Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Prp diye bir şey duymuştum ama araştır istersen biraz. Birde saçını düz değil dalgalı kullanmak daha gür gösterir, dalgalanmaya meyilli ise vigo ile kurulabilirsin öne atıp. Saçlarını durularkende öne atıp durulayabilirsin volüm verir yine

sampuaniniza dogum kontrol hapi atmayi denediniz mi?
birde sut yogurt tuketiyormusunuz?

Su orucunu tavsiye ederim size lütfen araştırıp tutun inşaAllah faydasını görürsünüz

Prp iyi sonuçveriyor. Çok tüccar zihniyetli olmayan ve uygulamayı titiz yapacak bir yer bulman lazım.

Keşke kalıcı bir çözüm olsada sana şunu kullan düzelir desek ama malesef bilmiyorum. Sadece çıtçıt ve kaynak kullandım önermem. Çıtçıt zaten çok belli oluyor kendi saçlarının onu kamufle etmesi lazım çok memnun kalacağını düşünmüyorum. Kaynaktads daha bugün kendim dayanamayıp söktüm. Siyah saçta hiç belli olmuyor ilk yapıldığında harika ama dipten tarayamadığım için kendimi temiz gibi hissetmemeye başladım. Bence peruk kullanabilirsin. Şimdikiler harika ve çok doğal. Bence bir perukçuya gidip fikir alsan iyi olur. Utanıp sıkılmana hiç gerek yok.

Prp ye başlayana kadar kahküllü tepelikler var. Onların doğal olanlarından kendi saçının rengine göre al. Tam gerçek peruk almaktan daha ucuza gelir. Tepeliği aldığında kuaföre git. Onu takıp mevcut saçının uzunluğunu da uyumlu boyda kessin. Bak gör Harika olacaksın (çıtçıt veya kaynak uygun değil bu durumda. Ya tam peruk ya kahkullü tepelik. Ama prp ye başla )

Nasıl bir şey bu maske ? Nasıl hazırlanıyor ?
Bildiğimiz ilikli kemiği kaynatarak hazırlanıyor maske. Kemiği kaynatıyorsunuz suyunu tek kullanımlık olarak donduruyorsunuz, haftada bir içine saç bakım maskesi karıştırarak uyguluyorsunuz. 1 saat falan başınızda tutup yıkıyorsunuz. Benim bir ayda farketti bayağı.
Ama küçük çocuklara kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum.

Eğer hormonal bir durumsa Allah şifa versin. İlla ki çaresi vardır diye düşünüyorum. Öncelikle markette satılan tür şampuanlardan kullanmaması tavsiye ederim. Çünkü onlar va rolan sağlıklı saçı da döküyor. Eğer vücudunda eksik vitaminler varsa mutlaka tamamla. Çünkü saç içerden beslenir aslında. Sarımsak kötü kokar ama şiddetle tavsiye ederim. Benim saçımda bir bölgem diğer yerlere nazaran daha seyrekti. Kışın sarımsak sürmüştüm oraya, tabi düzenli olarak. Ardından duş alıyordum ama bir süre o koku geçmiyordu. Evli değilim ve başörtülü de olduğum için sorun olmuyordu. Lakin o seyrek yerlerde yeni saçlar çıktı ve seyrek görüntü gitti. Hatta kardeşim bile fark etti yani. Sarımsak gerçekten çok etkili.

Doğal yağlar ile maskeler yapabilirsin. Hatta aktarlarda bununla ilgili bir karışım listesi oluyor, birkaç yağ ve vitamin ampüllerini karıştırıp maske yapıyorsun.Bunu da 4 ay yaptım. Çok faydasını gördüm. Saçım daha dolgunlaştı ve sağlıklı bir görünüme kavuştu.

Ama önceliğin vücudunda anormal giden bir şeyler var, a buna çare bulman olsun. Hormonal durumlar, saç ve kıl yapısını çok etkiler. Öncelikle bununla ilgili tedavine devam et, sonra vitamin eksiklikleri varsa onları takviye olarak al, ardından da dışardan önerdiğim bakımları yapabilirsin. Eminim arkadaşlardan da güzel öneriler gelir. Canını sıkma, düzelir inşallah.

Canım benim saçların düşündüğün kadar dikkat çekmiyor inan bana. Bu konuda kendine fazla yükleniyorsun. Asla yadırganacak bir şey yok. Hiçbirimiz dört dörtlük, kusursuz değiliz. Önemli olan kusurlarımızla barışık olabilmek. Umarım çaresini bulursun, saç ektirmeyi araştır istersen. Tüm bunlardan önce kendinle barışmanı istiyorum

Ben okuduğum da çok daha farklı hayal etmiştim evet biraz seyrek ama inan ki kötü durmuyor.Lütfen bunları takıntı yapma.Para biriktirdiğin de kuaföre gider yaptirirsin ama kendini bunlar için üzme gerçekten gerek yok.

Kaynak daha da döker saçını, çıtçıt zaten tutmaz düşer. Ama peruk olabilir doğal duran peruklar var.

Benimde sacim baya baya döküldü, hatta erkek tipi senin dedigin gibi, sonra kan kontrolü yaptirdim sonuclar gayet iyi cikti, kadin Doktorum yüksek dozda dogumkontrol hapi yazdi, kullandiktan yaklasik 6 ay sonra saclarim canlanmaya basladi, eskisi kadar degil ama yinede gayet iyi duruma geldi.

Herseyden önce sacina iyi davran temiz icerikli sampuan kullan, silikonsuz, parabensiz ve sulfatsiz sampuan kullan. Saclarini hergün sampuanlama mesela haftada 2 gün sampuanla diger gunler sadece su istersen yumusatmak amaciyla sirke kullan. Saclarini fönle kurutma kendi kendine kurusun.havluyla degil bi tshirtle yumusakca dokunarak kurut. Ve hindistan cevizi yagiyla bakim yap.
Saclarin fiskiricak demicem ama var olan saclar saglikli güclü olucak. Ilk adimin bu olsun.sonra topikle günü kurtar. Saclarinida tepeden sıkıca baglayip kopartma.

Tüm yorumları okumafım hazan oldu mu bilmiyorum ama yüzünüz ovalse ve kafatası yapınız düzgünse asker traşı yapın gitsin. Ben çok yakıştırıyorum yuvalrlak yüzlü kadınlara bu kesimi. O zaman kötü durmaz. Haffada bir traş makinesiyle kendin kesersin.

Peruk kullanabilirsiniz. Biraz maliyetli diye biliyorum ama gerçek saç gibi olanlar var. Dipleri falan da gerçekçi oluyor. Dert emek yerine çözüm arayın. Kimse sizi yargılamaz. Girin bir peruk dükkanına en azından deneyin.

teşekkür ederim canım.Ben kendim için sordum bunu ,saç bakım maskesi için de tavsiyede bulunursan çok mutlu olurum.

Lütfen sıkmayın canınızı ve dediklerimi harfiyen uygulayın asla bi zararı yok . Kendimde denedim çünkü bende de dökülmeler vardı aynı bu şekilde , çim adam gibi saclarim cıkmıstı insallah sizede faydası olur.. şimdi ;
Öncelikle aktardan badem yağı ve çamterebentin alin. Bu iki siseyi tek sisede birlestirin. Ve o kelleşen yerlerinize pamuk yardımıyla masaj yapar gibi sürün .( cam terebentin aşşşşırı kokuyor ama gece yapmanızda fayda var )kafanıza bi tülbent takar sabah yıkarsanız. Ama yıkarken normal sampuanla değil , çeyrek veya yarım kalan bi sampuanın icine çam tarebentini dökün iyice calkalayın. Bununla yıkanacaksanız. Yine kokuyor ama az , sampuanın kokusu da kalacak icinde cunku.. bir müddet deneyin bunu lütfen gerçekten işe yaradı bıkmadan usanmadan ugrasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…