nasıl ya ilkokul mezunusun ve belediyedimi calışacaksın?Hanımlar ben yeni nişanlıyım. Nasipse 5 ay sonra düğünüm var. Asıl konu su; ben rahatsızlığımdan dolayı liseyi bırakmak zorunda kaldım yani hastanede yatıyordum sürekli. Herneyse sonra açıköğretim lisesine başladım ve hala bitmedi son sınıfım. Ama babam okulun bitmeden evlendirmem diye şart koymuştu. Bende 3 senedir ikna edemedim bu sene bitirdim okulu diye bi yalan söyledim. Şimdide belediyeden tanıdıkları varmış nişanlımda inşaat mühendisi memur. Bana da yarın git başvur ben konuştum dedi. Ama lise mezunu ve açıktan üniversite okuyorum diye biliyo babam. Sorum su; ilkögretim mezunları belediye de hangi pozisyon da çalışıyor. Aranızda yada tanıdığınız var mı böyle ilkögretim mezunu calısan
pBaya büyük islere kalkismissin canım ya.
Bu iş çıkar meydana gibime geliyor.
Nisanlin biliyor mu durumu?
ona da daha bi kaç hafta önce söyledim bayagı söylendi bana. Onunda haberi yoktu.Baya büyük islere kalkismissin canım ya.
Bu iş çıkar meydana gibime geliyor.
Nisanlin biliyor mu durumu?
Orasını düşünemiyorum bileAçığa çıkınca ne yapacan
bu şartlarda belediyeye gidererseniz birşey demiyorum..
kardeşim üniversite mezunu. eşşek gibi kpss çalıştı.83 puan aldı ama hala atanamadı..
sizce hak mı?
taşeron girerse o ayrı.. ama işçi girmeside haksızlık.. belediyede bende staj gördüm.. %60 70 işçi zaten.. kadrolu yokki. seçimden seçime kadroya alınıyor.. o parti kazanmazsa işçiler çıkarılıyor kendi yandaşları alınıyor.. belediyelerde böylememur olarak giremez... kpss şart. geçici işçi de değildir. taşeron firmaya girecektir. gerçi tüm siyasi partiler taşeronu kadroya alacağız diyor da. bilemedim...
bir dönem bende teşeronda çalıştım. canım çıkıyordu çalışırken. sonra saçma bir nedenden dolayı kovulmuştum. ve kpss ile atandım
ilköğretim mezunu isen hizmetli olarak yada park bahçede bahçe işlerinde çalıştırırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?