Hayır demek istedıgım tabı kı ayrılıcam ama nasıl atatıcam kardesımden hoslandıgı durumunuHerşeyi bilip yapmamak? Dediklerini unuturum diyorsun kendini biliyorsun unutma unutmaa! Öff yarın öbür gün kardeşim aynı kıyafeti giydik sevgilim ondan gözünü alamadı acaba mı ? Diye de gelirsin bu kafayla gidersen.
Birde bir olayı kaldırmak demek onu rafa atmak kaldırmak demek sindirip devam mı etmek istiyorsun yani vallahii pes.
Atlatırsın sana şimdi çok büyük bir acı olarak geliyor ama geçer, zaman herşeye ilaç, bir tek ailene sulanan erkeğe ilaç değil onu kapı dışarı et.Hayır demek istedıgım tabı kı ayrılıcam ama nasıl atatıcam kardesımden hoslandıgı durumunu
HaklısınızZaten sizi bir kıyaslayan bir insanla birlikte olursanız ileriki dönemlerde çok daha üzülürsünüz, haddini aşar eleştiriler, aşağılamalar doğru gider seviyeniz , sonra arkadaşınızla kıyaslar kıyaslarda kıyas böyle devam eder...
Sen hastasin diyen adama hala erkek arkadasim demeniz?Kafayı yıycam düşündüğüm sey dogru olabilir mi diye.. Erkek arkadaşım kardesımden mı hoslanıyor yoksa benmı kuruyorum kafamda.. Üçümüz bır kac kez beraber oturmustuk numaraları eklı.. Ben durum paylastm mı hıc bakmayan adam kardesım durum paylastı mı hemen bakıyor yazıyor whatsaaptan.. Gecen gun de ayrılırsak senle gorusmem kardesınle gorusurum gıbı bır sey soyledı ve her seferınde kardesın senden daha ıyı daha normal sen hastasın sorumlusun der sizce şüphelenmek de haklımıyım.. Gercektn kadının hissettigı dogrumudur..
HaklısınızAtlatırsın sana şimdi çok büyük bir acı olarak geliyor ama geçer, zaman herşeye ilaç, bir tek ailene sulanan erkeğe ilaç değil onu kapı dışarı et.
Bana haklısınız deme icrata geç güzel kardeşim ,özgüvenini de kendi elinle zedeleme zedeletme.Haklısınız
Hoşlanmasa bile senden ayrılırsam kardeşinle görüşürüm demek ne saçmalıktır.ne alaka yani.Bu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım
Hoşlanmasa bile senden ayrılırsam kardeşinle görüşürüm demek ne saçmalıktır.ne alaka yani.bir kere kardeş meselesi ayrı saçmalık, ayrılırsam diye cümle kurmak ayrı bir saçmalık.rezil ve seviyesiz bir ilişki.Bu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım
Kurmasan ne olacak adam hem ayrılık hesaplarına başlamış hem de sana hastasın diyor.kardeşine ilgi duymasa ne olacak.heryeri rezillik cümlenin baştan aşağı.hakikaten şaka gibisiniz.Bilmiyorum belki ben kuruyorumdur kafamda bilmiyorum
Baldız tutulması yaşıyoruz demiştim
Ben bilerek acmadım dıger konulardan da haberim yokYoo kesinlikle bilerek açılıyor bu konular artık net
Ben bilerek acmadım dıger konulardan da haberim uokYoo kesinlikle bilerek açılıyor bu konular artık net
kullanmaya teşebbüs ederse gider savcılığa verirsiniz, uğraşsın dursun. size sağlıklı bir akıl ve gönül diliyorumBırde sormak istedıgım bır sey var ben defalarca ondan ayrılmak istedim engelledim baska yerlerden ulastı bana.. Benım korkum whatsabında ozel yazısmalarımız var ve ozel resımler bunları aleyhime kullanabılır mı
Kaç yaşındasınız siz?Bırde sormak istedıgım bır sey var ben defalarca ondan ayrılmak istedim engelledim baska yerlerden ulastı bana.. Benım korkum whatsabında ozel yazısmalarımız var ve ozel resımler bunları aleyhime kullanabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?