Nolur bir sey diyin

Hayır demek istedıgım tabı kı ayrılıcam ama nasıl atatıcam kardesımden hoslandıgı durumunu

Zaten sizi bir kıyaslayan bir insanla birlikte olursanız ileriki dönemlerde çok daha üzülürsünüz, haddini aşar eleştiriler, aşağılamalar doğru gider seviyeniz , sonra arkadaşınızla kıyaslar kıyaslarda kıyas böyle devam eder...

Hayır demek istedıgım tabı kı ayrılıcam ama nasıl atatıcam kardesımden hoslandıgı durumunu
Atlatırsın sana şimdi çok büyük bir acı olarak geliyor ama geçer, zaman herşeye ilaç, bir tek ailene sulanan erkeğe ilaç değil onu kapı dışarı et.

Sen hastasin diyen adama hala erkek arkadasim demeniz?

Bu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım
Hoşlanmasa bile senden ayrılırsam kardeşinle görüşürüm demek ne saçmalıktır.ne alaka yani.

Bu yazdıklarınızda kardeşten hoşlanan bir adam göremedim.
Yok yere kardeşimize falan kurulmayın.
Sevgilinize gelince ayrılmak istiyorsanız yada şüpheleniyorsanız daha somut deliller lazım
Hoşlanmasa bile senden ayrılırsam kardeşinle görüşürüm demek ne saçmalıktır.ne alaka yani.bir kere kardeş meselesi ayrı saçmalık, ayrılırsam diye cümle kurmak ayrı bir saçmalık.rezil ve seviyesiz bir ilişki.

Bırde sormak istedıgım bır sey var ben defalarca ondan ayrılmak istedim engelledim baska yerlerden ulastı bana.. Benım korkum whatsabında ozel yazısmalarımız var ve ozel resımler bunları aleyhime kullanabılır mı

Bilmiyorum belki ben kuruyorumdur kafamda bilmiyorum
Kurmasan ne olacak adam hem ayrılık hesaplarına başlamış hem de sana hastasın diyor.kardeşine ilgi duymasa ne olacak.heryeri rezillik cümlenin baştan aşağı.hakikaten şaka gibisiniz.

Hoşlanıp hoşlanmadığını bilemem ama sizi kıyaslaması hiç hoş değil. Yol ver gitsin .

Bir kız kardeş konusu daha okursam kusacağım. Nasıl adamlarla birliktesiniz yahu?

İçime en ufak bir şüphe düşse konu açmak aklıma gelmez, anında bitiririm ilişkiyi. Gerçekten anlamıyorum sizi.

kullanmaya teşebbüs ederse gider savcılığa verirsiniz, uğraşsın dursun. size sağlıklı bir akıl ve gönül diliyorum

Kaç yaşındasınız siz?
Yani sanal sex yazışmadan kastınız ve birde müstehcen fotoğraflarınız. Ailenizle öğrense bir süre ailenizle kötü olursunuz evlatlarını atmazlar eh bu da yaptığınız hatanın bedeli olur birdaha yapmazsınız. Ama bu tehtide boyun eğer ilişkiye devam ederseniz bu hayvan herif daha çok bela olur başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…