evet tamamen vicdanen rahatlatmak için kendini para vermek istiyo diktirsin kurtuluyım gibisinden çünkü annene babana gitmesi sana bi zarar vermez yine onun başı ağrır kız olan o dedim vicdanımdan kurtulsun istiyorum dedi .
yorumlarınız beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim :) para verirse yüzüne bakmıcağımı söyledim az önce
Siniri daha yeni mi aklına gelicek bu kadar yıl olmuş zaman geçmiş, intikam alan bi kadın olayına benzemiyo bence.
erkek arkadaşımın saflığını biliyo bozan o parayı da o versin diyo işte kız aklınca çok kurnaz olan bana oldu
İlişkilerini biliyorum öyle evlilik olayı yok bu şekil bi kız değil zaten ondan ona ondan ona. Ben baştan sana evlilik sözü vermiyorum da demiş erkek arkadaşım çünkü birlikte olmayı kendi istemiş kız. Ama bu başka erkeklerle de yatmış kalmıştır bu zamana kadar gezdi tozdu yattı tam evlenicekken aklına zar geldi ilk yapandan medet umdu. Bu yuzden de para vermesini istemiyorum.
Erkekler konusundaki düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum.
evet tamamen vicdanen rahatlatmak için kendini para vermek istiyo diktirsin kurtuluyım gibisinden çünkü annene babana gitmesi sana bi zarar vermez yine onun başı ağrır kız olan o dedim vicdanımdan kurtulsun istiyorum dedi .
yorumlarınız beni çok rahatlatıyor teşekkür ederim :) para verirse yüzüne bakmıcağımı söyledim az önce
bi sakin ol öncelikle.. o kıza kim inanır ki kime diyebilir. elalemin kızı konuşuyor yani.
para vermek su bu saçmalamayın sakın bugun para isteyen yarın başka birşey ister gibime geliyor.
kız isteği ile mi yapmış evet sorun ne yani diktirirken neden sevgilinden para istiyo.. ben olsam ona öyle bi neyse.
ama söz üzeri olması kötü olmuş.. canım mecbur susturmak için vereceksiniz. ortaya bir şey atar şimdi işler bozulmasın.. bu durumda fazlada yapılacak bir şey yok..
ama benim anlamadığım başkası ile olmuş birini sen nasıl kabul ediyosun kuzum. ya yarın senle iken bunu yapmıca ne belli ?
ben gerçekten bakir bi erkeğin bulunabiliceğine inanmıyorum eğer küçük yaşta tanışılmışsa o erkek sizle büyümüş her şeyini sizinle yaşamıştır ama onun dışında görüyosunuz bu kadar böyle kız varken erkek mutlaka cinsellik yaşar diye düşünüyorum istisnai durumlar vardır elbet. Erkeğin elinin kiri demiyorum ama maalesef toplum düzeni bu yönde.
Para vermeyi kesinlikle istemiyorum ona vericeğimiz parayla bi eksiğimizi alabilicekken bunu yapmak benim için çok kötü bişey. Para vermezsek de aileye söylerse bu sefer hepten kördüğüm. Oraya gelene kadar böyle konuşmaların içinde olmayı ben yediremiyorum kendime. Nerden baksak kötü bi durum :S
canım öylede .. ailene mi gelip diyecek kız böyle böyle atıyorum ben kızınısınn sevgilisi aliyle yattımm diye resmen göz korkutmaya çalışıyor canım saçmalamayın hiç bir şey olmaz ama ailen eğer takılmassa he dersiniz küçükken kız arkadaşımız unutamamış böyle bi yalan atmış dersiniz olur biter neden kör düğüm olsun..
ama sen diyorsun ki yok benim aileme bu kadarı bile yeter o zaman mecburen vereceksiniz o parayı.. ama iblmiyorsunuz ki parayı verince susacak mı ? gıcıklıgına yine demiyeceği ne malumm ? bence ilk yol daha mantıklı
Bu benim için çok ağır ama böyle muhabbetler konuşmalar ben gerçekten bunu hak edicek bi insan değilim ayrılmalı mıyım diye düşünüyorum
iyi valla...
o "para ver diktireyim" derken utanmadıysa, sevgilin de " ne malum benim yirttiğim" desin geçsin...
işin enteresan tarafı sevgilin bunu sana hangi yüzle anlatabiliyor?
ve sen hala onun için nası üzülüp, ailem duyarsa vermez falan diye dertleniyorsun?:44:
vay anasını gençlik nereye gidiyo yahu...
2 seneye yakın sevgilim var benden önce biriyle birlikte olmuş kız şimdi evlenmek üzere sevgilimden para istiyo diktirmek için o da boşlukta ben de napcağımızı bilmiyoruz kız para vermezsen annene babana giderim demiş aileler duyarsa beni asla vermezler tam da söz üzeri ben şimdi ne yapıyım çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?