Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hormon tedavisi aliyormusun? Dogurganligida etkiler bu durum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dur bak tıp asırı gelısıyor ben de doktor tanıdıklara soracagım sen rahat ol.o dalga gecen kızların da elbet kusurları vardır mesela bırının burnu buyuktur bırının boyu guduktur..sen de " sen once koca burnuna bak hahhaa" de...cıdden ınsanlar sen pısırık durdukca daha cok ustune gelır...sen de kımın neyı kotuyse sen bı once bacagına , gozune ,burnuna bak bızde ırsı cocuk dogurunca cıkıyo hıc olmazsa dee hahaha de mesela:) bak sana soyle soylıyım.sana yemın ederım hem de hersey uzerıne.su anlatacaklarım harfı harfıne dogru : ben ortaokul ve lıse 1 de kıloluydum.baya hem de...hep dalga gecerlerdı .ve dalga gecenlerde genelde en cuce yada en cırkın olanlardı ne hıkmetse...ama ben cok ezık oldugum ıcın ellerımı sıkar eve gıdınce de aglardım.annem babam ayrılmıs evde para yok ben zaten bulug cagını en ıgrenc sekılde gecırıyorum...okula gıtmek ıstemıyorum. sureklı suna bak dumbo dıyorlar gururdan ortada aglıyamıyorum tuvalette aglıyorum.resmen kabus resmen korku fılmı...neyse sonra yaz tatılı oldu ben okulu degıstırdım.o tatılde bayagı zayıfladım.buyume cagını atlatıyordum yavas yavas...sonra baska okulda lıseyı bıtırdım unıv kazandım.bunlar ankarada oluyor bu arada ...ıstanbul da okudum falan fılan derken (zaten lıse 1 de ayrılmıstım o okuldan ,lıse2-3 unıv ) aradan 12 sene gectıkten sonra ortaokul arkadaslarımla bulustum...allahım dedım senın adaletın karsısında ne denır ki..hepsı ya aynı kalmıs yada kellesmıs kılo almıstı...kızlar desen kartlasmıs...ben de kaslarımı almıyorum makyaj yapmam zaten cok fazla ve zayıflamısım...boyum zaten kazık gıbıdır...neyse en ıyı okulu bıtırmısım ve bılıyor musun egom tatmın oldu evet ama hıc bırını sevemedım...aşlah herkesın yolunu acık etsın ...zaman ıyıye odulunu verıyor sen suan cok haklısın ne desem boş gelıcek ama emın ol allah ıyı nıyetlıden yana.sana yemın ederım boyle..

esraesraesra

Saclariniza masayla sekil verin hacimli durur.ayrica kuruturken saclarinizi onunuze atip kurtun.ama bunlar gecici cozum.mutlaka hormon tedavisi alin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada ben senı şısede sandım unıv.deymıssın ozur dılerım:) daha ıyı ya bak kendı ayakların uzerınde durucaksın akıllı bır kızsın.unutma hersey bızım ıcın.benım arkadasımın kolu koptu kazada.o kokunden yenı cıkıcak bırsey de deıl... hıc dert etme bak neler bulunur sen hıc takma..:))))

esraesraesra

geçmiş olsun canım zor bi durum.öncelikle bitkisel şeylerin işe yarayacağını düşünmüyorum.çünkü testesteron hormonum yüksek çıktı demişsin yüzündeki kıllarda bu yüzden ve adet görememen de bu yüzden.hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama öncelikle Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bölümüne gidin.orda güzel bi hormon tedavisi görün.zamanla adetinizde düzelecek.doktora da saçınızla ilgili durumu anlatın.mutlaka ilaç verir.

ablacım gittim zaten diyabetliyim yıllardır endokrinden takipliyim tedaviyi oluyorum ama şak diye saça çözüm yok malesef teşekkür ederim elleriniz dert görmesin

ablacım gittim zaten diyabetliyim yıllardır endokrinden takipliyim tedaviyi oluyorum ama şak diye saça çözüm yok malesef teşekkür ederim elleriniz dert görmesin

takipteysen neden teststeron hormonunun düzene girmiyo ki

YOrumların hepsini okuyamadım ama doğum kontrol hapını denedin mi ? Hapı ezip saça uyguluyorlarmiş başka yere değdirmemeyi yoksa orada kıllanma olacağını söylüyorlardı biraz cesaret işi ne kadar işe yarar bilmiyorum ama. Bu arada yılda 3-4 kez adet görmenin nedeni ne

bence o kadar az değil saçın . benim bi arkadaşım vardı onun neredeysehiç yoktu ama kendiyle o kadar barışıktıki kaynak yaptırtmıştı boncuklar gözüküyordu kafasında ama onun umrunda değildi saçını bağlıyor topğluyor örüyordu :) ben cıt cıt kullanıyorum kaynakta kullandım benimde saçlarım cok gür hep ara makas attırırım gür oldğu halde cıtcıtlar gözüküyor yani sana cıtcıt gitmez en iyisi sacını simsiyah yap ve kaynak taktır sacının alabildiği kadar zaten o ilaclara o kadar para vereceğine ya peruk al yada kaynak . eğer düşünürsen sana yardımcı olabilirim kaynak konusunda tanıdığım bir yerden sipariş ettirebilirz sana. ama ben peruktan yanayım ya su ünlüler film için kullandıkları peruklar varya aynı gerçek gibi çok doğal duruyor para cuvalt o kadar kimyasal ilaclara para verceğine derim ben :)

canım ablamında sacında baya açılmalar var enin ki gibi oda iilaç falan kullandı bi sürü şampuanlar karışımlar ama pek işe yaramadı. sarımsak deniycek şimdi. duydunmu daha önceden bilmiyorum ama sarımsak tek çözüm diyolar

cnm benim de kayısı büyüklüğünde açılmam var. bildiğin kel kel olmuş. çoook üzgünüm çok

ışıktan iyi görünmüş saçlarım cidden çok kötü keşke arkadaşın gibi kendimle barışık olsaydım . kaynaktan korkuyorum döker diye daha fazla diye kaynak yapacak saçda yok ki bende boncuk kaynak olsa boncuklar sırıtır diye düşünüyorum .saç fiberi dşünüyorum :/

takipteysen neden teststeron hormonunun düzene girmiyo ki

ilaçları aralıklarla verdiler hep daha beter oluyorum yaş ilerledikçe iğrençleşiyorum

ben doğum kontrol hapını şampuana kattım harika oldu dökülme durdu umarm saç çıkar

Saçlarını kışın kazıtmayı denesen sonra sarımsak, susam yağı filan sürersin, sadece fikir hem kışın şapka takarsın, umarım istediğin gibi olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence hormon testi yaptır, birde dermotoloğa görün saçların ve cildin için.. çünkü bahsettiğin durumlar genelde hormonal oluyor, tabi ırside olsa yinede hormon düzensizliğide biraz ırsi gibi..

teşekkür ederim anadolu yakasındayım ama o hastaneye ulaşım kolay en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum

merak ettim de o doktora gittin mi sonuç ne oldu?
bende aynı senin gibiyim saçlarım, adet düzensizliği, tüylenme vs pcos var bende..sen bi kadın doğumcuya gittin mi seninde bulguların pcos u tanımlıyor çünkü..

Canım benim dayanamam sana anneminde saçları böyle çok açıklar var ve bi sabun kullanıyor doğal bi sabun ama hiç şampuan sürmüyor saçına ve saçları git gide çoaldı. Şuan iş yerindeyim, eve geçince sabunun ismi yazarım sana. Üzülme lütfen

İlaçtan falan anlamam ben ama benim bir arkadaşım var senin saçından daha az saçı, şuan peruk takıyor ilk gördüğümde neden daha önce yapmadın dedim, o kadar güzel olmuş ki kız, yani saçları azken göstermiyordu kendini,
üzülmek fayda etmez, kökten halledin sorunu, yine ilaç falanda kullanırsın, ama kendini iyi hissedeceğine eminim

erkeler neyden memnun olmuşki
süslenirsin doğal halini seviyorum derler azcık salarsın kilomu aldın sen cildinmi bozuldu falan derler ortası yok valla en güzeli beğenen gelsin

merhaba benim saçlarımda senin gibi tepemde hiç saç kalmadı ve yeni saç da çıkmıyor 23 yaşındayım ve 96 kiloyum napsam veremiyorum kiloyu bunalım agirdim hayattan zevk alamaz oldum ama benım saç dökülmemin ve kilo almamın sebebi polikistik over hastası olmam çok mutsuzum psikologa gitmek istiyorum ama öğrenciyim maddi durumum el vermiyor kafayı yicem napıcamı şaşırdım kpss ye hazırlanıyorum bu sorunlar yüzünden doğru dürüst ders çalışamıyorum bile diane 35 i bende kullandım bi halta yaramadı yılda 1 2 kez adet oluyorum Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…