Nolur cevap yazın bu konuda fikirleriniz çok önemli

Iyy okurken fenalık geldi. Adamın bi egosu var ona mı aşık oldunuz?
-"Ayrılalım."
-"Tamam."
-"Bu kadar mı yani?"
Kıyamam egosu da incinirmiş. Allah aşkına bi çay kahve bir şey için soğuk su vurun yüzünüze bol bol. Sakinleşince eminim bu adama aşık olmadigınızı anlarsınız.

Olmazdım tabi ama ne biliyim neden sevmedi ki instagrama da fotomuzu atmıştı madem ayrılcak niye umutlandırıyor

Evet cok egoist biri hic öyle biriyle tanışmamıştım ondan mı boyle oldum ki instagrama da fotomuzu atmıştı umutlanmıştım

Evet haklıısnız sosyal medyaya fotomuzu falan atmıştı umutlandım ben de baya niye umut veriyor ayrılcaksa ama dediginiz gibi kaçan kovalanır ilk defa yasadım böyle bi sey kactıkca kovalıyorum resmen tabi kendi icimde mesaj falan atmam asla

Ünlü düşünür,edebiyat gurusu, ve söz yazarı İsmail yk der ki “.Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez.”Sizin ki o hesap.Şükret şükret kurtulmuşun kız belanı mı arıyorsun.

Halk arasında kaçan kovalanır diyoruz buna. Siz kovalamanın heyecanındasınız, o kaçanın cazibesinde.
Yakalayınca geçecek ve yorulduğunuza değmemiş olacak inanın bana

Sanki 16-17 yaşında bir ergen yazdı zannettim konuyu.
Şimdi daha çok kızdım size, 24 yaş doğruyu yanlıştan ayırabileceğiniz bir yaş düzeyi.
Beynin karar verme mekanizması ancak 23-24 yaş civarında olgunlaşır ve kişi bu yaşlardan itibaren sağlıklı ve doğru kararlar almaya başlar.
Bu bilgimi tekrar gözden geçirmeme sebep oldunuz diyeyim de durumun vehametini anlayın.

Çatır çatır ömrünü paranı mutlu olma ihtimalini hayallerini yiyecek.
Kendi
valla ne deseniz haklısınız.. sadece değişir miydi diye düşünmeden edemiyorum niye böyleyim gercekten anlamadım cok özgüvenli kendinden emin biriydi ondan mı etkilendim üzülmek dusunmek istemezdim

Zor bir durum ama hiçbir şey ilk günkü gibi kalmaz geçecek zamanla fazla düşünmeyin

Kaçarak uzaklaşır mısın lütfen...
Kendi kendinize ettiğinizi kimse size etmez yemin ederim.
Aklı başında kızsın yapma bunu kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…