Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Haklısınız bu kıyas doğru ve normal değil. Ayni şeyi bir kız arkadaşı için yapsa yine normal olmazdı, öyle düşünün.Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Bilmiyorum belki ben kuruyorumdur kafamda bilmiyorumBugün bu kaçıncı baldız kardeş kuzen konusu yav midem kalktı
Sizi mutsuz eden ve güvenmediğiniz biriyle neden berabersiniz? Ayrılın kurtulun hayatınıza yazık değil miBilmiyorum belki ben kuruyorumdur kafamda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?