- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Gercekten miİçindeki sıkıntının nasıl büyük.olduğunu ancak bunu yaşayan anlar
Geçmiş olsun ve gozunuz aydın.diyeyim 1.evre Allahın izni ile cook rahat toparlayacagi bir evre.
Benim.amcam 2.evre de ameliyat oldu 15 yıl oldu bomba gibi maşallah
Rabbim babacigina ve herkese sağlık versin sizlerle beraber uzun hayırlı omur nasib etsin
İnan Allahın dilemediği hıc bir şey olmaz...
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Her zaman yaninda oldugunu hissetsin istiyoruz ve iyi gorunmeye calisiyoruz yaninda gülüp soyluyoruz ama icimiz agliyoÖncelikle çok geçmiş olsun. Kolay değil bu zamanlar.
Her zaman yanında olduğunuzu bilmesi iyileşmesini sağlayacaktır. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur.
Aminnn tesekkur ederim.Allah kimseye yasatmasin cok zzorAllah şifa versin
Annelerimizin babalarımızın acısını göstermesin.
Gercekten mibabam bizden gizledigi icin soyledigi anlattigi iyi ihtimallere inanamiyorum. Anjiyo ozel hastanede oldu. Oncesinde bi cok test yaptirdi tum vucut bastan asagiya. O zzaman bu kitle olsaydi gorunurdu diyo babam. Yani tamamen yeni baslangicmis soyledigine gore. Ve sans eseri ogrenmis. O kadar kotuyum ki. Cok tesekkur ederim bu yorumunuz icime su serpti. Allah razi olsun
Cok tesekkur ederim insallah hersey guzel olur hepimiz icinAmin Allah senden de razı olsun komsumuzda aynı şekilde oldu
Atlattı o da başka bir rahatsızlık için gitmiş .
İnan çok kurtulan var. Ne kadar fedakar bir baban var sizi üzmek istemeyen, zaten ağır bi durum olsa emin ol istediği kadar saklasin fark edersiniz.
İcinizi ferah tutun , dua edin .
Amin insallah cok tesekkur ederim.Allahtan gelene boynumuz kıldan ince. Kadere inancimiz sonsuz sukurler olsun. Sizde dualarinizi esirgemeyin. Allah razi olsun yorumunuz icinHastalık ölüm bizler için yeter ki Allah acı ıstırap çektirmesin dua edin inşallah sürekli. Bu zamanda sizin gibi evlatların kalması çok güzel bişey. İnanın siz böyle düşündükçe babanızın sırtı yere gelmez. Rabbim yardımcınız olsun. Hayatımızı şekillendiren en önemli şeyin Dua olduğunu unutmayın.
Cok cokk tesekkur ederim amin insallah.dualarinizi bekliyorum. Rabbim gonlunuze gore versin herseyiHatirlar misiniz bilmem 90 li yillarda super baba dizisi vardi. Her gece bir iki bolum izliyorum, aglayarak izliyorum. Yine izledim kapattim mesajinizi okudum. Allah yardimciniz olsun, bir an once iyilessin babaniz insallah. Korkmayin ilk evresindeymis. Sizin icin dua edecegim.
Bu arada gozardi etmek diye bisey var saniri. Yanlislikla elim degdi galiba kusura bakmayin olurmuHatirlar misiniz bilmem 90 li yillarda super baba dizisi vardi. Her gece bir iki bolum izliyorum, aglayarak izliyorum. Yine izledim kapattim mesajinizi okudum. Allah yardimciniz olsun, bir an once iyilessin babaniz insallah. Korkmayin ilk evresindeymis. Sizin icin dua edecegim.
bak ne kadar güzel ameliyat olunca geçecekmiş daha kötüsüde olabilirdi. hep dua et canım ve babanı mutlu et. mutlu olmak tüm hastalıkların şifasıdırHerkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.
Yani bilmiyorum sanki halen sakliyo gibi biseyleri canim yaniyo dunya basima yikilmis gibi. Insallah gecer insallahhh. Elimden geleni yapiyorum. Allahim sifa verir insallahbak ne kadar güzel ameliyat olunca geçecekmiş daha kötüsüde olabilirdi. hep dua et canım ve babanı mutlu et. mutlu olmak tüm hastalıkların şifasıdır
yemin verdirt anlattır canımYani bilmiyorum sanki halen sakliyo gibi biseyleri canim yaniyo dunya basima yikilmis gibi. Insallah gecer insallahhh. Elimden geleni yapiyorum. Allahim sifa verir insallah
Evet tabi cokk denedim ama dogru anlattim gizledigim bisey yok dedi yine de yemin etmedi. Bi parca nefes almak istiyorum sadece iyi biseyler olsunnyemin verdirt anlattır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?