Nolur biri güzel birşey söyleşin bana

Amh degeri cogunlukla 0.51 den baslar dolayisiyla degrrin normal. Ama 7 kusur iste polikistik over sendromuna girer. Neye dayanarak tup bebek denilmis ben anlayamadm. Kac yasindasn kist falan mi var ? Ne kadardir gebelik olusmadi

Amh degeri cogunlukla 0.51 den baslar dolayisiyla degrrin normal. Ama 7 kusur iste polikistik over sendromuna girer. Neye dayanarak tup bebek denilmis ben anlayamadm. Kac yasindasn kist falan mi var ? Ne kadardir gebelik olusmadi
3 yıla yakın kendiliğinden olmadı hiç yumurtlama gerçekleşmiyor çünkü bende amh 1.4 fsh 12.13 doktor rezervin az vakit kaybetme dedi bir kere aşılama deneyelim olmazsa direkt tüp bebek dedi yasımda 26 benim

Sizce iyi mi değerlerim

Ayni problemi yasamiyoruz ama bende de cikoata kisti var belki son carem tup bebek olacak. Yaşitiz bende 25 yasindayim. Muhtemelen sizde yeni evli sayilirsiniz benim 8 ay oldu. Cevre baskisi cok kotu sizi o kadar iyi anliyorum ki.. Cocuk dusunmuyor musun , bir tane de sizin olsunda sevelim vs. vs. Artik umutlari azaldi bir sorun mu var doktora gittiniz mi demeler basladi.. Allah buyuk umudumuzu kaybetmeyelim. Rabbim sifa versin cumlemize..

Kizlar siz daha kucucuksunuz tabiki yolunda basindasiniz hiiiic bizaman umut kaybetmek yok. Cikolata kisti cok sacma kiminde hic bir etkisi yok kiminde basa bela. Ama aslinda asil sorun kist degl altta yatan endometriozis hastaligi. Millet bu hastaligin adini bile soyleyemez bide yorum hic yapmasinlar cok havaliyiz kiz :))

Sende de mi var canim cikolata kisti?

Ben
ben 2 buçuk yıldır falan evliyim çevremdeki herkes çocuk sahibi oldu herkese yok ya biz daha düşünmüyoruz aman me çocuğu ya falan diye rol kesmekten cidden bıktım zaten artık inanmıyorlar da bana anlıyorlar .kendimi bildim bileli adet düzenim hep sorunlumoldu hep üzüldüm bari dedim inşallah çocuk sahibi olunca sorun çıkmaz o da sorun oldu çok üzülüyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden zor bir durum

yumurtanın çok olması birşey ifade etmez
bir tane olur sağlıklı ve olgun bir yumurta ise döllenir
10 tane olur hiçbiri döllenmez
bu durumda yumurta kalitesini arttırabilirsiniz
tüp bebek de olabilir
doğal yolla gebe de kalabilirsiniz
umutsuzluğa kapılıp bir de stres yaparsanız herşey daha da zorlaşır
çözümsüz değil

Bekar bir arakadşımda var çikolata kisti.. amh 0.50 çıktı.. eğer yakın zamanda evlenmeyi planlamıyorsan yumurtalarını dondur demir doktoru. riske atma demiş..İnsan korkuyor okudukça gördükçe

Doktorum aşılama sonra tüp bebek dedi gittiğim hastane de aşılama ücreti 1600 tl imiş artı ilaçlar toplamda 3bini bulacakmış imkanım yok yaptıramam bütün gün gözüm çıktı ağlamaktan cidden çok üzgünüm ya ben hiç anne olamıcakmıyım

lütfen böyle umutsuz konuşma daha yaşın çok küçük. Neler var neler. Allah herşeyin hayırlısını nasip eder bunu unutma. Er yada geç bişekilde bebişlerimiz olacak ha belki biz biraz mücadele edeceğiz ama olsun :) Ama aşılama ücreti bana biraz fazla geldi 3 bin çok değil mi ? hangi hastane orası

İstanbul da özel bir hastane aşılama ücreti 1.600 dediler bir de ilaçları siz alıyorsunuz dediler ilaçlar ne kadar tutar dedim 900-1300 arası tutuyor dediler toplamda 3 bin buldu .cok özlüyorum eşimle konuştuğum yok yaptıramayız diyor ben cidden çok çaresizim ya Allah yardımcımız olsun hepimizin ben hiç bilmiyorum aşılama fiyatları nerde ne kadar normalde diğer yerlerde ne kadar acaba ? Siz hiç yaptırdınız mo biliyormusunuz

Ben yaptırmadım ama arkadaşım geçen sene yaptırdı toplamda 1000 lira gibi bir rakamdan bahsediyordu. 3 bin çok yüksek bir aşılama için.

Ben yaptırmadım ama arkadaşım geçen sene yaptırdı toplamda 1000 lira gibi bir rakamdan bahsediyordu. 3 bin çok yüksek bir aşılama için.
Devlet hastaneleri yapıyor mu aşılama oraya gitsem bilginiz var mı devlette dalan mı yaptır ki

Devlet hastaneleri yapıyor mu aşılama oraya gitsem bilginiz var mı devlette dalan mı yaptır ki
Devlet hastanesinde de yapılıyor aşılama. Devlette iyi bir doktor araştırıp gidebilirsin. Ben sadece ilaçlara para vermiştim, 340 tl gibi bir ücret vermiştim ilaclara, rapor da çıkmıştı ilaçları raporlu almıştık.

Evet cnm devlettede yapiliyor ama bahsettigin para cok fazla zatn. Sen kendini uzme. Sakin kafayla guzelce arastir

Evet cnm devlettede yapiliyor ama bahsettigin para cok fazla zatn. Sen kendini uzme. Sakin kafayla guzelce arastir[/
Sizler nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbul Büyükçekmece deyim Beylikdüzü ve ta Büyükçekmece civarı devlette önerebileceğiniz doktor var mı bilen var mı? Ben burda çok yeniyim hiç kimseyi tanımıyorum hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…