NOLUR CEVAP VERİN

Doktora gitmeniz gerekiyor, kese çevresinde kanama alanı oluşmuş olabilir ya da başka bir şey bilemiyorum ama ultrasona girmeniz gerekiyor. Zaten gittiğinizde bebeğin kalp atışları iyiyse size iğne yaparlar ve ne olduğu hakkında bilginiz olur. Ben kanamam olduğu an kendimi hastanede bulmuştum ve riskli durumumu o şekilde öğrenmiştim hep yattım haftalarca bebek tehlikede olduğu için, burası ile zaman kaybetmeyin. Gebelikte kanamanın her türlüsü risklidir

La havle akıl yetmzligi var sanırım sizde uğraşamam sizle
Size yardımcı olmaya çalışan birine böyle yazmanız çok kırıcı. Endişelenmiş arkadaş sizin için. Buraya yazıyorsak herkes saygı çerçevesinde görüş bildirebilir. Kaldı ki haklı. 6.haftada verilen iğneyi şuan sormadan kullanmanız yanlış şeylere sebep olabilir. Burada dert etme desek bile belki sorun büyüktür. Dert et desek belki sorun yoktur ama bilemeyiz. Acile görünmeniz en doğrusu. Rabbim sağlıkla ilerleme nasip eylesin.

Allah razı olsun cnm benm ama.ben iğneyi şuan kullabdim demedim 6.haftada kanamam olmusti 6.hafta kullandım sadece demek istedim ayrıca insanları. Durumunu bilmeden yargılıyor ayip

Allah razı olsun cnm benm ama.ben iğneyi şuan kullabdim demedim 6.haftada kanamam olmusti 6.hafta kullandım sadece demek istedim ayrıca insanları. Durumunu bilmeden yargılıyor ayip
Tamam ama şuan ki farklı. Şuan kullanman gerekebilir. O yüzden bir çaresine bakabilsen görünsen keşke. Ya da bir dost komşu eş dost gelse veya ambulans gidebilseniz. Yinede tercih senin tabii

Tamam ama şuan ki farklı. Şuan kullanman gerekebilir. O yüzden bir çaresine bakabilsen görünsen keşke. Ya da bir dost komşu eş dost gelse veya ambulans gidebilseniz. Yinede tercih senin tabii
Gideceğim hastanede kadın doğum bölümü yok doktorumda yarın gel bakalım dedi napicami şaşırdım

Evet maalesef bir anda oldu ben anlamadm sebebini önce çok açık pembeydi sonra bir anda kızıla döndü tamda adet günüm
Bu ciddi bir durum ya. Hay Allah. Ambulans gelse uzaktaki hastaneyede gidersin. Böyle geceyi geçirme bak sonra üzülmeni istemeyiz

Evet maalesef bir anda oldu ben anlamadm sebebini önce çok açık pembeydi sonra bir anda kızıla döndü tamda adet günüm
Ambulans çağırırsanız sizi gerekli hastaneye götürüp ilgilenirler. Kırmızı kanama var ise gitmeniz lazım.

Ben ilk gebeliğimde işteyken kahverengimsi bi akıntı gördüm çok da bilgim olmadığı için işten çıkış saatimi bekleyip sabah ordan hastaneye gittim gece vardiyasında çalışıyordum. Gittiğimde kesenin şekli bozulmuş kalp atışı da yoktu, kanama alanı vardı kürtaja alındım anneyi zehirleme durumu olabilir dendi. Saatlerce ağlayıp düşünüp kendimi zor ikna ettim. Siz bi yolunu bulup zaman kaybetmeden gidin lütfen tırnak üstü kadar olmayan kahverengi akıntı bile ne sonuçlar doğurdu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…