- 16 Haziran 2011
- 15.898
- 69.092
- 798
Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Üç aydır konustugum biri var fakat aklımda da bir sürü soru var bu kişiyle ilgili.. Benden önce iki yıllık bir ilişkisi varmıs birlikte yasıyorlarmıs sğmdğ onu unutmak ıcın terapıye gidiyor ve unutamadıgını acık acık soyluyor.. Banada her seferin de biz arkadasız sevgılı degılız diyo ama sevgili gibi davranıyor yakınlaşmak istiyor.. Sinirlendigi zaman cok agır konuşuyor engelliyor sonra engelı acıp geri arıyor en son benim pesımden kosan sensin dedi halbu ki oyle degil ve son kavgamızda o.. Küfürü cıktı agzından nasıl bı ılıskının ıcindeyım bende çozemedm
Bence de yetheeerrYok artık kesin sözleştiniz kaç gündür ya, baldızception olduk yether.
Ben oyle hissediyorum amaBu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım
Benim kız kardeşim yok ben ne yapcamHaydaaaa sinirden kardesime tokat atacam bana ihanet ettin mi diye ne bu böyle
Bide boşandıysa iki kere tokat atHaydaaaa sinirden kardesime tokat atacam bana ihanet ettin mi diye ne bu böyle
İlgisi var mı yok mu çok somut birşey yazmadınız ama sizi bir başkası ile kıyaslaması,sen sorunlusun ,hastasın diyerek uyguladığı psikolojik şiddet için durumunuzu gözden geçirmeniz iyi olur.Ve de birini gerçekten sevdiğinizde ayrılık ihtimali bile sizi üzer.Bir gün ayrılırsak senle görüşmem... gibi cümleler kurmazsınız.Seven ve değer veren bir adam izlenimi vermediKafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Senin yerine de atarımBenim kız kardeşim yok ben ne yapcam
Bugün bilmem kacıncı baldız eniste sorusu yaBide boşandıysa iki kere tokat at
Tobe tobe
Aynen şuan aktif olan 4 konu var biri kuzenSenin yerine de atarım
Bugün bilmem kacıncı baldız eniste sorusu ya
Böyle biriyle hayla birliktemisin ayrıl gitsinKafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Benim kız kardeşim yok ben ne yapcam
Evet de ayrılsam da iki gun sonra o dediklerini unuturum ama bunu nasıl kaldırıcam benAyrılmayı düşünüyorsan kardeşinle konuş yem atın beraber bakalım nasıl tepki verecek
Gerçi sen hastasın diyen bi adamla devam etmek niye anlamıyorum
Sizi şüphelendiren şey sezgileriniz.Aklıma yaprak dökümü geldi zihnim çağrışım yaptı.Allah benzetmesin,hikayenizi.Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
Herşeyi bilip yapmamak? Dediklerini unuturum diyorsun kendini biliyorsun unutma unutmaa! Öff yarın öbür gün kardeşim aynı kıyafeti giydik sevgilim ondan gözünü alamadı acaba mı ? Diye de gelirsin bu kafayla gidersen.Evet de ayrılsam da iki gun sonra o dediklerini unuturum ama bunu nasıl kaldırıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?