- 13 Ocak 2020
- 46.344
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.448
- 598
- 33
- Konu Sahibi dualarmkablolsn
-
Üzülüyorum gerçekten resmen umrunuzda değil karnınızdaki. durum ciddi olabilir herkes gidin diyooLa havle akıl yetmzligi var sanırım sizde uğraşamam sizle
Doktora gitmeniz gerekiyor, kese çevresinde kanama alanı oluşmuş olabilir ya da başka bir şey bilemiyorum ama ultrasona girmeniz gerekiyor. Zaten gittiğinizde bebeğin kalp atışları iyiyse size iğne yaparlar ve ne olduğu hakkında bilginiz olur. Ben kanamam olduğu an kendimi hastanede bulmuştum ve riskli durumumu o şekilde öğrenmiştim hep yattım haftalarca bebek tehlikede olduğu için, burası ile zaman kaybetmeyin. Gebelikte kanamanın her türlüsü risklidir10.haftaya girdim bugün aniden açık pembe kanama geldi bu durum normalmi tamda adet günüm lütfen yardım edin çok kötüyüm geçen ayda bu zamanlar kanamam olmuştu yine yerleşme dediler ama bir anda açık pembe kan geldi lütfen cevaplayin
Aynen acil doktora gitSize özel hayatimi anlatmak zorunda değilim böyle bı durumda bide sizle uğraşamam
Size yardımcı olmaya çalışan birine böyle yazmanız çok kırıcı. Endişelenmiş arkadaş sizin için. Buraya yazıyorsak herkes saygı çerçevesinde görüş bildirebilir. Kaldı ki haklı. 6.haftada verilen iğneyi şuan sormadan kullanmanız yanlış şeylere sebep olabilir. Burada dert etme desek bile belki sorun büyüktür. Dert et desek belki sorun yoktur ama bilemeyiz. Acile görünmeniz en doğrusu. Rabbim sağlıkla ilerleme nasip eylesin.La havle akıl yetmzligi var sanırım sizde uğraşamam sizle
Allah razı olsun cnm benm ama.ben iğneyi şuan kullabdim demedim 6.haftada kanamam olmusti 6.hafta kullandım sadece demek istedim ayrıca insanları. Durumunu bilmeden yargılıyor ayipSize yardımcı olmaya çalışan birine böyle yazmanız çok kırıcı. Endişelenmiş arkadaş sizin için. Buraya yazıyorsak herkes saygı çerçevesinde görüş bildirebilir. Kaldı ki haklı. 6.haftada verilen iğneyi şuan sormadan kullanmanız yanlış şeylere sebep olabilir. Burada dert etme desek bile belki sorun büyüktür. Dert et desek belki sorun yoktur ama bilemeyiz. Acile görünmeniz en doğrusu. Rabbim sağlıkla ilerleme nasip eylesin.
Hastanede kadın doğum bolumi yok yinede bakarlarmiAynen acil doktora git
Tamam ama şuan ki farklı. Şuan kullanman gerekebilir. O yüzden bir çaresine bakabilsen görünsen keşke. Ya da bir dost komşu eş dost gelse veya ambulans gidebilseniz. Yinede tercih senin tabiiAllah razı olsun cnm benm ama.ben iğneyi şuan kullabdim demedim 6.haftada kanamam olmusti 6.hafta kullandım sadece demek istedim ayrıca insanları. Durumunu bilmeden yargılıyor ayip
Gideceğim hastanede kadın doğum bölümü yok doktorumda yarın gel bakalım dedi napicami şaşırdımTamam ama şuan ki farklı. Şuan kullanman gerekebilir. O yüzden bir çaresine bakabilsen görünsen keşke. Ya da bir dost komşu eş dost gelse veya ambulans gidebilseniz. Yinede tercih senin tabii
Devam ediyor mu peki akıntınGideceğim hastanede kadın doğum bölümü yok doktorumda yarın gel bakalım dedi napicami şaşırdım
Evet maalesef bir anda oldu ben anlamadm sebebini önce çok açık pembeydi sonra bir anda kızıla döndü tamda adet günümDevam ediyor mu peki akıntın
Bu ciddi bir durum ya. Hay Allah. Ambulans gelse uzaktaki hastaneyede gidersin. Böyle geceyi geçirme bak sonra üzülmeni istemeyizEvet maalesef bir anda oldu ben anlamadm sebebini önce çok açık pembeydi sonra bir anda kızıla döndü tamda adet günüm
Doktoruma yazdım o da yarın gel yazmış ama bohle giderse gideceğim nolur dua edinBu ciddi bir durum ya. Hay Allah. Ambulans gelse uzaktaki hastaneyede gidersin. Böyle geceyi geçirme bak sonra üzülmeni istemeyiz
Ambulans çağırırsanız sizi gerekli hastaneye götürüp ilgilenirler. Kırmızı kanama var ise gitmeniz lazım.Evet maalesef bir anda oldu ben anlamadm sebebini önce çok açık pembeydi sonra bir anda kızıla döndü tamda adet günüm
Kızıla döndüğünü söylediniz değil mi? Siz hiç beklemeden gidin. İçiniz rahatlar en azındanDoktoruma yazdım o da yarın gel yazmış ama bohle giderse gideceğim nolur dua edinAllah kimseye yasatmasin
Evet canımKızıla döndüğünü söylediniz değil mi? Siz hiç beklemeden gidin. İçiniz rahatlar en azından
Güzel haberlerini bekliyoruz, hiç durma canımEvet canım
İnşallah canm haber vereceğimGüzel haberlerini bekliyoruz, hiç durma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?