nolur fikir zordayim???

alize27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
104
82
103
arkadaslar ben fransada yasiyorum
iki yildir buradayim .su an oyle bi kararsizlik icindeyim ki careyi sizden yanit almakta buldum.siz olsaniz ne yaparsiniz?
simdi esim su an oturdugumuz yerde bi is teklifi aldi.diger yandanda eski bir arkadasi aradi uzak bi koyde yasiyorlar o koyde sadece turk kendileri.gelin burada is cok dedi.burdada is var ama biraz daha az gelir getiriyor arkadasinin teklifine gore.
fakat o koye gidersek eger hic kimse olmicak yanliz bir aile ve biz baska hic turk yok ve ben daha fransaya alisamadim ki yanliz kalinca ne yaparim bilmiyorum.burada bir kac sevdigim arkadas edindim.simdi nolur bi cvp verin siz olsaniz ne yapardiniz ?
yanlizlikla kazanilan parami?
yoksa biraz daha az ama arkadaslik dostluk mu?luuuttffeennn fikrinizi soyleyin cok ihtiyacim var kararsizim?

merhaba canım biraz klişe olacak ama ne demiş eskiler parayla saadet olmaz sen başka bi yere gitmiş tek başına kalmış mutsuz olmuş ama şimdikinden çok para almış eşin neye yarar o para bende senin gibi istemediğim kimseyi tanımadığım hiç bir sosyal çevrem olmayan bi yerde yaşadım 2 yıl ve sonucu nasıl bitti biliyormusun pskiyatri kliniğindee yalnızlıktan kimseyle konuşamamaktan depresyon geçirdim hemde en ağırından günlerce ilaç içip sadece yemek saatlerinde uyanır tekrar yatardım üstelik birde kızım vardı onada bakamadım annem baktı ve 4 5 ay annemin yanında kaldıktan sonra başka bi yere taşındık herkese yakın şu an çok iyiyim bence eşinle konuş ve tek başına olacağın yalnız kalacağın bi yere asla taşınmaa

aslinda cok haklisin cnm ustelik ben zaten gaziantepten farnsaya gelin geldim esimin ailesi benim ailem herkes gaziantepte ben burda 1,5 yasindaki kizimmla yapayanlizim ama dedigin gibi haftada birde olsa konusup gidip gelecegim arkadaslarim var orasi gurbetin gurbeti olacak zaten ben iyi durumda degilim gaziantepte cok kalabalik hergun bir yerde olan bi aileye sahiptim burasi bile psikolojimi bozdu dedigin gibi bir iki arkadasta olsa onlari kaybetmemeliyim cok tsk gerecekten birazda olsa gozumu aactin cunku cok kararsizlik icindeyim

aa ne güzel bende gazantepte yasıyorum tabıkı burasıyla oralar çok farklıdır bızım aıleler falan gazıantep çok farklıdır bende senle aynı kaderı paylaşıyoruz aslında benımde annemler ablamlar falan hep almanyada ben ve bı kaç akrabamız buradayız bende kendı memleketımde gurbette gıbıyım anlayacağın ınşallah hakkında haıyrlısı olsun canım

Sakın gitme sıkılacağını düşünüyorsan.Herşey para değil.İnan bana .Sonra evliliğinden sıkılmaya başlıyorsun.Benim oldu.Eşim gece gündüz durmadan çalıştı beni hep yalnız bıraktı.Şimdi eşime karşı sevgim azaldı.Hele yanlız kaldın mı iyice bunalıma giriyorsun.Evliliğini bitirme noktasına geliyorsun.Mutlu olamıyacağına inanıyorsan sakın gitme.Değmez hayatını feda etmeye.Bir daha bu günlere geri dönmemiyorsunuz.Ekmek parası heryerde kazanılır.Yeter ki insan çalışmak istesin .ama mutluluk heryerde elde edemiyorsun.Mutlu ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…