- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
İlaç bu ancak farklı markalarında var bn bu bitince solgarınkini almayı düşünüyorum.Keratin icin aldiginiz hapin ismi nedir. Birde karisimda minoksil var miydi
Ama Ketoralı doktor bana egzama için vermişti sadece egzama çıktığında kullan ve geri bırak demişti. Ben ketoralin saça zarar verdiğini düşüyorum çünkü ilaç gibi bir şey.İlaç bu ancak farklı markalarında var bn bu bitince solgarınkini almayı düşünüyorum.
Minoksil var mı yok mu bilmiyorum karışımın birini eczane hazırladı. Bnm hazırladığımda öyle birşey yoktu.
Bunların dışında eczanede satılan ketoral adında bi şampuanın da testesteronun saçtaki etkisini azalttığını okudum. Ondan da alacağım 11 lira civarı sanırım fiyatı
Kardeşime ve babama dökülme için vermişti ve şampuan gibi kullanabilirsin demişti. Bn onu doktoruma sorayım kontrole gidince. Çünkü kullanmak istiyorum ketoral testesteronun saçlardaki etkisini azaltıyor.Ama Ketoralı doktor bana egzama için vermişti sadece egzama çıktığında kullan ve geri bırak demişti. Ben ketoralin saça zarar verdiğini düşüyorum çünkü ilaç gibi bir şey.
Tedavi olarak ne uygulandı acaba brnde pcodluymCanim, butun mesajlari okuyamadim. O yuzden daha once yazilmismidir ve son durumun nedir bilmiyorum. Ayrica cok aktif bir uye degilim, birseyler ararken mesajin cikti karsima.
Ama ben de seninle ayni durumdaydim. Adet duzensizligi, sac dokulmesi, tuylenme, yuksek testesteron, seker hastaligi.. bunlarin hepsi bende de var ve nedeni de Polikistik over denilen bir hastalik. Hormon duzensizliginden kaynaklaniyor. Yakistirmak gibi olmasin tabi ki de ama belki senin de sorunun bu olabilir. Ve benim doktorum ozellikle bu hastalik konusunda uzmanlasmis birisi, uzun yillar cektikten sonra bu doktor sayesinde dogru duzgun tedavi olabildim. Ismi Burak Hacihanefioglu. Google dan arat sitesini bulursun. Mecidiyekoyde muayenehanesi var. Bir gitmekte fayda olabilir.
Konu 2014 konusu eski konulara yazmadan tarihe bakın cevap almanız zor çünkü buna konu hortlatmak denirTedavi olarak ne uygulandı acaba brnde pcodluym
merhaba sizin dökülmeniz ne kadar sürede durdu acaba lavanta yapmayı düşünüyorum ben deCanım bıttım sabunu kullan. Bir litre sıcak suya bir kaşık kuru lavanta atıp ılınmasını bekle her duştan sonra en son bu suyu kafanı eğip saçlarına yedirerek dök. Sonra direk çık durulamayacaksın. Bıkmadan usanmadan devam et. Ben bir sene her duş aldığımda yaptım. İnanılmaz faydası var saçların çıkmasına da etkisi çok. Bende de aynı sorun var erkeklik hormonum yüksek pko hastasıyım hatta ilaçsız asla adet olamam. Ben yaptıgımda çok faydasını görmüştüm inşallah sana da çare olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?