Nolur cevap yazın bu konuda fikirleriniz çok önemli

Valla sen bu kadar mı değersizsin.İçki parasını bi kızdan alacak kadar düşmüş bir adam ister dünya yakışıklısı olsun adam da karakter yok bunu göremiyorsan sen de bir gün ağlarsın.Silkelen ve bu tiplere pabuç bırakma canım.Kendini sev dünya ya bir kez geliyoruz.Acı çekmeye mi geldik sor bi kendine

Narsist ve egoist insan önce kendisine alıştırır umut verir sonra terk eder ki karşı taraf üzülsün onu bir şey sansın. Yukarıdaki yoruma katılıyorum aslında narsist biri değil aşağılık kompleksi var kendisinde ki sizin görüntünüzü eleştiriyor. Yeterince olumsuz yönlerini saymışsınız. Her yerden engelleyip başkalarıyla kafanızı meşgul edin gerekirse. Çünkü bile bile bu adama dönmek aşk falan değil tamamen işsizlik.

Bazı insanlar mutsuzluklarına dile isteye giderler.
Her şey ortada daha da ben seviyorum, ilgiliyim, istiyorum diyorsanız gazanız mübarek olsun...

Haklısınız narsist olmayabilir bu açıdan düşünmemiştim:) kompleksli bence de. Ama ne bilim ben de ne eksiklik gördü boyle yaptı incindigim nokta bu. Hayal kırıklıgına uğradım yaZsın istiyorum o yüzden sizce yazar Mı böyle karakterde biri? Bu soruyu sormam aptalca farkındayım

Canim bana kalirsa sana kafasi guzelken sariyor ayilinca geri gidiyor o insandan sana fayda gelmez ki kurtulmussun bence sukretmeli ve yolda dahi gorsen yolunu degistirmelisin anladigim kadariyla.arkadas.ask sevgi evlilik dusunmuyor cani kimi isterse onunla ani yasama.pesinde

Sen de eksiklik görmedi zaten. Aşağılık kompleksi olan insanlar kendilerini eksik hisseder ve bu hissiyatı karşısındaki insanı aşağılayarak, eksik hissettirerek giderir.

Egosunu tatmin etmek için yazar. Onca şeye rağmen hala konuşmaya devam etmişsiniz. Niye yazmasın.

İnanın bilmiyorum kafayı yemek üzereyim bundan önce 3,5 senelil ilişkim oldu düşünün onu dahi böyle takmamışımdır neden anlamıyorum kendime çok kızıyorum cıkmıyor aklımdan
Boyle davranmasi sana cekici gelmis. seni Redetmesi sana degisik gelmis. Ruh hastasi sana enteresan gelmis filan diyecegim.

Bazı insanlar mutsuzluklarına dile isteye giderler.
Her şey ortada daha da ben seviyorum, ilgiliyim, istiyorum diyorsanız gazanız mübarek olsun...
Benim bir aptal arkadaşım vardı kendisi son derece egoist ve bencil bir o kadar da gurursuz adamın evli olduğunu bile bile konuşuyordu ve 6 yıl oldu hâlâ çıkıyor
O kadar yapma etme dememe rağmen dinlemedi üstelik suçlu ben oldum şimdi sen benim gerçek dostum olsaydın yanımda olurdun dedi yani hem suçlu hem güçlü bende bıraktım artık ne hali varsa görsün dedim yani velhasıl kelam demem o ki
Bu tür kızlar herşeyi hak ediyor
Kendi düşen ağlamaz.

Daha hala 'yazar mı? Diye soruyorsunuz.
Yavrum, evladım, biz ne anlatıyoruz burda size?
Siz mazoşist misiniz?
Yoksa dram mı seviyorsunuz?
Adam yakamdan düşsün diye dua edin.
Engelleyin ki yazamasın size.
Lütfen aklınızı başınıza alın bu işin sonu iyi görünmüyor.
Benim 18 yaşındaki,lise sona giden oğlum daha olgun inanın, gönül işleri de dahil olmak üzere.
Tanısam, ailenizi arayacağım, kızınızla ilgilenin diye,bu forumda ilk defa bu kadar kızdım bir üyeye.
Evladım yerine koyuyorum sizi,yapmayın,
etmeyin,gözünüzü seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…