merak ettim de o doktora gittin mi sonuç ne oldu?
bende aynı senin gibiyim saçlarım, adet düzensizliği, tüylenme vs pcos var bende..sen bi kadın doğumcuya gittin mi seninde bulguların pcos u tanımlıyor çünkü..
Canım benim dayanamam sanaanneminde saçları böyle çok açıklar var ve bi sabun kullanıyor doğal bi sabun ama hiç şampuan sürmüyor saçına ve saçları git gide çoaldı. Şuan iş yerindeyim, eve geçince sabunun ismi yazarım sana. Üzülme lütfen
İlaçtan falan anlamam ben ama benim bir arkadaşım var senin saçından daha az saçı, şuan peruk takıyor ilk gördüğümde neden daha önce yapmadın dedim, o kadar güzel olmuş ki kız, yani saçları azken göstermiyordu kendini,
üzülmek fayda etmez, kökten halledin sorunu, yine ilaç falanda kullanırsın, ama kendini iyi hissedeceğine eminim
merhaba benim saçlarımda senin gibi tepemde hiç saç kalmadı ve yeni saç da çıkmıyor23 yaşındayım ve 96 kiloyum napsam veremiyorum kiloyu bunalım agirdim hayattan zevk alamaz oldum ama benım saç dökülmemin ve kilo almamın sebebi polikistik over hastası olmam çok mutsuzum psikologa gitmek istiyorum ama öğrenciyim maddi durumum el vermiyor kafayı yicem napıcamı şaşırdım kpss ye hazırlanıyorum bu sorunlar yüzünden doğru dürüst ders çalışamıyorum bile diane 35 i bende kullandım bi halta yaramadı yılda 1 2 kez adet oluyorum Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bişey
Zaman geçmiş ama yazmak istedim. görürsün,görmezsin bilemem :)
Benimde saclarım ascıktı kuyruğum felan ıncecık oluyodu toplayınca.. seyreklesmeyede başlamıştı ama senınkkı kadar değildi görüntüsü.. Neyse;
yaptığım seyler cok basit. sende denemelisin..
İçinde azcık kalmış bi şampuan sisesinin içine badem yağı ve çam terebentin (aktardan ikiside bulunur.) bunları dök. her yıkanışta ilk bununla yıka daha sonra normal şampuanla yıkarsın. (cam terebentin acayip kokuyor yalnız belirteyim) ama olsun sağlık yolunda hersey mubahtır.
ama senın sacın baya göstermiş kendini. oralara pamukla da ikisisin karışımını sürebilirsin. sür kalsın o sac diplerinle sabaha yıkarsın..
veee sonuç çim adam gibi saclarım cıkmıstıı tek teksaclarım up uzun ve gür-dü hatta sıkıldığımdan saclarımı kısalttım zaten su anda kapalıyım o bakımdan yoksa normalde saclarımı bi kıvırcık yapardım herkes bayılırdı
benimde aynı ben de o hastalıktayım üstelik şeker hastasıyım , devlet hastanesinden psikiyatra falan randevu alabilirsin . kpssye odaklan paran olunca ne peruklar alırsın ne spor salonlarına gidersin böyle düşün odaklanırsın aynı durumdayız çok kötü oldum ya dediğim gibi önünü düşün kazanırsan çok rahatlarsınekleyeyim seni istediğin zaman yazabilirsin bana
canım tamam faceden falan da ekleyebilirsin beni beniö desteğe o kadar ihtiyacım varki bu ara mezun olucam kıyafet bulamıyorum 100 kiloya abiye mi var sankiçok mutsuzum bu sene atanırsam psikologa falan gidicem zaten başka türlü olmayacak
Belki zilyon zaten konu açtım buraya yıllardır hepside saç içindi saçlarım yok serbest testesteron hormonum yüksek ama tedavilerin saça etkisi yok inanın yazarken bile moralim bozuluyor. Kuaföre gitmiyorum çünkü utanıyorum saçımla alakalı soru sorduklarında. Peruk satan yerlere girmeye hatta vitrinden bakmaya cesaret edemiyorum çünkü özgüvenim yok. Kronik hastalıklarla uğraşmaktan artık çok yoruldum saçsızlık psikolojisi yerle bir ediyor beni çekmeyen derdi bilemez :/ anneme söyleyemiyorum içten içe üzülüyor. :/ artık bakamıyorum aynaya kendimi kız gibi hissedemiyorum, saçlarım kötü olduğu için bakımsızımda kendime bakasım gelmiyor...
resimlere bir bakar mısınızperuk mu çıtçıt mı tepelik mi ne kurtarır beni inanın gidip bakmaya utanıyorum öğrenciyimde :/ para biriktirip bi şekilde almayı düşünüyorum çok kötü bi durum yıllardır böyle
Eki Görüntüle 1027296
Eki Görüntüle 1027297
Eki Görüntüle 1027298
yadırgamayın lütfen bilen yol göstersin
yılda 2 -3 kez adet görüyorum yani bu değişmiyor nadiren artııyor sebebi buna bağlıyorum tam tedavi yok olsamda saç düzelmiyor
dermozinc ilaçlarına bi umut geçen yaz 300 tl bayıldım sonuç hüsran her bakım yağını bakımı kullandım minoxile bi tek cesaret edemedim
tarlusal diane 35 kullandım, bi ara çinko demir hapları şurupları kullandım sürüsüyle
şimdi aldactone kullanıyorum çünkü yüzüm kıllı kıllı oldu lanet ettim kendime elimde değil dayanamıyorum, kafamda ektirecek kadar saç yok ve şeker hastasıyım malesef
kki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
minoxidil alabilirim neler almadım kiama bırakınca yine dökülür diye çok korkuyorum . ben takma saç düşünüyorum işe yarar mı yani zorlanır mıyım diye sordum
Zaman geçmiş ama yazmak istedim. görürsün,görmezsin bilemem :)
Benimde saclarım ascıktı kuyruğum felan ıncecık oluyodu toplayınca.. seyreklesmeyede başlamıştı ama senınkkı kadar değildi görüntüsü.. Neyse;
yaptığım seyler cok basit. sende denemelisin..
İçinde azcık kalmış bi şampuan sisesinin içine badem yağı ve çam terebentin (aktardan ikiside bulunur.) bunları dök. her yıkanışta ilk bununla yıka daha sonra normal şampuanla yıkarsın. (cam terebentin acayip kokuyor yalnız belirteyim) ama olsun sağlık yolunda hersey mubahtır.
ama senın sacın baya göstermiş kendini. oralara pamukla da ikisisin karışımını sürebilirsin. sür kalsın o sac diplerinle sabaha yıkarsın..
veee sonuç çim adam gibi saclarım cıkmıstıı tek teksaclarım up uzun ve gür-dü hatta sıkıldığımdan saclarımı kısalttım zaten su anda kapalıyım o bakımdan yoksa normalde saclarımı bi kıvırcık yapardım herkes bayılırdı
merhaba canmmerhaba pembikk..şampuanına bu yağlardan ne kadar oranla koydun bir de çam terebenti saçı çok kurutur senin saç yapın nasıldı yağlı filan mıydı??şampuanımın içinde çok az vardı onun içine ekledimderken azar azar mı yapıyorsun bu şampuan yağ karışımını yoksa tüm boy bir şampuana da koysak olumu bademle çamterebentinini??
abla okula gidiyorum utanıyorum hergün topuzdan kendimi çok iğrenç hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?