Nolur bi bakin

Olives Rire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
488
446
73
31
Kizlar merhaba ben çok kötüyüm sat 1 kasim ben 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim

Günün geçtimi geçmediyse erken yapmış olabilirsin testi üzülme bu kadar sakin ol biraz canım belki vardır ama erken olduğu için çıkmamıştır

Günün geçtimi geçmediyse erken yapmış olabilirsin testi üzülme bu kadar sakin ol biraz canım belki vardır ama erken olduğu için çıkmamıştır
Cevap verdigin için tesekur ederim cnm o kadar kötüyüm ki anlatamam insallah erken yapmisimdir sen boyle bir Sey yasadin mi

Ben hiç böyle bişey yaşamadım canım konunu merak edip girdim ağlamaktan bi hal oldum demişsin üzüldüm açıkçası bak 6 gün varmış daha çıkmaz bence erken olduğu için adet tarihinden 1 hafta sonra falan çıkar bence biliyorum şimdi sana beklemek ölüm gibi gelicek ama sakin ol stres yaptıkça daha kötü olursun düşünmemeye çalış oyalan bişeylerle belirtilerim var diyosun hamile olabilirsin üzme canını bu kadar bekleyemem dersende yarın kanda gebelik testi yaptırabilirsin hem kesin sonuç verir

Allah razi olsun kardesim çok tesekur ederim biraz olsun iyi geldin varol insallah dediğin gibi olur cnnm

Seni cok iyi anliyorum canimBenim bat 9 ekimdi.17 gun adet olmadim,mide bulantisi ve kasik agrisi vardi.Iki defa test yaptim negatifBugun dr gttim bebek yok dedi.Adet sökturcu yazdi.Insan cok üzüluyor gerckten ama hayirlisi.Dua et ve sabirli ol cnmRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Canım üzme kendini daha 6 gün var adet gününe ben ilk gebeliğimde 5 gün geçince ancak görebildim ikinci çizgiyi..

Amin cnm amin sende en Kisa zamanda güzel haberi alirsin insallah cnm yine de hayirlisi ama çok kotu ve yipratici
Ne kadar suredir evlisin ne zamandir istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…