- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi Fosforlukuzu
-
Insallah oyle ihtiyaacim var ki iyi biseyler olmasina. Yaninda hic uzgun durmuyoruz. Gülüp egleniyoruz icimiz kan aglasada. Iyi dileklerini icin cok tesekkur edermSaklamıyordur artık bence öğrenmişsiniz. Ne güzel işte erken teşhis çok önemli. Böyle yapmayin ve lütfen ona bol bol moral verin. Üzgün olduğunuzu bilmesin. Eminim iyileşecektir. Artık tıp çok ilerledi.
O bizi dusunndugu icin sakladi ama kendi ogrendiginde ne yapti tek basina nasil kalkti bunun altindan dusundukce yaniyorumAcil şifalar dilerim.İçinizi ferah tutun.Babanız sizleri üzmemek için saklamış.Biz tam tersini yapmıştık.Babam prostat kanseriydi.Tüm aile babamdan gizledik.Ona prostat ameliyatı olacağını söyledik.Ameliyat oldu ve üzerinden 5 yıl geçti hala bilmez:) bazen insan sevdiklerini korumak için yalan söyler.
Babanız üstesinden gelebileceğini bilseydi yine söylemezdi.hep yanıbda olun,destek olun.bir de olumlu düşünün.bakın şükür ki 1.evredeymiş.erken teşhis ile bu illeti yenen çok kişi var.geçmiş olsun.
Insallah oyle ihtiyaacim var ki iyi biseyler olmasina. Yaninda hic uzgun durmuyoruz. Gülüp egleniyoruz icimiz kan aglasada. Iyi dileklerini icin cok tesekkur ederm
Olan olmuş, geçmişi değiştiremezsiniz.Daha fazla düşünüp de kendinizi yiyip bitirmeyin. Sağlam durmanız gerek,bu boş düşüncelerle enerjinizi tüketmeyin,enerjiye ihtiyacınız olacak.neler yapabiliriz onu düşünün. Hep olumlu düşünün, kötüyü çağırmayın.ilk evrede teşhis hayat kurtarıyor.O bizi dusunndugu icin sakladi ama kendi ogrendiginde ne yapti tek basina nasil kalkti bunun altindan dusundukce yaniyorum
Aminnn insallah babam da tamamen iyilesr. Cok tesekkur edermBenim arkadaşımın eniştesi de tedavi gördü. O da erken farketmiş. Sanırım bir 4 yıl oldu ve su an gayet iyi. :) Doktorlar böyle umut verici konuşuyorsa korkmayın. Onlar hep ihtimalli konuşur çünkü. Bir dönem hastanede çalıştığım için biliyorum az çok. Allah tez zamanda şifa versin.
Insallah iyi ollur hersey cok sagolun kendime geldim az da olsa.Olan olmuş, geçmişi değiştiremezsiniz.Daha fazla düşünüp de kendinizi yiyip bitirmeyin. Sağlam durmanız gerek,bu boş düşüncelerle enerjinizi tüketmeyin,enerjiye ihtiyacınız olacak.neler yapabiliriz onu düşünün. Hep olumlu düşünün, kötüyü çağırmayın.ilk evrede teşhis hayat kurtarıyor.
Ben annemi 5 ay once akciger kanserinden kaybettim maalesef. Ama onunkisi artik cok ilerlemisti. Rabbim babaniza saglik sihhat afiyet versin. 1'ci evrede kanserden kurtulanlar cok insallah babanizda o sanslilar arasinda olur.
Oncelikle Allah rahmet eylesin basiniz saagolsun.Allah size sabir ve uzun omurler versin. Umarim hersey guzel olur. Babama moral vermekten baska bisey gelmiyo elimizden. Kaldi ki psikolojik olarak o bizden daha iyi ve bilincli. Bi cok doktora gostermis sonuclarini hepsi cok olumlu konusmuslar. Allah bilir tabi en iyisini insallah iyilesirHa sunuda unutmayin, hasta olan degil vadesi gelen ölür. O yüzden kendinizi fazla yıpratmayın, önünüze bakıp babanız için neler yapabileceginize odaklanin..
Babam da ayni sekilde olacak insallah atlatir.bugun belli olacak hersey Cok tesekkur ederimcok gecmis olsun.bizim aile dostunun esi akciger kanseriydi,ameliyat oldu kemoterapi aldi ve atlatti hastaligi.
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunRabbim Şafi ismi ile babanıza şifa versin amin
Amin insallah cok tesekkur edermAllah babaniza sifa versin.
tatlım üzülme bol bol dua etEvet tabi cokk denedim ama dogru anlattim gizledigim bisey yok dedi yine de yemin etmedi. Bi parca nefes almak istiyorum sadece iyi biseyler olsunn
Uzulmemeye calisiyorum Rabbim feraha cikarir insallah bizitatlım üzülme bol bol dua et
Herkese iyi geceler arkadaslar. Son 2 gunum zehir gibi gecti. Oncelikle babamin 3ay once gidip kendine kendine anjiyo (dogrumu yazdim bilmiyorum) olmasi,daha sonra 1 aydir bizden gizli hastanelerde ordan oraya kosturup bin tane test yaptirarak akciger kanseri baslangici (1.evre)oldugunu ogrenmesi. Evet tum bunlar olurken ne benim ne ailemin hic birimizin haberi yoktu ta ki cumartesi aksamina kadar. Akciger de sag ust lob da bi kitle belirlenmis. Kucuk boyutlu. Henuz pasif durumdaymis babamin soyledigine gore(tabi yine bizden saklamiyosa). Sabah ankaraya yola cikacaklar. Cok doktor arastirmis sonuclarini gondermis. Doktorlarin hepsi ameliyatla o kitlenin tamamen alinabilecegini ve hastaliktan tamamen kurtulabilecegini soylemisler. Sonrasinda da kucuk bi ihtimal gerekirse kemoteraapi yada radyoterapi ollabilecegini soylemisler. Fakat ben hic iyi degilim nedense bu olanlara hic inanamiyorum. Dunyam karardi. Kocaman bi bosluktayim. Icim yaniyo cigerlerim yaniyo. Nolur bana guzel biseyler diyin. Canim cok aciyo. Boyle bi durumla karsilasanlar var mi sonuclar ne oldu lutfen benimle paylasirmisiniz? Uzun oldu hakkinizi helal edin. Simdiden cok tesekkur ederm hepinize.
Tabi cok cok sukurler olsun boyle bi babaya sahibim. Herseyi icinde yasamis bunca zamanhelal olsun o babaya her şeyi kendi halletmiş.benim eşimin sesi kararsa olay oluyor evde.bence bol bol şükredin hem erken teşhis için hem de böyle bir babaya sahip oldugunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?