Nolur her okuyan akıl versin işin içinden çıkamıyorum :(

para vererek vicdanını nasıl rahatlacak çok merak ettim zina zaten dinen günah bir olay ona takılmayan erkek ark neden vicdana takılıyor ki. belkide kız ewlenmeyecek sizin ciddi adımlarla gittiğinizi görünce ortalığı karıştırmak istedi belkide ailelere söylemeyi göze alamaz çünkü önce kendi yanar anladığım kadarıyla küçük bi yerdesiniz ve herkes birbirini tanıyor sakın ayrılmayın 2 yıllık emek kolay değil

kız sadece erkek arkadaşınla da ilişkiye girmiş olabilir, karşısına gelen her erkekle de... bunu bilmeden bu konuda yorum yapmayalım bence canım.

önemli olan, erkek arkadaşın kızı zorladı mı?
eğer zorlamadıysa, vicdan yapacağı bir durum yok. istemişler, yapmışlar. bunun için para istemek çok ayıp bence.
art niyet ararım altında. evleneceği kişiyi kandırmasına hiç değinmiyorum bile. bir şekilde ortaya çıksa bu durum, sevgilin 'kızla ilk birlikte olan kişi' değil, aynı zamanda 'birlikte olup evleneceği kişiyi kandırmak için örtbas etmeye çalışan kişi' olacak. kız kadar, sevgilin de bu kandırmaca içinde yer alacak. ben o yüzden karışmamasını tercih ederim.

ayrıca, bu forumda böyle bir konu vardı, 2-3 bin tl fiyatlardan bahsedilmişti sanırım, şimdi nedir, bilemem. bu miktarda paradan, bu amaçla vazgeçmek çok mantıksız. kız ayrıldıkları gibi bu talepte bulunsaydı, belki bir derece mantık aranır da, ayrılığın üzerinden çok zaman geçmiş. verilmemeli bence.

erkek arkadaşının geçmişte cinsellik yaşamasını dert ediyorsan boşuna etme, senden önce olmuş bitmiş.

intikam soğuk yenen bır yemektır, derler.
demek ki mutlu olduğunu duydu ve ortaya çıktı.dediğim gibi her şey olabilir.

allah bilir aralarında geçenleri.

Anlamıyorum ki..
Şu eski sevgililer hakkında ne kadar rahat atıp tutuyorsunuz!
Ne ayıp!
Yarın sizin hakkınızda da böyle dense hoşunuza gider mi?
Bu arada erkek arkadaşınız neden vicdan azabı duyuyor acep?

ben gerçekten bakir bi erkeğin bulunabiliceğine inanmıyorum eğer küçük yaşta tanışılmışsa o erkek sizle büyümüş her şeyini sizinle yaşamıştır ama onun dışında görüyosunuz bu kadar böyle kız varken erkek mutlaka cinsellik yaşar diye düşünüyorum istisnai durumlar vardır elbet. Erkeğin elinin kiri demiyorum ama maalesef toplum düzeni bu yönde.
Para vermeyi kesinlikle istemiyorum ona vericeğimiz parayla bi eksiğimizi alabilicekken bunu yapmak benim için çok kötü bişey. Para vermezsek de aileye söylerse bu sefer hepten kördüğüm. Oraya gelene kadar böyle konuşmaların içinde olmayı ben yediremiyorum kendime. Nerden baksak kötü bi durum :S

Ben bu önceden yaşananları pek takma derim sonuçta geçmiş geçmiştir geleceğe bak,bazıları ona yapan sana da yapar diyor ama bu kesinleşmiş bişiy değil ki? Yaşamak lazım bazı şeyleri ne temiz insanlar sonradan insanı nasıl pisliklere atıyor insanlar çok farklı bir araç gibi değerlendirilmemeli, bu modeller böyle gibisinden ....

Bilip bilmeden konuştuğum yargısına varılmış ama ben bilmeden konuşmuyorum burda ayrıntıya giricek olursak kız beni erkek arkadaşım sanarak konuştu benimle ve her şeyi döküldü bundan önce de yaşanılanları konuşulanları biliyodum her yönüyle tanıdığım bi kız benim hakkımda böyle bişeyin asla konuşulmıcağına da eminim o kız için de sadece ailesi adına üzülebilirim

canım öylede .. ailene mi gelip diyecek kız böyle böyle atıyorum ben kızınısınn sevgilisi aliyle yattımm diye resmen göz korkutmaya çalışıyor canım saçmalamayın hiç bir şey olmaz ama ailen eğer takılmassa he dersiniz küçükken kız arkadaşımız unutamamış böyle bi yalan atmış dersiniz olur biter neden kör düğüm olsun..
ama sen diyorsun ki yok benim aileme bu kadarı bile yeter o zaman mecburen vereceksiniz o parayı.. ama iblmiyorsunuz ki parayı verince susacak mı ? gıcıklıgına yine demiyeceği ne malumm ? bence ilk yol daha mantıklı

Russel,
aileler duyarsa duysun. bundan rahatsız olacak kişi o kız ve sevgilin olmalı.
kimse de yetişkin adam, geçmişte cinsellik yaşamız, ne ayıp cıkss demez, emin olun. sadece o karakterde biri ile yaşadıkları için üzülürler. belki onu bile umursamazlar.

yani onlar duymasın diye para vermeniz çok yanlış olur. ben olsam kesinlikle vermesini istemezdim. ortada sevgilinin örtbas etmesi gereken bir durum yok!

Son düzenleme:

bencede haklısınız kesinlikle bi kuruş bile vermek yok

zor bir durum.. ama bana biraz garip geldi, sevgilin birzamanlar bu kıza değer vermiş birlikte olmuş, bu kızın geleceğini de düşünmesi gerekirdi.
kız şu anda belki maddi olarak çok zor birdurumdao yüzden de erkek arkadaşından zarzor bir para istedi.
o kızı da düşünmek lazım,neticede zor durumda olan o kız.
erkek arkadaşın hatasını telafi etmeli bence, senin yapacağın birşeyyok burada.
sen durumu kabullenmek ya da kabullenmemek gibi birşeyle karşı karşıyasın.
ben ne yapardım diyedüşünüyorum, tüm davranışlarını değerlendirirdim sanırım, mesela ilerde onla birlikte olurken bu kızla yaşadıkları aklıma gelirmi diye bile düşünürüm.
başka hataları varmı diyedüşünürüm..
onagöre kararımı veririm.

birlikte olduklarında sevgilinin ve kızın yaşı kaçtı acaba?

kız tehditle para istiyor.
parayı o amaç için kullanacağı ne malum?
bence erkek arkadaşında kızı tehdit etsin,o ailesine söylemekle tehdit ediyorsa,o da evleneceği kişiye söylemekle tehdit edebilir.
kız zaten söyleyemez para alamasa bile.kendi başı da yanarki.

kadın açarsa yapmayan erkek kalmaz şu devirde neyin parası bu kendini namuslu diyemi yutturucak millete bırak rezil olacak olan diktirecek olan densizdir rahat ol..

kızlar biri şöyle bir konu açsa birini zamanında çok sevdim ve bir yanlış yaptım onunla birlikte oldum sonra anlaşamadık ve sırf birlikte oldum diye onunla devam edemezdim. Aradan zaman geçti hayatıma birini aldım ama bu kişiye gerçekleri anlatırsam beni bırakır yıllar önce yaptığım hatanın bedelini hep ben ödüyorum , param yok diktirme operasyonu yapamıyorum. Ve eski sevgilim şu anda gayet mutlu hayatında biri var ve evlenecekler bense hep mutsuz olacağım. Sizce eski sevgilimden para istemeli miyim o da hatasını bir şekilde ödemeli mi?

kızın açısından olay böyle de olabilir.

siz kabullenmişsiniz zaten durumu şu anada ayrılmanız saçma olur hayatınıza devam edin ama karşı tarafı da düşünün

Sizin üzülüp kızacağınız bir durum yok ki burda bence, olay sevgilinizle o kız arasında. Zamanında böyle bir şeyi yaşamışlar ve siz bunu biliyormuşsunuz. Kız şimdi ortaya çıktı diye mi iğrenç oldu gözünüzde. Kızın tehdit etmesi hoş bir şey değil evet. Ama belli ki zor durumda kalmış, diktirip diktirmemek kendi tercihidir bu konuda siz de ben de yargılayamayız. Ailenizin olayı duyunca sevgilinizi kabul etmeyeceğini düşünüyor iseniz ayrılın zaten, adamı ailenize olduğundan farklı biri gibi tanıtıp yalan söylemeyin. Yok eğer sevgilinizin yaptığının arkasında durabiliyorsanız, ailenize karşı "ben bu adamı bu haliyle seviyorum, sakladığımız bir şey yok" diyebiliyor iseniz o zaman devam edin. Sevgilinizin yaptığı şeyi saklamak ve onu yaşadığı şeyler ile kabul etmemek, sadece ailenize değil, sevgilinize de büyük saygısızlık bence.

bence erkek arkadaşın o kızı götürsün doktora diktirsin herbi tarafını herkes yoluna gitsin.

Bu benim için çok ağır ama böyle muhabbetler konuşmalar ben gerçekten bunu hak edicek bi insan değilim ayrılmalı mıyım diye düşünüyorum

herkes kendi gibiyle beraberdir
sen erkek arkadaşın gibi değilsen bence uzaklaşmalısın
ayrıca evleneceği insanı kandırmak isteyen diğer kız da yalan üzerine hiçbir şeyin sağlam olmayacağını bilmiyor galiba
inşallah erkek arkadaşınız biliyordur ve vicdanı temizdir de bu oyuna siz de dahil olmazsınız

size katılıyorum.bırak söylesin kendi utanmıosa sanane üzme canını

şekerim evlenmek üzere olan kız bu durumu herkese duyurupta başını yakmaz.belli ki müstakbel damadın haberi yok bilmesinden korkuyo ki diktirmeye çalışıo.kısacası havlayan köpek ısırmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…