Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
teşekkür ederim canım.Ben kendim için sordum bunu ,saç bakım maskesi için de tavsiyede bulunursan çok mutlu olurum.

Canım ben gratisteki argan yağlı saç bakım maskesindem çok memnun kaldım. Kemik iliğini onunla karıştırıyorum. Faydasını mutlaka görürsün yani.
Hatta bu karışımın içerisine, çam terabentin yağı ve bemiks ampul de kırabilirsin. Daha çabuk faydasını görürsün.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde saçlarım yıllardır dökülüyor şuan mahvolmuş durumda. Küçüklüğümden beri neredeyse her yolu denedim yağlar şampuanlar...
İşe yaramadı minoxil kullandım bi yıl boyunca bi işe yaramadı hatta en sonunda alerji oldu bütün vucudum. Mezoterapi, prp her yolu denedim önce iyi geldi sonra daha kötü oldu. Tabi bunlar herkes için farklıdır herkeste başka etkiler gösterir bilemiyorum. Ben pişman oldum en son o halde üniversiteye gitmek istemedim çünkü sadecee saçlarımı bağlıyordum hatta dökülmesin diye taramamaktan saçkarım düğüm düğüm olmuştu. En son karar verdim üniversiteyi başka şehirde okuyup yeni gittiğim şehirde peruk kullanacaktım para biriktirdim. 3 bin liraya,bide 4 sene öncesinde o kadar paraya,peruk aldım. Öyle başladım üniversiteye ama peruk ve ailemden uzak kalmak tamamen psikolojimi bozdu orda mecburen kullandım. İnsanlar öyle gördüğü için çıkaramadım ama ailemden uzak kalmak beni mahvetti, dayanamadım. Saçımın derdini bile unutturdu. Okuduğum şehirden tatillerde gelince asla kullanmadım zaten bir dönem sonra geçiş yaptım peruğada asla bir daha bakmadım. Senin için ne çözüm sunabilirim bilmiyorum ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim Allah yardımcımız olsun gerçekten zor bir durum inşallah derdine derman bulabilirsin..

Neden yargılayalım benimde yanlarda başladı çok kötü bir his en iyi ben anlarım, çıtçıt kullanabilirsin

Uzman bir doktora gitmenizi tavsiye ederim Hasimato tiroidine baktirin derim veya pco ya.
Bunlardan dolayi olabilir ve citcit gibi seylerden uzak durun bunlar daha fazla dökülmesine neden olur sacinizi havlu ile yavas yavas kuruluyan sapka vs. takmayin en azindan az d olsa dökülmesine önlersiniz.

Allah rıZası için bir şekilde saç dökül esini durdurabilen banada söylesin yaklasik 1senedir inanışmaz dökülüyo ve konu sahibi benim sacimi görsen kendi sacina sükredersin.kan değerlerimde sorun yok sadece inanılmaz stresli bi hayatım var ve artık saçlarımın yan taravı tamamen seyreksaçlarım demek yanlıs olur saç yok artik derim görünüyor denemediğim şey kalmadi bu forumda sıgır iliğine başladım oda felaket döktü ne yapacağım son umudum buydu psikolojim mahfoldu

Evet açıklık var ama okadar abartılacak gibi gelmedi bana. Micro kaynak aslında çözüm olabilir genelde saçı az olanların başvurduğu bir yöntem denedinizmi

Benimde testesteron yüksek ama saçlarım aşırı gür ve cabuk uzuyor ancak saçlarının önünde erkek tipi dökülme olmuştu şimdi bebek saçlarım çıkıyor o açıklığı kapattı azda olsa . Sarımsak ta ıyi geliyor sarımsak sur saçlarına. bir karışım daha vardı bepanthen ampul falan şampuana katip kullanıyorsun bir araştır

Bende aşırı kansizim ama saçlarım çok gür bence mevsimseldir sizinkisi belkide stresten

Benimki stresten ve asla durmuyor 1 senedir saçsız kaldım
Mesela sarımsak denedim iyice kopardı döktü sacimi
Benimde saçımın önleri açılmıştı erkek tipi dökülme sonra düzenli olarak sarımsak sürdüm şimdi bebek saçlarım çıkıyor ve uzuyorlar kapandı sayılır açıklık . Cildiye doktoruna git bi bakalım

Gittim kanlarda vi sorun yok işte devletteki doktorlar maşallah okadar ilgiliki offf özelede güç yetmiyor tabiki. Psikolojim iyice bozuldu

Canım instagramda shemallkrem diye bi sayfa var inanın reklam değil tanımıyorum kendisini trabzonlu bi bayan mesaj at kendisine doğal ilaçlar şampuanlar yapıyor kullananların resimlerini atmıs sac kırana falan krem yapıyor ama senin durumuna çözüm olur mu bilemiycem ben egzama için krem kullanmıstım ondan alıp faydasını gördüm

Sac ekimi en temizi
. Bende de erkek tipi dokulme var sakaklarda. Sac ekimine bakiyorum ilerisi icin. Yurt disinda cok yaygin ve cok guzel bayan sac ekimi ornekleri var ama tr de yaptiran Kdin az galiba ben cok az goruyorum ornekleini. Erkek tipi dokulme varsa ve dokulme herhngi br vitamin minarl vs eksilginden degilse ekim yapılıyor cokta guzel aonuc aliniyor diyor bazi drlar.bu arada kaynak peruk vs sakin yaptirma.daha da mahvediyor saclari

Eklentiler

• Screenshot_20190802-125612_Instagram.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20190802-125608_Instagram.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20190802-125606_Instagram.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 62
Yada baska ornek. Instagram ya da google female hairtransplant yaz ya da female yerine women yaz bir suru ornek cikar. Birde @maxwell_hair instaramda cok guzel kadin sac ekimi ornkleri olan dr
Sayfasindan ornek

Eklentiler

• Screenshot_20190802-125320_Instagram.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20190802-125322_Instagram.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20190802-125324_Instagram.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20190802-125327_Instagram.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 64
ben microblading yapan yerde bir kızla karşılaşmıştım saçı tepelerden aynı sizin gibi açılmıştı...oraya o açılan kısma aynı kaşlara yapıldığı gibi kıl tekniği uyguladılar...ve kızın saçına güzel bir kesim yaptılar...o kel görüntü kayboldu...ben de şaşırmıştım...şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi...çok ta güzel olmuştu ...araştırın derim....

Bende bişey var sandım ya gerçekten kötü gözükmüyor benimde onlerde var açıklık doğumdan sonra epey bi saç kaybettim ama hiç kafaya takmamak lazım ne kadar çok takarsan o kadar çok saç kaybettiğini fark ettim artık ve kendi haline bıraktım çünkü bu hayatta saçtan daha önemli şeyler var ve elinin kolunun tuttuğuna sukretmelisin. Şükret ki değerlerinin farkına var. Bu arada peruk dışında illa bişey istiyorsan afro saçı bi araştır derim 2-3 ay kullanım süresi var saça ek yapiyolar

Merhaba geçmiş olsun
Ben de de çok fazla dökülme var ön taraf ve yanlarda açılma var sebebi kısaca polikistik over ve bu nedenle testesteron hormonu yüksekliği. Erkek tipi dökülmeler oluyor.
Doktora gittim bana tavsiyeleri;
Öncelikle panik yapma kafana takma fazla kilolarını vermen pkonun en kesin çözümü ve pko çözülmeden bu da çözülmez dedi. O nedenle düzenli egzersizlere başladım.
Saçımın dökülmesini azaltmak ve güçlendirmek için bir karışım yaptırdı. Yani yazdığı ilaçları eczane karıştırdı. Onu belirli aralıklarla kullanıyorum.
Eczaneden doktorun önerisiyle bi şampuan aldım onu kullanıyorum. Ayrıca keratin için bi hap alıyorum hergün. Vitamin gibi. O saçları ve tırnakları vs çok güçlendiriyor
Başka bir karışım daha var onun içine artı olarak Hindistan cevizi yağı vs de kattım. Diğer karışımla dönüşümlü olarak sürüyorum.
Saçlarımı kısa kestirdim. Boyamıyorum. Doktorun verdiklerinden başka birşey kullanmıyorum.
Bende b12 ve D vitamini eksikti onun için iğne ilaç vs kullanıyorum. B12 eksikliği saç için önemliymiş.
Bnm dökülmeye neden olan başka bir hormonal problemim daha vardı onun için de ilaç kullanıyorum.
Saçımı bambu tarakla havalandırarak tarıyorum.
Daha 1 hafta oldu ancak olumlu gözlemlerim var.
En önemlisi şifa bulacağıma dair inancım var.

Keratin icin aldiginiz hapin ismi nedir. Birde karisimda minoksil var miydi

Canım ben senin yerinde olsam saçlarımı 3-5 numaraya vurup platin rengi boyatırım.. yoksa da yok saç napalım yani herkesin saçı olacak diye bişey yok Allah vergisi bu.. zaten herşeyi denemişsin daha fazla psikolojini etkilemesine izin verme saçın döküldükçe strese giriyosun, strese girdikçe de saçın dökülür bu bir kısır döngü o yüzden bence kestir bi tarz yarat havan yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…