düşündüm kazıtmayı annem şiddetle karşı çıktı asla izin vermem psikolojin iyice bozulur kendini öyle gördükçe kafayı yersin seni biliyorum dedi
saç ekimi için canlı saç hücrelerine gerek yok mu ? benim heryeri seyrek yani nerden saçlı deri nakli yapabilirler ki ? prp falan düşündüm ama çıkmaza giriyorum utanıyorum kendimdenadet tedaviside görüyorum ama lanet olsun düzelmiyor
Bildiğimiz ilikli kemiği kaynatarak hazırlanıyor maske. Kemiği kaynatıyorsunuz suyunu tek kullanımlık olarak donduruyorsunuz, haftada bir içine saç bakım maskesi karıştırarak uyguluyorsunuz. 1 saat falan başınızda tutup yıkıyorsunuz. Benim bir ayda farketti bayağı.Nasıl bir şey bu maske ? Nasıl hazırlanıyor ?
Benimde sacim baya baya döküldü, hatta erkek tipi senin dedigin gibi, sonra kan kontrolü yaptirdim sonuclar gayet iyi cikti, kadin Doktorum yüksek dozda dogumkontrol hapi yazdi, kullandiktan yaklasik 6 ay sonra saclarim canlanmaya basladi, eskisi kadar degil ama yinede gayet iyi duruma geldi.Canım benimki de öyle maalesefKuaföre gitmiyorum kendim kesiyorum. Üst bölge açıldı benimde seninki gibi bazı kadınların ayy saçım cok döküldü dedikleri aslan yelesi saç gibi degil adam akıllı az yani. Erkek tipi dökülme bende araştırdım zaten annemde de irsi yani yapacak birşey yok. Öyle kabul edeceğiz belki demir hapları filan ama dışardan olan herşey kısa süreli belki ilerde bir çözüm bulurlar.
Ducray Elution Şampuan Hassas Saç DerisiAnaphase mi o şampuan?
teşekkür ederim canım.Ben kendim için sordum bunu ,saç bakım maskesi için de tavsiyede bulunursan çok mutlu olurum.Bildiğimiz ilikli kemiği kaynatarak hazırlanıyor maske. Kemiği kaynatıyorsunuz suyunu tek kullanımlık olarak donduruyorsunuz, haftada bir içine saç bakım maskesi karıştırarak uyguluyorsunuz. 1 saat falan başınızda tutup yıkıyorsunuz. Benim bir ayda farketti bayağı.
Ama küçük çocuklara kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum.
İlaç adı vermek yasaknolabilir diye özelden attım canımKüçük kızımın doğduğundan beri bu şekilde saç derisi ...size verilen ürün ne idi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?