Nolur cevap yazın bu konuda fikirleriniz çok önemli

Yüreğine taş bas ,engelle heryerden.istesede iletişim kuramasın.
Yoksa aylarına yıllarına mal olacak şeyler olur.
Sen bilirsin...

Bacim nereden buldun cok aradin mi bu "git ara bul getir saclarini yol getir" tipi

+1 çok haklısın.

Bilmiyorum ki canım evlilik yoluna girerim demişti düzgün kız bulursum ben de gayet düzgündüm acaba o da mı kandırmacaydı

Cok sağolun ablacıgım:) cok samimi bir mesaj olmuş o yüzden mutlu oldum okurken ben de cok mantıklıyımdır inanın 24 yasındayım bu yasıma kadar hep mantıgımla hareket ettim bunda aklım gitti resmen

Büyük konuşmiyim evli olsa konusmazdım o benden de betermiş:) ama anladım ne demek istediginizi tabi haklısınız kendim edip kendim bulcam belamı

Evet kendime gelmeliyim artık teşekkür ederim..

Cok sağolun ablacıgım:) cok samimi bir mesaj olmuş o yüzden mutlu oldum okurken ben de cok mantıklıyımdır inanın 24 yasındayım bu yasıma kadar hep mantıgımla hareket ettim bunda aklım gitti resmen
Geri çağırın aklınızı.
Bakın bu kadar kadından bir kişi bile çıkmadı
'bu iş olur' diye yazan.
Aklın yolu birdir çünkü.
Çok gençsiniz daha,hayatınızın baharındasınız.
Daha karşınıza kimler çıkar.
Bu kaba ve şahsiyetsiz adam haketmiyor sizi.

Haklısınız da neden bıraktı üstün mü gördü beni

Bilmiyorum belki kendini kanıtlamaya çalışıyor.

bi kac zaman sonra kendi cok sıkıyorsun diyip ayrıldı tamam dedim tamam dememe bozuldu ne yani bu kadar mıydım tamam dedin hemen dedi
Şu cümle çok şey açıklıyor. Aslında düşündüm de narsist olabilir yani. Hint kumaşı mıydı mübarek!?
Her ne olursa olsun bu ilişki devam etseydi seni bu çocuk bitirirdi.

Narsist mi kompleksli mi sadece ben anlamadım narsist i arastırdım baya tabi ne kadar arastırsam da iyi bilemem uzman degilim ama gercekten birebir aynı mesela bana bi sey anlat der anlatınca dinlemez he ne dedin seklinde yorum yapardı bu bile cümlesi cümlesine yazıyor narsistte anlamadım ne bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…