sen bir başkasıyla birlikte olmuş olsan sevgilin bu kadar yanında olur muydu bir düşün, ona göre kararını ver
seviyorum güveniyorum ama gururbu nasıl bi iğrençlik nasıl bi şeyin içindeyim böyle kabul edilebilir gibi gelmiyo.. onun için maaşından ayırıcak belki bizim eşya paramızı kısıtlıcak o eski nanelerini kapatmak için, kıza parayı götürücek o sırada konuşucaklar. Bütün bunlar o kadar zor geliyo ki, kaldırabilir miyim bu kadarını gerçekten bilmiyorum. Bu konuşmaların içine girdiğimden beri suçum olmadığı halde kendimden bile iğrendim.
iyi valla...
o "para ver diktireyim" derken utanmadıysa, sevgilin de " ne malum benim yirttiğim" desin geçsin...
işin enteresan tarafı sevgilin bunu sana hangi yüzle anlatabiliyor?
ve sen hala onun için nası üzülüp, ailem duyarsa vermez falan diye dertleniyorsun?:44:
vay anasını gençlik nereye gidiyo yahu...
o bana anlatmadı benden önce biriyle birlikte olduğunu anlatmıştı bu kız iki sene sonra çıktı birden ortaya işte ben konuştum ilk kızla zaten böyle şeyleri normal karşılayan biri değilim paniğim de bu yüzden ayrılmak mantıklısı diyo bi tarafım ama bi de duygusallık var emek yaşananlar bilemiyorum..
şimcik ne desem bilemedim......her iki taraftan da bakmak lazım şöyle ki;
kız kendi isteği ile birlikte olduysa şimdi bu şekilde tehtit etmesi çok yanlış.madem anne babana gıderim diyormuş gitsin bakalım kendisi rezil olur....senin erkek ark ın da bende senın ailene hatta evlenecegın kişiye söylerım desın olsun bıtsın......
ama erkek ark ın evlenecegız senınle vs dıye kandırırlar ya kızları eğer öyle olduysa parayı versın bence......
nasıl bir ilişki yasadıkları da önemli......
ayrıca erkekler bu tarz şeylerı daha rahat yasarlar... yani sen yapsaydın erkek ark ın nasıl tepki verirdi gibi mevzulara hiç girmeye gerek yok.hangı erkek yapmıyormus ya getırın o erkegı de bir de biz görelim......yapmadım diyen yalan söyler......
çok çok nadirdir..pısırık tipler falan varsa onu da emin değilim yani......
ergenlık dönemlerınde genelde erkegın aklı uckurundan baska bir şeye çalışmaz ......
sevgiliniz 'zorla' mı ilişkiye girdi kızla? yapıyorlar da ardında neden duramıyor şu insanlar, anlamak zor.
böyle saçma tehditleri bir tek erkekler yapar sanardım.
bence hiç ciddiye almaması gerekirdi.
ciddi bir ilişkiniz varsa, bence konu hakkındaki düşüncelerinizi açıkça söyleyin.
ben olsam, para vermesini, bu işlere karışmasını istemezdim. ondan ayrılmam için neden olurdu. para vermesi çok mantıksız, hiç etik değil.
para veriyorsa, vicdanen kendi rahatsız olduğu birşey olabilir, diye geldi aklıma.
ne ayrılması canım saçmalama ya.....böyle bir sebebpten ötürü sevgililerımızden ayrılmaya kalkasak kimseyle evlenemzdık heralde
Niye o zaman yapmamış bunu, bence bu laf kız şantajcı resmen =(kimbilir kıza ne kadar çok güven vermiştir o zamanlar
kız da sinirini çıkarmak için böyle bır yola başvurmuş olabılır, aralarında olanları allah bılır.
kimbilir kıza ne kadar çok güven vermiştir o zamanlar
kız da sinirini çıkarmak için böyle bır yola başvurmuş olabılır, aralarında olanları allah bılır.
Niye o zaman yapmamış bunu, bence bu laf kız şantajcı resmen =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?