Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Nolur bir bakın bıktım bu durumdan :( olmayan saçlarım (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Zaman geçmiş ama yazmak istedim. görürsün,görmezsin bilemem :)

Benimde saclarım ascıktı kuyruğum felan ıncecık oluyodu toplayınca.. seyreklesmeyede başlamıştı ama senınkkı kadar değildi görüntüsü.. Neyse;

yaptığım seyler cok basit. sende denemelisin..

İçinde azcık kalmış bi şampuan sisesinin içine badem yağı ve çam terebentin (aktardan ikiside bulunur.) bunları dök. her yıkanışta ilk bununla yıka daha sonra normal şampuanla yıkarsın. (cam terebentin acayip kokuyor yalnız belirteyim ) ama olsun sağlık yolunda hersey mubahtır.

ama senın sacın baya göstermiş kendini. oralara pamukla da ikisisin karışımını sürebilirsin. sür kalsın o sac diplerinle sabaha yıkarsın..

veee sonuç çim adam gibi saclarım cıkmıstıı tek tek saclarım up uzun ve gür-dü hatta sıkıldığımdan saclarımı kısalttım zaten su anda kapalıyım o bakımdan yoksa normalde saclarımı bi kıvırcık yapardım herkes bayılırdı

Reactions: cbn

randevusu yokki adamın gidemedim aldactone kullanıyorum gittim bi sürü doktora

abla öğrendin mi sabunu ? gözünü seveyim yaz

toppik aldım götürüyo beni ilerde belki takarım peruk ama yazın cesaret edemedim bakıcam perukçulara teşekkür ederim

benimde aynı ben de o hastalıktayım üstelik şeker hastasıyım , devlet hastanesinden psikiyatra falan randevu alabilirsin . kpssye odaklan paran olunca ne peruklar alırsın ne spor salonlarına gidersin böyle düşün odaklanırsın aynı durumdayız çok kötü oldum ya dediğim gibi önünü düşün kazanırsan çok rahatlarsın ekleyeyim seni istediğin zaman yazabilirsin bana

ne güzel işe yaramış sende ben o şampuana + doğum kontrol hapıda koydum dökülme %70 azaldı bakıcaz çıkar mı çıkmaz mı . benimki hormonal stresten değil pek yani çok işe yaramaz çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin

canim hormonal sorunun varsa ibrahim saracoglu testere disli aslanpencesi otunu öneriyor... benim de hormonal sorunlardan tüylenme, sivilce ve sac dökülmesi vardi... 2 ay kadar aslanpencesi cayi ictim gerci düzenli icemedim ama ilk zamanlar günde iki bardak icmeye gayret gösterdim...sac dökülmesi icin pek bisey farketmedim ama akne baya azaldi..eminim saclarimada fayda etmistir... yazim biraz uzun olucak ama aklima geldi su an... hani dolunayda saclarin hizli uzamasi icin belirli tarihlerde kesiyorlar ya bir de bazi tarihlerde saclar yavas ama gür uzuyormus ..bunu biraz arastirip yazarim insaallah... ayrica benim saclarim ince telli ve gecen sene cok kiriliyordu ..kiriklari kina yakarak kontrol altina alabildim yoksa diplere dogru gidiyordu iki ayda bir yakiyorum yazin ..kisin yakmadim uzun zamandir kiriklar yine cogalmaya basladi...kina hakkinda söylenen olumsuz yazilara bakma sen avrupa ve amerikada kina hakkinda özel forumlar bile var..söylediklerimi dikkate alirsin umarim...sonuclari da paylasirsin bizimle

canım tamam faceden falan da ekleyebilirsin beni beniö desteğe o kadar ihtiyacım varki bu ara mezun olucam kıyafet bulamıyorum 100 kiloya abiye mi var sanki çok mutsuzum bu sene atanırsam psikologa falan gidicem zaten başka türlü olmayacak

eğer marks and spenser mağazalarının oludugu bı sehırdeysenız oraya bır bakın,her beden var yasınıza uygun bıseyler ılla bulabılırsınız.

saç dökulmesının altnda yatan sebep arastırılmalı yoksa ne kullanırsanız kullanın hıcbır faydası olmaz bır dermotologa gıdın onlar saç dökulmesıne karsın saç dıplerıne ıgneyle ılac enjekte edıyorlar ıyı sonuclar alıyorlarmıs peruga para verıcegınıze dermotologa verın daha ıyı bu arada butun yorumları okumadm dermotologa gıdıp gıtmedıgınızı bılmıyorm ama gıtmedıysenız mutlaka gıdın gecmıs olsun

Son düzenleme:
organik sabunla yıkadıktan sonra kırmızı paketli ısırgan otlu bioblasla yıka saçını,

stresten uzak dur erken uyu düzenli beslen

her gün düzenli olarak solgar pharmatone ya da one day max multivitamin kullan.

bunları yaparsan 6 ayda iki katına çıkar saçların,kendimde tecrübe ettim

Cnmm merhaba..kaugörüm ben dedğim gibi.sana sonuna kadar yardımcı olucam burdan..sacların çoğalmıyorsa saçlarını çoğaltıcaksın.)yani kaynak yaptırcaksın, zaten bu senin için büyük bir sorun olduğundan harcama yaparsın.ve artık kaynak fiyatları çok düştü..saçlarının en tepesi hariç heryerine kaynak yaptırıp hem saçlarını gürleştircksin hem saçlarını uzatıcaksın,hemde özhüven kazanıp kendine bakmaya başlıycaksn,hem sevgilin sana bida öyle cümleler kullanamıycak)anlıyosun dimi bir taşla 5 kuş vurcaksın.)ayrıca niye gidemiyomuşsun kuaföre saçmalama..bizler sizin için varız.öyle çok tanıdıkta olmıyan bir kuaför araştır bulunduğun şehirde.internetten tel nosunu bul ara.konuş önce.anlat derdini.zaten gelmen için ikna edicektir seni.kaynak yapan bir kuaför olsun..en az 300 adet taktır.çift ve demir boncukla çalışssınlar..sen kuaföre söyle o anlar..)tamammı tatlım..bak öyle oturup ağlıycana yap bunu.çok mutlu olcaksın..fiyat 400 450 fln tutar..bi şkilde birleştir para.bul buluştur.imkanların varsa kullan..annene söyle.yardımcı olur mutlkaa...bak dediğim gibi olumsuz bi şekilde dönme bana okeyyaptırdım mutluyum diyebilirsin mesela..ççook güzel haberlerini bekliyorumm.hadi ttatlım.

kki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kki

kimse seni yadirgayamaz ki bu site zaten yardimlasmak icin ki bence saciniz mutlulugunuza mani olmasin utanmana gerek yok dis gorunusunden her ne olursa olsun kendine oz gucen getir azcik etrafindakiler de farkeder sen mutlu llursan onu da mutlu edersin bunun sacla ilgisi yok k anladigim kadariyla tedavi edemiosun olsun saglik olsun cit cit alabikirsin mesela makyaj yapabilirsin sevgilinle ckkmadan once dus al felan koku sur herseyin caresi var sen uzulme hersey hallolur <3 baya uzun yazdm kusura bakma inshallah yardim edebilmisimdir

minoxidil alabilirim neler almadım ki ama bırakınca yine dökülür diye çok korkuyorum . ben takma saç düşünüyorum işe yarar mı yani zorlanır mıyım diye sordum

Canım çok geçmiş olsun.Benim arkadaşım minoxidil şampuanından vermişti bana bir tane hiç açılmamış.Yalnız bırakınca tekrar dökülme başlıyormuş sürekli kullanacakmışsın.Benim saç dökülmem normal o şampuana ihtiyacım yok.Eğer istersen sana kargolarım problem değil.Galiba eczanede satılıyor.Şu anda yurt dışındayım 16 sında dönücem.Eğer istersen yollayayım sana şampuanı

çokk geçmiş olsun. bi doktora gitsen belki daha iyi olur. Herkese aynı derecede yaramazki mesela bir arkadaşım dermozincten çok memnun beim de dökülüyor ama bu kadar değil bende başladım dermozinçe bakalım

O zamanlar ben kucuktum.bızım bır akrabamızın sacları dokuluodu..o da sarımsagı ezıp kafasına koyuyorduu..annem halen derr.o ne sac cıktı onda.kadın bonus kafa....gıbı...dene.cnm sende....sarımsak cok faydalı.zararıda yok.kokusu bıraz kotu.ama ne yapcan....sıfa.sac dokulmesı varsa cevız ve fındık duzenlı ye.saclara ıyıı

merhaba pembikk..şampuanına bu yağlardan ne kadar oranla koydun bir de çam terebenti saçı çok kurutur senin saç yapın nasıldı yağlı filan mıydı??şampuanımın içinde çok az vardı onun içine ekledimderken azar azar mı yapıyorsun bu şampuan yağ karışımını yoksa tüm boy bir şampuana da koysak olumu bademle çamterebentinini??

Total alopesi yaz Google'a. Orada gördüğün gibi kafam. Bir tane tel yok. Gözümde kirpik ve kas, vücudumda tek tüy yok. Bunu bana Allah vermiş. Her gun kahrolsam nolur, ne ise yarar?? Silkelen kendine gel. Ne dertler, tasalar var; bu ne.. İlk önce ve acil psikologa git, gerisi yalan. Yillardir cok kisiden duydum ettim ama kusura bakmayin Sizi görünce ne kadar guclu oldugumu ilk kez anladım..

merhaba canm bende gözle görülür derecede cok olmasada saclarımın seyrek yerlerı vardı o yerlerede pamukla sürdüm. bide her yıkandığımda o karışımla yıkandım daha sonra normal şampuanla (cunku baya koku yapıyor cam terebentin ) bi şampuan sisesine boşaltabilirsin ikisinide tamamen (badem ve cam terebentini) yanı saclarında kellik varsa cam terebentini pamuklada süreblirsin ayrıcada o yerlerine.

abla okula gidiyorum utanıyorum hergün topuzdan kendimi çok iğrenç hissediyorum

Merhabala topic kullanmayı denedin mi? Benim saçım seninkinden daha beter ben kapalıyım ama kuzlar arasında iken topic kullanıyorum kardeşim belli olmuyo diyo

La lluvia es mi vida..

Canım sakin ha sakin çıt çıt düşünme. Onu yenile.ek için illaki çıkarmanın gerekecek. Çıkarırken. Öyle bir dökülüyor ki. İnce telli sac hele. O görüntuye hic dayanamazsın. Asla tavsiye etmiyorum ... Ama minoxil denemelisiniz bence. Yakın arkadaşım kullandi sadece saçın on kısmına. Resmen orada şuan uzamış yeni savlar var gözle görünür bir sonuç. Öncesinde kısa bi sure dokuluyomus ama insana toparliyo buna değer. Once bi doktora Daniş tabi mutlaka onerirmisiniz diye. Allah büyük dert vermsin sakin canini da skma bunlarla. Bunun konusunu yapanlar utansın. İnaanliktan nasiplerini almamışlar demek kiii.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım merhaba
oncelıkle uzuntunu anlıyorum, bızler ıcın hassas bır konu.. Ama Allah daha buyuk bır dert vermesın...
Bılgılerımı senınle paylasayım, yardımcı olabılecegım bırsey olursa seve seve ..
saç dökülmesi iki türlü oluyor. bırı stres ve vıtamın mıneral eksıklıgı ıle ılgılı, dıgerı de androjenık alopesı (erkek tıpı dokulme) dedıklerı bahsettıgın testosteron ıle ılgılı dokulme. tahmın edıyorum ki cildiye doktorlarına gıtmıssındır. Tedavıler vermıslerdır. Ama bu konuyla ılgılı yazında net bırsey goremedım.
Minoxil sprey kullandın mı? Bırde ılac denedın mı? yanı sampuan ve losyon dısındakı seceneklerıın hangılerını denedıysen yaz kı farklı seyler bılenler yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…