Nolur her okuyan akıl versin işin içinden çıkamıyorum :(

Russel

Onunla ∞
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
149
0
26
İstanbul
2 seneye yakın sevgilim var benden önce biriyle birlikte olmuş kız şimdi evlenmek üzere sevgilimden para istiyo diktirmek için o da boşlukta ben de napcağımızı bilmiyoruz kız para vermezsen annene babana giderim demiş aileler duyarsa beni asla vermezler tam da söz üzeri ben şimdi ne yapıyım çok kötüyüm

Bence bu işi aile bir şekilde duymalı ya da daha uygun ve anlayışlı büyükler bu kadının ne yapacağı belli olmaz sonradan sorun çıkmadan şimdiden düzgünce çaresine bakın derim ....Kolay gelsin

Bu benim için çok ağır ama böyle muhabbetler konuşmalar ben gerçekten bunu hak edicek bi insan değilim ayrılmalı mıyım diye düşünüyorum

Canım gerçekten zor şu an yerine kendimi koydum da,ama eğer onu seviyor ve güveniyorsan aşılamayacak bir şey değil...ama kafan rahat değilse ayrıl gitsin senin sağlığın daha önemli...

sen bir başkasıyla birlikte olmuş olsan sevgilin bu kadar yanında olur muydu bir düşün, ona göre kararını ver

seviyorum güveniyorum ama gurur bu nasıl bi iğrençlik nasıl bi şeyin içindeyim böyle kabul edilebilir gibi gelmiyo.. onun için maaşından ayırıcak belki bizim eşya paramızı kısıtlıcak o eski nanelerini kapatmak için, kıza parayı götürücek o sırada konuşucaklar. Bütün bunlar o kadar zor geliyo ki, kaldırabilir miyim bu kadarını gerçekten bilmiyorum. Bu konuşmaların içine girdiğimden beri suçum olmadığı halde kendimden bile iğrendim.

sen bir başkasıyla birlikte olmuş olsan sevgilin bu kadar yanında olur muydu bir düşün, ona göre kararını ver

olmazdı ama ben bunu biliyodum zaten en başında söylemişti bu konular kapandı biz bu seviyeye geldik. bilmiyorum belki de kendimi avutuyorum.

iyi valla...
o "para ver diktireyim" derken utanmadıysa, sevgilin de " ne malum benim yirttiğim" desin geçsin...

işin enteresan tarafı sevgilin bunu sana hangi yüzle anlatabiliyor?
ve sen hala onun için nası üzülüp, ailem duyarsa vermez falan diye dertleniyorsun?:44:
vay anasını gençlik nereye gidiyo yahu...

Kendine yapıyorsun madem öyle iyice düşün ve bırak derim....

o bana anlatmadı benden önce biriyle birlikte olduğunu anlatmıştı bu kız iki sene sonra çıktı birden ortaya işte ben konuştum ilk kızla zaten böyle şeyleri normal karşılayan biri değilim paniğim de bu yüzden ayrılmak mantıklısı diyo bi tarafım ama bi de duygusallık var emek yaşananlar bilemiyorum..

şimcik ne desem bilemedim......her iki taraftan da bakmak lazım şöyle ki;

kız kendi isteği ile birlikte olduysa şimdi bu şekilde tehtit etmesi çok yanlış.madem anne babana gıderim diyormuş gitsin bakalım kendisi rezil olur....senin erkek ark ın da bende senın ailene hatta evlenecegın kişiye söylerım desın olsun bıtsın......

ama erkek ark ın evlenecegız senınle vs dıye kandırırlar ya kızları eğer öyle olduysa parayı versın bence......

nasıl bir ilişki yasadıkları da önemli......
ayrıca erkekler bu tarz şeylerı daha rahat yasarlar... yani sen yapsaydın erkek ark ın nasıl tepki verirdi gibi mevzulara hiç girmeye gerek yok.hangı erkek yapmıyormus ya getırın o erkegı de bir de biz görelim......yapmadım diyen yalan söyler......
çok çok nadirdir..pısırık tipler falan varsa onu da emin değilim yani......
ergenlık dönemlerınde genelde erkegın aklı uckurundan baska bir şeye çalışmaz ......

ne ayrılması canım saçmalama ya.....böyle bir sebebpten ötürü sevgililerımızden ayrılmaya kalkasak kimseyle evlenemzdık heralde

sevgiliniz 'zorla' mı ilişkiye girdi kızla? yapıyorlar da ardında neden duramıyor şu insanlar, anlamak zor.
böyle saçma tehditleri bir tek erkekler yapar sanardım.
bence hiç ciddiye almaması gerekirdi.

ciddi bir ilişkiniz varsa, bence konu hakkındaki düşüncelerinizi açıkça söyleyin.
ben olsam, para vermesini, bu işlere karışmasını istemezdim. ondan ayrılmam için neden olurdu. para vermesi çok mantıksız, hiç etik değil.
para veriyorsa, vicdanen kendi rahatsız olduğu birşey olabilir, diye geldi aklıma.

İlişkilerini biliyorum öyle evlilik olayı yok bu şekil bi kız değil zaten ondan ona ondan ona. Ben baştan sana evlilik sözü vermiyorum da demiş erkek arkadaşım çünkü birlikte olmayı kendi istemiş kız. Ama bu başka erkeklerle de yatmış kalmıştır bu zamana kadar gezdi tozdu yattı tam evlenicekken aklına zar geldi ilk yapandan medet umdu. Bu yuzden de para vermesini istemiyorum.
Erkekler konusundaki düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum.

kimbilir kıza ne kadar çok güven vermiştir o zamanlar
kız da sinirini çıkarmak için böyle bır yola başvurmuş olabılır, aralarında olanları allah bılır.

evet tamamen vicdanen rahatlatmak için kendini para vermek istiyo diktirsin kurtuluyım gibisinden çünkü annene babana gitmesi sana bi zarar vermez yine onun başı ağrır kız olan o dedim vicdanımdan kurtulsun istiyorum dedi .

ne ayrılması canım saçmalama ya.....böyle bir sebebpten ötürü sevgililerımızden ayrılmaya kalkasak kimseyle evlenemzdık heralde

yorumlarınız beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim :) para verirse yüzüne bakmıcağımı söyledim az önce

saçmalığa bak! sonuçta sevgilin bunu tek başına yapmamış zamanında kız da istemiş birlikte olmuşlar bunun sonuçlarını daha önceden düşünecekti. ayrıca böyle tehditlere pabuç bırakmayın, kız söylerse siz de kızın ailesine söylersiniz. diktirmeyi düşünen insan bunu elbette ailesinden de saklıyordur. tehdit etmeye çok karşıyım ama tehdite tehditle karşılık vermek gayet masumca bence..

bi sakin ol öncelikle.. o kıza kim inanır ki kime diyebilir. elalemin kızı konuşuyor yani.
para vermek su bu saçmalamayın sakın bugun para isteyen yarın başka birşey ister gibime geliyor.
kız isteği ile mi yapmış evet sorun ne yani diktirirken neden sevgilinden para istiyo.. ben olsam ona öyle bi neyse.
ama söz üzeri olması kötü olmuş.. canım mecbur susturmak için vereceksiniz. ortaya bir şey atar şimdi işler bozulmasın.. bu durumda fazlada yapılacak bir şey yok..
ama benim anlamadığım başkası ile olmuş birini sen nasıl kabul ediyosun kuzum. ya yarın senle iken bunu yapmıca ne belli ?

kimbilir kıza ne kadar çok güven vermiştir o zamanlar
kız da sinirini çıkarmak için böyle bır yola başvurmuş olabılır, aralarında olanları allah bılır.

Siniri daha yeni mi aklına gelicek bu kadar yıl olmuş zaman geçmiş, intikam alan bi kadın olayına benzemiyo bence.

Niye o zaman yapmamış bunu, bence bu laf kız şantajcı resmen =(

erkek arkadaşımın saflığını biliyo bozan o parayı da o versin diyo işte kız aklınca çok kurnaz olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…