- 28 Ekim 2022
- 9.637
- 28.148
- 478
- 29
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
-
Üzüldüm geçmiş olsun inşallah tekrar bi gebelik olur.Ben ilk gebeliğimde işteyken kahverengimsi bi akıntı gördüm çok da bilgim olmadığı için işten çıkış saatimi bekleyip sabah ordan hastaneye gittim gece vardiyasında çalışıyordum. Gittiğimde kesenin şekli bozulmuş kalp atışı da yoktu, kanama alanı vardı kürtaja alındım anneyi zehirleme durumu olabilir dendi. Saatlerce ağlayıp düşünüp kendimi zor ikna ettim. Siz bi yolunu bulup zaman kaybetmeden gidin lütfen tırnak üstü kadar olmayan kahverengi akıntı bile ne sonuçlar doğurdu bende.
Rabbim tamamına erdirsin hayırla. Kaç haftalıksınBende hamileyim.
Ilk baştan beri dikkat ediyorum her şeye.
Sizde dikkatli olun . Ihmale gelmez.
inşallah iyi haber alırsınız .
Teşekkür ederim 1,5 sene önce düşük yapmıştım şu an da 9 haftalık hamileyimÜzüldüm geçmiş olsun inşallah tekrar bi gebelik olur.
Oy maşaAllah BarekAllahTeşekkür ederim 1,5 sene önce düşük yapmıştım şu an da 9 haftalık hamileyim
Teşekkür ederim 1,5 sene önce düşük yapmıştım şu an da 9 haftalık hamileyim
Sizin de hayırlı olsunHayırlı olsun
Evet öyle . Teşekkür ederim.Sizin de hayırlı olsundoğumlarımız birbirine yakın olacak galiba
Canım günaydın. Gittin mi var mı bir haberİnşallah canm haber vereceğim
Bence insanları azarlamak yerine söylediklerini dikkate alın. Burada kimse doktor değil. “Sizin yerinizde olsak ne yapardık” empatisiyle cevaplıyoruz sorularınızı.Size özel hayatimi anlatmak zorunda değilim böyle bı durumda bide sizle uğraşamam
Canım düşük riski var dedi tekrardan iğne yazdıCanım günaydın. Gittin mi var mı bir haber
Canım tekrar iğne yazdıEvet günaydın sonuc belli oldu mu acaba ?
Evet günaydın sonuc belli oldu mu acaba ?
Düşük belirtileri nasıl oluyirTeşekkür ederim 1,5 sene önce düşük yapmıştım şu an da 9 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?