- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Ayy kıyamam canım daha 4 buçuk ay olmuş hiç üzülme sen çok yakında hamile kalırsın belkide hamilesinEvet ilk canim 4 buçuk aylık evliyiz hiç korunmadik ve olmadi hala amin tesekur ederim Masallah 2. Ben daha 1 tutturamadim
Cokkkk tesekur ederim 2 canlisin allah dediklerini kabul etsin insallah deniyecem aplacim o zaman insallah en Kisa zamanda bende hamile kalirim allah senden razi olsun çocuklarina uzun omur versin .aminAyy kıyamam canım daha 4 buçuk ay olmuş hiç üzülme sen çok yakında hamile kalırsın belkide hamilesinallahım aratmasın en yakın zamanda bebiş haberlerini ver inşallah..ama kafanada takma bak bu ćok önemli sana abla tavsiyesi bu çok etkiliyor..
Cokkkk samimi yazmissiniz tesekur ederim :) elimde degil çok istiyorum az once oyle agladim ki esim de benim gibi oldu gitti uyudu keşke umursamaz olsam off off nerdeKız üzülme dur daha çok erken yav
Erkekler belli etmez ama eminim o da üzülüyordur. Ne zamandır deniyon ? Yumurtlama günlerini denedinizmi ? Adetlerin düzenli midir ? Hiç üzülme destek oluruz her zamanCokkkk samimi yazmissiniz tesekur ederim :) elimde degil çok istiyorum az once oyle agladim ki esim de benim gibi oldu gitti uyudu keşke umursamaz olsam off off nerde
Amiiin inşallah Canim benim Rabbim en kisa zamanda hayirli haberlerini duymayi nasip etsinMasallah sanslisin cnm allah saglikla kucagina almayi q nasip etsin insallah insallah benim ki de adet gününe cikar
Sagol cnmAmin cnm amin sende en Kisa zamanda güzel haberi alirsin insallah cnm yine de hayirlisi ama çok kotu ve yipratici
Ne kadar suredir evlisin ne zamandir istiyorsun
Evet cnm 4 aydir deniyoruz bu ay yumutlama gunlerini denedik adetlerim duzenli sayilir yani 2 3 gün erken yada geç gelir ...allah razi olsun eksik olmayan. .Erkekler belli etmez ama eminim o da üzülüyordur. Ne zamandır deniyon ? Yumurtlama günlerini denedinizmi ? Adetlerin düzenli midir ? Hiç üzülme destek oluruz her zaman
İnşaallah tutarEvet cnm 4 aydir deniyoruz bu ay yumutlama gunlerini denedik adetlerim duzenli sayilir yani 2 3 gün erken yada geç gelir ...allah razi olsun eksik olmayan. .
Aminnnnnnnnnnnnnn karnindaki melek askina Aminnnnnnnnnnnnnn ablacim :)Amiiin inşallah Canim benim Rabbim en kisa zamanda hayirli haberlerini duymayi nasip etsin
Insallah :)İnşaallah tutar
Masallah nice yillara cnm biz 4 bucuk aylık evliyiz ve hiç korunmadik sizin ki iyi ama insallah bu ay güzel haberi alirsin insallah cnmSagol cnm1 yilimiz yeni doldu.2 aydir istiyoruz.Sen kac yillik evlisin kac oldu korunmuyorsunuz ?
Tesekur ederim insallah oyle olur çünkü çok istiyorum az once négatif gorunce dunyam yikildi sa olun. ..
Daha yeni evlisiniz.Olur ins umudunuzu kesmeyin. ins sende bu ay hamile olirsunMasallah nice yillara cnm biz 4 bucuk aylık evliyiz ve hiç korunmadik sizin ki iyi ama insallah bu ay güzel haberi alirsin insallah cnm
Testi 2 hafta gectikten snra yapmalisin yoksa cikmiyo ayni seyi bnde yasadim adetim 2 gun gecikti test aldim ve cikti adet gununu biliyosan sabirli ol bekle teste olumsuz sonuc gorunce daha cok uzuluyosunKizlar merhaba ben çok kötüyüm sat 1 kasim ben 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim
Canim benim çok tesekur ederim allah razi olsun Aminnnnnnnnnnnnnn bende senin gibi yim sabirsiz ve streli insallah en Kisa zamanda güzel haberini alirizCanım bende çok istiyorum bebisi bir senelik evliyim ama yeni düşünmeye basladik. Sana söyleyeceğim şey şu ben çok çok sabirisiz biriyim ilk zamanlar bende hemen olsun istiyorum diye sürekli test yaptım inanır mısın iliskiden sonraki sabah midem bulandi afedersin istifra ettim havalara uçtum ama psikolojik tabiki. Şimdi kasımın birini bekliyorum bende. ama inan canım ne kadar üzerine düşersen o kadar sknti yaparsin kendine olumlu dusun inşallah olacak de ve sabırla bekle. Rabbim senin için en hayirlisini ve bizler içinde hayirlisini nasip etsin.ve su duayi oku sürekli
"Rabbi Heb li Mines Salihin"
Ey Rabbim bana Salih olanlardan bir çocuk ihsan et.
Insallah oyledir tebrik ederim allah güle güle kucagina almayi nasip etsin cnm6 gun testte cikmasi icin erken olabilir. Ben adet gunumden onceki gun test yaptim ve zor gorulen silik bir cizgi cikti. Adete 2 gun kala yapsaydim o bile cikmayacakti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?