Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

peki ensende saç aldırıp ektirsen olmuyormu nasıl olda oralarda saç çıkıyor kalıcı bir çözum bence bu

Canim, butun mesajlari okuyamadim. O yuzden daha once yazilmismidir ve son durumun nedir bilmiyorum. Ayrica cok aktif bir uye degilim, birseyler ararken mesajin cikti karsima.
Ama ben de seninle ayni durumdaydim. Adet duzensizligi, sac dokulmesi, tuylenme, yuksek testesteron, seker hastaligi.. bunlarin hepsi bende de var ve nedeni de Polikistik over denilen bir hastalik. Hormon duzensizliginden kaynaklaniyor. Yakistirmak gibi olmasin tabi ki de ama belki senin de sorunun bu olabilir. Ve benim doktorum ozellikle bu hastalik konusunda uzmanlasmis birisi, uzun yillar cektikten sonra bu doktor sayesinde dogru duzgun tedavi olabildim. Ismi Burak Hacihanefioglu. Google dan arat sitesini bulursun. Mecidiyekoyde muayenehanesi var. Bir gitmekte fayda olabilir.

Merhaba canım .bende pkos hastasıyım.bahsettiğin tüm belirtileri taşıyorum.6 aydır doktorumun önerisiyle diane 35 ve aldactone kullanıyorum.saç dökülmem devam ediyor malesef sana nasıl bir tedavi uygulandı?hangi ilaçları ne kadar süre kullandın? şu an ne durumdasın?benimle paylaşabilirsen çok sevinirim.

Merhaba, bahsettigim doktor kesinlikle Polikistik over tedavisinde dogum kontrol hapina karsi. Onun yerine Glukofen (kan sekerini dusurmek icin) kullandim. Cunku Polikistik overde hormonlar dengesiz oluyor. Ozellikle bende testesteron yuksek ve bu dengesizligi etkileyen de Insulin hormonu, Glukofen kullanmaktaki amac insulini dusurmek. yaninda da aldactone ve dilaprost - bunlar sac dokulmesini kontrol altina almak icin. Yillardir cok arastirdim, cok okudum. Yabanci siteleri de takip ediyorum. Polikistik hastaliginda tek bir cozum yok, her kisinin sorunu ve semptomlari farkli olabiliyor. O yuzden kisiye uygun tedavi uygulanmasi gerekiyor. Benim kullandigim ilaclar sana iyi gelmeyebilir. O yuzden mutlaka iyi bir doktora gitmek gerekir. Eger Ingilizcen varsa, yabanci birkac site onerebilirim bilgi edinmek icin. Ozellikle Amerikada bu hastalik cok yaygin, malum cogunluk obez oldugu icin..

ilik maskesini denedin mi canım benim bi çok arkadaşım sonuç aldı

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Benim sana önerim toppik adında bir ürün var toz saçına döküyorsun seyrekliği gideriyor. Tabii geçici bir uygulama ama günü kurtarır diye düşünüyorum. En azından dışarı çıkarken daha rahat olursun. Birde hemşire arkadaşımın önerisi olan şampuanın içine doğum kontrol hapı toz haline getirip koyuyorsun ve gün aşırı bu şampuanla yıkıyorsun yeni saçlar çıkıyor. Sen tedavi oluyorsan doktoruna danış yanlış bilgi vermek istemem ama kullananlar var faydasını gördüler umarım sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

yani en kısa sürede bi ablanın önerdiği doktora gideceğim şifa bulamazsam takma saça yönelirim artık gına geldi
saç kıran gibi bir şeyse ona merhem uygulanıyor ama değil sanırım..

Saç tozu diye bir şey var. Onu kullanabilirsin açıklıklari kapamak için

Kullaniyorum toppik ama hangi bi yeri kapatsin uf napim artik bu da benim kader

Bazı peruklar var sanki kendi sacın gibi duruyor. Rahat ederim dersen peruk al canım.
Çıt çıt tepe kısmına fayda etmez diye biliyorum.

Öncelikle annenle durumunu paylaş. Neler hissettiğini bilsin. Genç kızsın, güzel görünmek isteyeceksin tabi ki. Bizlerde seni yadırgamayacağız. Benim iş arkadaşımda aynı dertten muzdarip. Tedavi görüyor ve saçlarında gelişme var. Annenle konuştuktan sonra ilgili bölüme gidip tedavi oluyorsun.. :)

Annem herseyi biliyor ama.uzuldugu icin icimi dokemiyorum dayanamiyorumda yani unv 2. Snftym utaniyorum. Yuzumde guzel cirkin bi kiz degilim ama saclarim oyle igrenc ki doktorlar genetik diyip postaliyolar. Smdi bi endokrinde tedavi goryorum beklemem gerekiyor. Gucmde yok

Tatlım , cıt cıt yerine peruk dusunebilirsin. Cunku cıt cıt veya kaynak sac diplerindeki seyrek goruntuyu kapatmaz. Cıt cıtın tokası , kaynagın boncugı veya keratini gorunur kotu gozukur.
İnanılmaz dogal duran peruklar var imkanın varsa ozellikle asya ulkelerinden gelenler bomba gibi. Benim saclarım uzamıyor, heves edip sipariş ettim yaklasık 25$ gibi bir ucret verdim, gelen peruk cok guzel. Bu boyle cıkınca bir kaç değişik renk ve model daha aldım kullanıyorum.
Tedavine devam ederken bunları kullanabilirsin canım. Madem kafana takıyordun boylece kozmetik kısmını halleder, takıntından kurtulursun.

katılıyorum ben de birinde görmüştüm bayıldım

Canım bir kere TV de görümüştüm saç renginde toz gibi bişey var saçları seyrek olanlar için.Onu saçlarına tuzluk gibi serpiştirince saçlar seyrek durmuyor baya işe yarıyo.Öyle bişey düşün bence çünkü tedavi görüyomuşun sabırlı olman lazım peruk hava aldırmaz saçlarını dökebilir.Çıt çıt da ağırlık yapar takıp çıkarırken kendi saçların zarar görebilir.

tatlım niye yadırgayalım ki..Allah acil şifalar versin..
stres yapma o da döker üzülme bulunur bi çaresi...

Çok okumaktan oluyor yani stresten. Çevremde 2kisi var böyle

Yadırgamak ne demek kimin haddine düşmüş.
Seni şimdilik toplu saç ya da peruk kurtarabilir.
Maddi açıdan düzeldiğinde de saç ektirebilirsin belki.

şimdilik çok orjinal duran peruklar var onlardan kullanabilrsin. geçmiş olsun umarım tedavi sonuc veriri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…