Nolur bi bakin

Evet ilk canim 4 buçuk aylık evliyiz hiç korunmadik ve olmadi hala amin tesekur ederim Masallah 2. Ben daha 1 tutturamadim
Ayy kıyamam canım daha 4 buçuk ay olmuş hiç üzülme sen çok yakında hamile kalırsın belkide hamilesinallahım aratmasın en yakın zamanda bebiş haberlerini ver inşallah..ama kafanada takma bak bu ćok önemli sana abla tavsiyesi bu çok etkiliyor..

Cokkkk tesekur ederim 2 canlisin allah dediklerini kabul etsin insallah deniyecem aplacim o zaman insallah en Kisa zamanda bende hamile kalirim allah senden razi olsun çocuklarina uzun omur versin .amin

Cokkkk samimi yazmissiniz tesekur ederim :) elimde degil çok istiyorum az once oyle agladim ki esim de benim gibi oldu gitti uyudu keşke umursamaz olsam off off nerde
Erkekler belli etmez ama eminim o da üzülüyordur. Ne zamandır deniyon ? Yumurtlama günlerini denedinizmi ? Adetlerin düzenli midir ? Hiç üzülme destek oluruz her zaman

Erkekler belli etmez ama eminim o da üzülüyordur. Ne zamandır deniyon ? Yumurtlama günlerini denedinizmi ? Adetlerin düzenli midir ? Hiç üzülme destek oluruz her zaman
Evet cnm 4 aydir deniyoruz bu ay yumutlama gunlerini denedik adetlerim duzenli sayilir yani 2 3 gün erken yada geç gelir ...allah razi olsun eksik olmayan. .

Tesekur ederim insallah oyle olur çünkü çok istiyorum az once négatif gorunce dunyam yikildi sa olun. ..

Canım bende çok istiyorum bebisi bir senelik evliyim ama yeni düşünmeye basladik. Sana söyleyeceğim şey şu ben çok çok sabirisiz biriyim ilk zamanlar bende hemen olsun istiyorum diye sürekli test yaptım inanır mısın iliskiden sonraki sabah midem bulandi afedersin istifra ettim havalara uçtum ama psikolojik tabiki. Şimdi kasımın birini bekliyorum bende. ama inan canım ne kadar üzerine düşersen o kadar sknti yaparsin kendine olumlu dusun inşallah olacak de ve sabırla bekle. Rabbim senin için en hayirlisini ve bizler içinde hayirlisini nasip etsin.ve su duayi oku sürekli
"Rabbi Heb li Mines Salihin"
Ey Rabbim bana Salih olanlardan bir çocuk ihsan et.

Benim adet günüm geçtikten 3 gun sonra cubukla yaptığım testte negatif cikmisti.sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı.ki senin daha adet olmana baya var sakin ol arkadaşım.ayrıca korkma adet olma hissi olur en başta

Testi 2 hafta gectikten snra yapmalisin yoksa cikmiyo ayni seyi bnde yasadim adetim 2 gun gecikti test aldim ve cikti adet gununu biliyosan sabirli ol bekle teste olumsuz sonuc gorunce daha cok uzuluyosun

Ben de dayanamayıp adet günümden 3 gün önce test yapmıştım. Tabii negatif çıktı geciktikten 1 gün sonra yaptığımda pozitif çıkmıştı. Üzülmek için çok erken. Umarım en kısa zamanda çift çizgi görürsünüz :)

Canim benim çok tesekur ederim allah razi olsun Aminnnnnnnnnnnnnn bende senin gibi yim sabirsiz ve streli insallah en Kisa zamanda güzel haberini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…