nolur beni sakinleştirin odamda kırılmadık şey bırakmadım

Okulu asla birakma.
O pislin ailesine ulas babasina annesine anlat sonrada polise git.
Saplantili biri anladigim kadariyla.

bir çok kk gibi bende şikayetçi ol diyorum önceki konundan da hatırlıyorum o zaman da ailen ile konuş demiştim. kurtulmak istiyorsan şikayet etmek zorundasın bir şeyler yaşadın diye bunu deşifre edip seni topluma karşı küük düşürmeye çalışmasına fırsat verme. whatsaptan yazdığı ekran görüntüsü al mutlaka. sosyal medyada biri bir fotoya hakaret içerikli yorum dahi atsa cezasız kalmıyor. bu aleni tehtid ediyor kurtuldun mu vb yazılar ile. zayıf sanmasın seni uyarma o dengesizi git savcılığa perişan et

Sadece sevgiliyken nasil ve hangi cesaretle iliskiye girersiniz nisanliyken bile olmam asi gereken bir Sey sevgiliyken yapilmaz gercekten cok hata yapmissin yanlis anlama ama ilerde esin olacak insana simdiden büyük bi ihanet etmissin simdi ki kizlari hic anlamiyorum

Okuluna devam et o serefsiz in elinde kanit varmi senle ilgili resim falan yoksa eger hic korkma iftira atiyor ayrildim die dersin sorana sen geleceni bi köpek yüzünden yikma bir süre sosyal medyayi kullanma okuldan eve kim ne konusursa konussun dinleme boswer

Kızın da problemi sevgiliyken sevişmekti zaten dimi?
Problem sevişmek, sevişmiş olmak falan değil hanımefendiciğim, adamın pislik çıkması tehdit etmesi. Gelecekteki kocasını niye soktunuz şimdi işin içine?

Arkadaşlar o erkek dediğiniz üye bence de erkek çünkü geçen gün bana da yazdığım bi konu hakkında özel msj attı ama cevap vermedim erkek olduğunu düşündüm.

Eger adamin elinde resim yoksa korkmasin ama o isi yaparken insan annesinden babasindan utanir biz böyle büyüdük kusura bakma kimseyi kirmak deil niyetim sadece kiziyorum kendi gelecegini yakiyor bir anlik hevesle insallah o IT belasini bulur

Bi hata yapmışsın ama ömür boyu bu hatayla yaşayacak değilsin,güçlü ol dimdik dur,ne söylenirse soylensin inkar et iftira de,okulunu da bırakma,bi zaman sonra unutulur böyle şeyler sen hayatına bak geleceğine odaklanan böyle pislikler bulur belasını merak etme..

Siz öyle büyüdünüz de her insan sizin gibi büyümüyor. Bazılarının tabusu yok, anne babadan utanılacak bir durum olarak görmüyor. İnanın kimse de geleceğini yakmıyor, gelecek sevişmekle yakılmaz. Neyse. Bu kız böyle korkmaya devam ederse işi zoryine de.

Dik dur
Durumu ailene anlat
Şikayeti falan boşver
Babana söyle ağzını burnunu bi dağıtsınlar bak bakim bir daha çıkıyormu ortaya
Ayrıca o pisliğin ailesine de durumu bildirin

valla aynısı aklımdan geçmişti
bence de o olabilir!

Ben Mune ablamizi cagiriyim en iyisi.
Abla E Esma19003 adli uyenin erkek olabiliceginden supe ediyoruz.
Galiba bazi arkdaslarada mesaj yollamis ozelden. Nedense bu konuda okudugum bas belasi sevgili bile olabilir diyorum. Oyunlar pesinde kosan biriymis zaten konu sahibinin yazdigina gore.

Sevismekle demiyorum okulunu birakmayi düsüyüyor korkuyor ve ailesinin ögrenmesi an meselesi ve ailesi kiyamti koparacak die yazmis baska bi yorumda ve belliki o IT takinti yapmis kizi arkadas cevresine simdiden duyurmus ve kiz okula gidemiyo bi durum vahim yani türkiyedeki ailelerin zaten yüzde 90 ni böyle durumlara kesinlikle karsidir Allah yardimcisi olsun hic bir erkegin basina gelmez bu durum erkek dir yapar der gecerler biz kadinlarin siniridir bu bakirelik hic bir erkege güven olmaz nedeb acisinki serefsiz umrunda bile deil gercekten sevseydi kizi namusuyla tehtit etmezdi insallah resim falan yoktur elinde

banada mesajdan profılını at ınstagram sevgılınınde falan dedı ama atmadım tabıkı guven falan dedı de yazmadım hıc bılmıyorum

Hm, bende o sapik sevgilin sandim. O olamaz o zmn.
O degilde senin gercek isminmi basak? Oyleyse kendi kendini ifsa ettin be kuzum.

Bırakmaz bırakmaz merak etme. Şimdi panik yaptı ondan öyle konuşuyor. Bırakmaya kalksa anne babasına açıklayamaz durumu zaten. Mecburen paşa paşa kalkıp gidecek o okula zamanı gelince.

Aklı varsa şikayetçi olur adamdan. Yoksa böyle kaçak göçek canına okur adam bunun.

Bence hiç vakit kaybetme tüm bu yaptıklarının delillerini al ve polise git. Hakkında dava aç. bir insanın hayatıyla oynamaya çalışan ucuz p..k de cezasını çeksin. Hatta davayı kazanırsan bir de tazminat davası aç ruh sağlığını bozduğu için. Tabii bu süreçte bir kaç defa da pisikolağa git hem olanları anlat rahtalarsın hem de ruh sağlığını bozduğuna dair ispatın olur...Okulu bırakmak gibi bir yanlış yapma bir kaç yıl sonra bunlar tamamen unutulup sen geriye baktığında bundan çok pişmanlık duyarsın. Güçlü davran ki üstüne gelemesin daha fazla.

manyağın biri üniversiteye yeni başlayan bir kız arkadaşıma böyle yapmıştı.
okulun en büyük o... su diye youtube a video yüklemişti kızın ismini verdi, müstehcen fotolarını koydu falan

sonra kız bunu savcılığa verdi, hepsini kaldırttı.
sonra okul bitince münasip bi kısmet çıktı, evlendi barklandı çocuğu oldu falan.
kimsenin de aklında bişey kalmadı.

başka bir kız arkadaşımın da başına şu geldi.
eski sevgilisi kızın yeni biriyle görüşmesini hazmedememiş kızın facebook una girip herkese msj attı toplu.
kızın ağzından yazılmış gibi.. ben şöyle kötüyüm, böyle bilmemneyim diye.
o da evlendi barklandı, işine gücüne gidiyor, çocuğu oldu. herkes facebook fotolarının altına canım çok güzel bi çiftsiniz yazıyor yani o da unutuldu gitti.

sen de şikayetini yap. korkma. cezasını alacaktır.
seni böyle rahatsız etmeye hakkı yok.
arkadaşların da şahit olacaklardır.

Ya ne pislikler var
Ayrıldınız bitsin demi
Neyin hazmedemeyişi neyin intikamı basit adamlar resmen pislikler ..

Ben de anlatayım bari. Çok yakınımdan bir kızcağızın başına geldi benzer bir olay yakın zamanda. Çocuk bunu ayrılırsan ailene birlikte olduğumuzu söylerim diye tehdit ediyormuş. Kız bana geldi böyle böyle diye, ben de eşime açtım konuyu. Aldık karşımıza konuştuk kızcağızla, her zaman arkandayız korkma diye. Neyse ayrıldı bu çocuktan daha kız eve gidemeden çocuk bize geldi böyle böyle diye. Ağzının payını verdik, eşimin elinden zorla aldık totosuna da tekmeyi koyduk. O günden beri sesi çıkmıyor. Kendini içkiye vermiş diyolla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…