- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Cevap verdigin için tesekur ederim cnm o kadar kötüyüm ki anlatamam insallah erken yapmisimdir sen boyle bir Sey yasadin miGünün geçtimi geçmediyse erken yapmış olabilirsin testi üzülme bu kadar sakin ol biraz canım belki vardır ama erken olduğu için çıkmamıştır
Allah razi olsun kardesim çok tesekur ederim biraz olsun iyi geldin varol insallah dediğin gibi olur cnnmBen hiç böyle bişey yaşamadım canım konunu merak edip girdim ağlamaktan bi hal oldum demişsin üzüldüm açıkçası bak 6 gün varmış daha çıkmaz bence erken olduğu için adet tarihinden 1 hafta sonra falan çıkar bence biliyorum şimdi sana beklemek ölüm gibi gelicek ama sakin ol stres yaptıkça daha kötü olursun düşünmemeye çalış oyalan bişeylerle belirtilerim var diyosun hamile olabilirsin üzme canını bu kadar bekleyemem dersende yarın kanda gebelik testi yaptırabilirsin hem kesin sonuç verir
Tesekur ederim insallah oyle olur çünkü çok istiyorum az once négatif gorunce dunyam yikildi sa olun. ..Adetin geçince yap testi şimdi çıkmaz
Merhaba canim insallah vardir bebis her nagatifte yikiliyorum esim de agladi benimle çok istiyoruz allah herkese nasip etsin insllhAdetine daha çok var cnm gebe olsan dahi çıkmaz adetin geçerse tekrarla testi
Gece gece kendinizi üzmeyin hem bu test sabah ilk idrarda daha iyi sonuç verir insallah hersey gönlünüze göre olurTesekur ederim insallah oyle olur çünkü çok istiyorum az once négatif gorunce dunyam yikildi sa olun. ..
Seni cok iyi anliyorum canimKizlar merhaba ben çok kötüyüm sat 1 kasim ben 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim
Canım üzme kendini daha 6 gün var adet gününe ben ilk gebeliğimde 5 gün geçince ancak görebildim ikinci çizgiyi..Kizlar merhaba ben çok kötüyüm sat 1 kasim ben 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim
Amin cnm amin sende en Kisa zamanda güzel haberi alirsin insallah cnm yine de hayirlisi ama çok kotu ve yipraticiSeni cok iyi anliyorum canimBenim bat 9 ekimdi.17 gun adet olmadim,mide bulantisi ve kasik agrisi vardi.Iki defa test yaptim negatif Bugun dr gttim bebek yok dedi.Adet sökturcu yazdi.Insan cok üzüluyor gerckten ama hayirlisi.Dua et ve sabirli ol cnm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Masallah allah sana bagislasin cnm ne güzel hamilesin darisi bizlere insallah bende senin gibi olurum insallah çok tesekur ederim cnmCanım üzme kendini daha 6 gün var adet gününe ben ilk gebeliğimde 5 gün geçince ancak görebildim ikinci çizgiyi..
Amin cnm ben ikinciyi istiyorum 1 yıldır olmadı senin ilkmi olacak bebeğin,inşallah hamile haberini alırız hakkında hayırlısı kuzum..Masallah allah sana bagislasin cnm ne güzel hamilesin darisi bizlere insallah bende senin gibi olurum insallah çok tesekur ederim cnm
Masallah sanslisin cnm allah saglikla kucagina almayi q nasip etsin insallah insallah benim ki de adet gününe cikarCanim benim ki adetime 7 gün kalasi cikti. Erkendir cikmaz diye bi şey yok yani ama su da var kişiden kişiye gore de degisiyor
Evet ilk canim 4 buçuk aylık evliyiz hiç korunmadik ve olmadi hala amin tesekur ederim Masallah 2. Ben daha 1 tutturamadimAmin cnm ben ikinciyi istiyorum 1 yıldır olmadı senin ilkmi olacak bebeğin,inşallah hamile haberini alırız hakkında hayırlısı kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?