Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Keratin icin aldiginiz hapin ismi nedir. Birde karisimda minoksil var miydi
İlaç bu ancak farklı markalarında var bn bu bitince solgarınkini almayı düşünüyorum.
Minoksil var mı yok mu bilmiyorum karışımın birini eczane hazırladı. Bnm hazırladığımda öyle birşey yoktu.
Bunların dışında eczanede satılan ketoral adında bi şampuanın da testesteronun saçtaki etkisini azalttığını okudum. Ondan da alacağım 11 lira civarı sanırım fiyatı

Eklentiler

• image.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 49
Konu 2014 konusu ayrıca regl ile alakası olmadığını düsünüyorum ben hiç regl olmuyordum 38 yaşından sonra olmaya başladım zayıflatınca saçlarım çok gürdür ve cok hızlı uzar biraz genetik bu

eğer boncuk, vs gibi işlemlere karar verirsen çok emin olduğun çok iyi bi kuaföre git
bir arkadaşım yaptırdı, çıkarma zamanı gelince çıkaramayıp kesip yolmak zorunda kaldılar
çok iyi araştır
iyi yapanlar da var
ben de boncuk kullanıyorum, seyrek değil ama ince telli ve az saçlarım
zor ikna oldum ama memnun kaldım kendi kuaförümde ve 2. kez yaptırdım
çıkarırken dökülen saçlarda normalde dökülmesi gereken kadardı
iyi araştır kesinlikle
tavsiyem bu

Saç rengini açtır bu kadar çok gözüne gelmez o zaman. Koyu olunca ister istemez kafa derisi rengi saçtan açık kaliyor. Açık hoş bir renge boyat fıstık gibi olur

Kaç sene önce annemin saçları önden yanları dökülmüştü erkeklerin açılır ya aynı o şekil vazelin sürüp sıcak havlu sariyordu kafasına birde sarmısak sürüyordu öyle öyle çıktı saçları ama sizde hormonal bir durum işe yarar mı bilmem

Ama Ketoralı doktor bana egzama için vermişti sadece egzama çıktığında kullan ve geri bırak demişti. Ben ketoralin saça zarar verdiğini düşüyorum çünkü ilaç gibi bir şey.

Ama Ketoralı doktor bana egzama için vermişti sadece egzama çıktığında kullan ve geri bırak demişti. Ben ketoralin saça zarar verdiğini düşüyorum çünkü ilaç gibi bir şey.
Kardeşime ve babama dökülme için vermişti ve şampuan gibi kullanabilirsin demişti. Bn onu doktoruma sorayım kontrole gidince. Çünkü kullanmak istiyorum ketoral testesteronun saçlardaki etkisini azaltıyor.

Tedavi olarak ne uygulandı acaba brnde pcodluym

Rabbim şifa versin öncelikle benim arkadaşımda olmustu böyle bir durum kazımıştı saçlarını ve toparlamıştı bir süre sonra

Canım yadırgamak ne demek o nasıl söz rabbim yardımcın olsun.Doktorlar ne diyor?Muhakkak gıtmısındir.Allahım yar ve yardımcın olsun.

Sağlık için önerecek bir şeyim yok ama görünüs acisindan çıtçıt yaptırabilirsin. Hiç denedin mi? Saçını kestirip pişman olan arkadaşım yaptrimisti aylardır hala yeni gibi duruyor

Canım bıttım sabunu kullan. Bir litre sıcak suya bir kaşık kuru lavanta atıp ılınmasını bekle her duştan sonra en son bu suyu kafanı eğip saçlarına yedirerek dök. Sonra direk çık durulamayacaksın. Bıkmadan usanmadan devam et. Ben bir sene her duş aldığımda yaptım. İnanılmaz faydası var saçların çıkmasına da etkisi çok. Bende de aynı sorun var erkeklik hormonum yüksek pko hastasıyım hatta ilaçsız asla adet olamam. Ben yaptıgımda çok faydasını görmüştüm inşallah sana da çare olur

Hormon bozukluğun var zaten söylemişsin bunu doktorla yenebilirsin. Konu 2014 konusu ama çıt cıt perma öneren olmuş. Bu kadar ince saca sen o çit çiti takarsan olanı kaybedersin. Perma yaptirirsan açıklık hellooğ diye ordan bakarken birde uçlarını daha çok mahvedersin ve daha çok dokersin. Bu tarz işlemler hem sac köküne hem ucuna zarar verir. Malesef düzleştirici bile en en aza indirilmesi gerekiyor.

Bir zaman tv de bir bitki uzmanı vardı böyle sizin gibi saç sorunları olanları tedavi ediyordu, böyle bir bitki uzmanından tedavi olsanız sorununu çözülür diye düşünüyorum

merhaba sizin dökülmeniz ne kadar sürede durdu acaba lavanta yapmayı düşünüyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…