- 18 Eylül 2023
- 77
- 15
- 3
- 25
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
-
Geciktirmeyin mutkaka doktora başvurun10.haftaya girdim bugün aniden açık pembe kanama geldi bu durum normalmi tamda adet günüm lütfen yardım edin çok kötüyüm geçen ayda bu zamanlar kanamam olmuştu yine yerleşme dediler ama bir anda açık pembe kan geldi lütfen cevaplayin
Kullandım zaten ama bı anda oldu çok korkuyorumDoktora gitmelisiniz. Bi baksınlar düşük önleyici yaparlar duruma göre
Ne kullandınız?Kullandım zaten ama bı anda oldu çok korkuyorum
Sizce nedendir çok korktumGeciktirmeyin mutkaka doktora başvurun
Progestan iğne ve fitilNe kullandınız?
Doktora git direk bekleme hiç evde10.haftaya girdim bugün aniden açık pembe kanama geldi bu durum normalmi tamda adet günüm lütfen yardım edin çok kötüyüm geçen ayda bu zamanlar kanamam olmuştu yine yerleşme dediler ama bir anda açık pembe kan geldi lütfen cevaplayin
MUayene oldunuz iğne olduysanız telaşlanmayın yatın.Progestan iğne ve fitil
MUayene oldunuz iğne olduysanız telaşlanmayın y
Nasıl gideyim şimdi gitme imkanım yokDoktora git direk bekleme hiç evde
6.hafta olmuştumMUayene oldunuz iğne olduysanız telaşlanmayın yatın.
E durulur mu bu durumda Allah aşkına o ignenin de bir sürü çeşitleri var belki progestan yetmeyecek siz neye göre iğne oldunuz.6.hafta olmuştum
İnsanların durumunu bilip bilmeden konuşmayın ayıpKalp krizi geçirseniz de gidecek durumunuz olmayacak mı ben anlamıyorum gebelik onemsiz bir şey mi ya?
İğneyi ben 1 ay önce doktor tavsiyesiyle kullandım kafama göre yapacak deiliz hralde Allah'ım yaE durulur mu bu durumda Allah aşkına o ignenin de bir sürü çeşitleri var belki progestan yetmeyecek siz neye göre iğne oldunuz.
Anlatım bilelim. Yani dağın başıysa da ambulans gelebiliyo ya ne durumu olabilir? Sağlık bu.İnsanların durumunu bilip bilmeden konuşmayın ayıp
1 ay önceki iğneyi bugunkü kanamayla nasıl bağdaştıralım?İğneyi ben 1 ay önce doktor tavsiyesiyle kullandım kafama göre yapacak deiliz hralde Allah'ım ya
Size özel hayatimi anlatmak zorunda değilim böyle bı durumda bide sizle uğraşamamAnlatım bilelim. Yani dağın başıysa da ambulans gelebiliyo ya ne durumu olabilir? Sağlık bu.
İyide burda kı insanlar sana çare olamaz. Ambulans çağırıp gidin ama gidin. Neden olduğu belli olmaz mutlaka doktor görmeli.İnsanların durumunu bilip bilmeden konuşmayın ayıp
La havle akıl yetmzligi var sanırım sizde uğraşamam sizle1 ay önceki iğneyi bugunkü kanamayla nasıl bağdaştıralım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?