- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
teşekkür ederim canım.Ben kendim için sordum bunu ,saç bakım maskesi için de tavsiyede bulunursan çok mutlu olurum.
Evet açıklık var ama okadar abartılacak gibi gelmedi bana. Micro kaynak aslında çözüm olabilir genelde saçı az olanların başvurduğu bir yöntemBelki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
Bende aşırı kansizim ama saçlarım çok gür bence mevsimseldir sizinkisi belkide strestenAllah rıZası için bir şekilde saç dökül esini durdurabilen banada söylesin yaklasik 1senedir inanışmaz dökülüyo ve konu sahibi benim sacimi görsen kendi sacina sükredersin.kan değerlerimde sorun yok sadece inanılmaz stresli bi hayatım var ve artık saçlarımın yan taravı tamamen seyreksaçlarım demek yanlıs olur saç yok artik derim görünüyor denemediğim şey kalmadi bu forumda sıgır iliğine başladım oda felaket döktü ne yapacağım son umudum buydu psikolojim mahfoldu
Benimki stresten ve asla durmuyor 1 senedir saçsız kaldımBende aşırı kansizim ama saçlarım çok gür bence mevsimseldir sizinkisi belkide stresten
Benimde saçımın önleri açılmıştı erkek tipi dökülme sonra düzenli olarak sarımsak sürdüm şimdi bebek saçlarım çıkıyor ve uzuyorlar kapandı sayılır açıklık . Cildiye doktoruna git bi bakalımBenimki stresten ve asla durmuyor 1 senedir saçsız kaldım
Mesela sarımsak denedim iyice kopardı döktü sacimi
Gittim kanlarda vi sorun yok işte devletteki doktorlar maşallah okadar ilgiliki offf özelede güç yetmiyor tabiki. Psikolojim iyice bozulduBenimde saçımın önleri açılmıştı erkek tipi dökülme sonra düzenli olarak sarımsak sürdüm şimdi bebek saçlarım çıkıyor ve uzuyorlar kapandı sayılır açıklık . Cildiye doktoruna git bi bakalım
Canım instagramda shemallkrem diye bi sayfa var inanın reklam değil tanımıyorum kendisini trabzonlu bi bayan mesaj at kendisine doğal ilaçlar şampuanlar yapıyor kullananların resimlerini atmıs sac kırana falan krem yapıyor ama senin durumuna çözüm olur mu bilemiycem ben egzama için krem kullanmıstım ondan alıp faydasını gördümBelki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
Keratin icin aldiginiz hapin ismi nedir. Birde karisimda minoksil var miydiMerhaba geçmiş olsun
Ben de de çok fazla dökülme var ön taraf ve yanlarda açılma var sebebi kısaca polikistik over ve bu nedenle testesteron hormonu yüksekliği. Erkek tipi dökülmeler oluyor.
Doktora gittim bana tavsiyeleri;
Öncelikle panik yapma kafana takma fazla kilolarını vermen pkonun en kesin çözümü ve pko çözülmeden bu da çözülmez dedi. O nedenle düzenli egzersizlere başladım.
Saçımın dökülmesini azaltmak ve güçlendirmek için bir karışım yaptırdı. Yani yazdığı ilaçları eczane karıştırdı. Onu belirli aralıklarla kullanıyorum.
Eczaneden doktorun önerisiyle bi şampuan aldım onu kullanıyorum. Ayrıca keratin için bi hap alıyorum hergün. Vitamin gibi. O saçları ve tırnakları vs çok güçlendiriyor
Başka bir karışım daha var onun içine artı olarak Hindistan cevizi yağı vs de kattım. Diğer karışımla dönüşümlü olarak sürüyorum.
Saçlarımı kısa kestirdim. Boyamıyorum. Doktorun verdiklerinden başka birşey kullanmıyorum.
Bende b12 ve D vitamini eksikti onun için iğne ilaç vs kullanıyorum. B12 eksikliği saç için önemliymiş.
Bnm dökülmeye neden olan başka bir hormonal problemim daha vardı onun için de ilaç kullanıyorum.
Saçımı bambu tarakla havalandırarak tarıyorum.
Daha 1 hafta oldu ancak olumlu gözlemlerim var.
En önemlisi şifa bulacağıma dair inancım var.
Canım ben senin yerinde olsam saçlarımı 3-5 numaraya vurup platin rengi boyatırım.. yoksa da yok saç napalım yani herkesin saçı olacak diye bişey yok Allah vergisi bu.. zaten herşeyi denemişsin daha fazla psikolojini etkilemesine izin verme saçın döküldükçe strese giriyosun, strese girdikçe de saçın dökülür bu bir kısır döngü o yüzden bence kestir bi tarz yarat havan yeterBelki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?