim yoksa korkmasin ama o isi yaparken insan annesinden babasindan utanir biz böyle büyüdük kusura bakma kimseyi kirmak deil niyetim sadece kiziyorum kendi gelecegini yakiyor bir anlik hevesle insallah o IT belasini bulur
valla aynısı aklımdan geçmişti
bence de o olabilir!
Sevismekle demiyorum okulunu birakmayi düsüyüyor korkuyor ve ailesinin ögrenmesi an meselesi ve ailesi kiyamti koparacak die yazmis baska bi yorumda ve belliki o IT takinti yapmis kizi arkadas cevresine simdiden duyurmus ve kiz okula gidemiyo bi durum vahim yani türkiyedeki ailelerin zaten yüzde 90 ni böyle durumlara kesinlikle karsidir Allah yardimcisi olsun hic bir erkegin basina gelmez bu durum erkek dir yapar der gecerler biz kadinlarin siniridir bu bakirelik hic bir erkege güven olmaz nedeb acisinki serefsiz umrunda bile deil gercekten sevseydi kizi namusuyla tehtit etmezdi insallah resim falan yoktur elindeSiz öyle büyüdünüz de her insan sizin gibi büyümüyor. Bazılarının tabusu yok, anne babadan utanılacak bir durum olarak görmüyor. İnanın kimse de geleceğini yakmıyor, gelecek sevişmekle yakılmaz. Neyse. Bu kız böyle korkmaya devam ederse işi zoryine de.
banada mesajdan profılını at ınstagram sevgılınınde falan dedı ama atmadım tabıkı guven falan dedı de yazmadım hıc bılmıyorum
Sevismekle demiyorum okulunu birakmayi düsüyüyor korkuyor ve ailesinin ögrenmesi an meselesi ve ailesi kiyamti koparacak die yazmis baska bi yorumda ve belliki o IT takinti yapmis kizi arkadas cevresine simdiden duyurmus ve kiz okula gidemiyo bi durum vahim yani türkiyedeki ailelerin zaten yüzde 90 ni böyle durumlara kesinlikle karsidir Allah yardimcisi olsun hic bir erkegin basina gelmez bu durum erkek dir yapar der gecerler biz kadinlarin siniridir bu bakirelik hic bir erkege güven olmaz nedeb acisinki serefsiz umrunda bile deil gercekten sevseydi kizi namusuyla tehtit etmezdi insallah resim falan yoktur elinde
Bence hiç vakit kaybetme tüm bu yaptıklarının delillerini al ve polise git. Hakkında dava aç. bir insanın hayatıyla oynamaya çalışan ucuz p..k de cezasını çeksin. Hatta davayı kazanırsan bir de tazminat davası aç ruh sağlığını bozduğu için. Tabii bu süreçte bir kaç defa da pisikolağa git hem olanları anlat rahtalarsın hem de ruh sağlığını bozduğuna dair ispatın olur...Okulu bırakmak gibi bir yanlış yapma bir kaç yıl sonra bunlar tamamen unutulup sen geriye baktığında bundan çok pişmanlık duyarsın. Güçlü davran ki üstüne gelemesin daha fazla.
Ya ne pislikler varmanyağın biri üniversiteye yeni başlayan bir kız arkadaşıma böyle yapmıştı.
okulun en büyük o... su diye youtube a video yüklemişti kızın ismini verdi, müstehcen fotolarını koydu falan
sonra kız bunu savcılığa verdi, hepsini kaldırttı.
sonra okul bitince münasip bi kısmet çıktı, evlendi barklandı çocuğu oldu falan.
kimsenin de aklında bişey kalmadı.
başka bir kız arkadaşımın da başına şu geldi.
eski sevgilisi kızın yeni biriyle görüşmesini hazmedememiş kızın facebook una girip herkese msj attı toplu.
kızın ağzından yazılmış gibi.. ben şöyle kötüyüm, böyle bilmemneyim diye.
o da evlendi barklandı, işine gücüne gidiyor, çocuğu oldu. herkes facebook fotolarının altına canım çok güzel bi çiftsiniz yazıyor yani o da unutuldu gitti.
sen de şikayetini yap. korkma. cezasını alacaktır.
seni böyle rahatsız etmeye hakkı yok.
arkadaşların da şahit olacaklardır.
manyağın biri üniversiteye yeni başlayan bir kız arkadaşıma böyle yapmıştı.
okulun en büyük o... su diye youtube a video yüklemişti kızın ismini verdi, müstehcen fotolarını koydu falan
sonra kız bunu savcılığa verdi, hepsini kaldırttı.
sonra okul bitince münasip bi kısmet çıktı, evlendi barklandı çocuğu oldu falan.
kimsenin de aklında bişey kalmadı.
başka bir kız arkadaşımın da başına şu geldi.
eski sevgilisi kızın yeni biriyle görüşmesini hazmedememiş kızın facebook una girip herkese msj attı toplu.
kızın ağzından yazılmış gibi.. ben şöyle kötüyüm, böyle bilmemneyim diye.
o da evlendi barklandı, işine gücüne gidiyor, çocuğu oldu. herkes facebook fotolarının altına canım çok güzel bi çiftsiniz yazıyor yani o da unutuldu gitti.
sen de şikayetini yap. korkma. cezasını alacaktır.
seni böyle rahatsız etmeye hakkı yok.
arkadaşların da şahit olacaklardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?