nolur kızlar bana yardım edin:(

Anlaşılan hala seviyorsunuz ve affetmek için nedenler arıyorsunuz.
Aramaya gerek yok. İyi taraflarını düşünün sürekli o kızla yazışmaları sizin yokluğunuzda boşluk doldurma veya boş zaman geçirme olarak düşünün.
İnsan genellikle unutmak istediklerini daha çabuk unutuyor.
Ben olsam affedemezdim ama herkesin dayanma gücü, çıtası farklıdır tabii ki.
Allah kolaylık versin.

kızlar bence yüklenmeyin kıza
böyle bi şok karşısında insan bitirmek istese de çat diye ayrılamıyor hele sanırım çok büyük bi sevgisi var içinde hala onu bi anda yok edemez
hatta olucakları söyleyeyim
düğün ertelenecek affedecek ama içindeki güvensizliği bitiremeyecek
bu güvensizlik onun sevgisini yavaş yavaş yok edicek
tabi kavgaları da eksik olmıcak
sonra bi anda o kadar kolay biticek ki
çünkü beyni onu yavaş yavaş silmiş olucak
sen güçlü bi kızsın lütfen dediklerimi oku. ve aldatılan ilk ve son kadın değilsin ne yazıkki.
hatta nişanlından daha güçlüsün.

off çok zor bir durum ya eniştede bi problem var bence onla sabahlara kadar yazışacana senle pc veya sms yazışsaymış anlamıyorum bu erkeleri ama alışmışsa evlenıncede devam edebilir her dak onumu gözetlicen ne kötü durum neden senın ona verdiğin güvenı o sana veremiyo sen aynı şeyi yapsan acaba hoşuna gidermi :(:(((((((((((((

ne bilim yinede senın kararın otur iyice konuş derim açık ol ben evlendikten sonra böle şeylere gelemem felan :umursamaz:

ben olsam o pc elinden alır kırardım alsanaalsanasmile

bunu sadece yaşayan bilir, oyuzden bana yuklenen arkadaşlar olmuş hepiniz için demiyorum , bişey diyemiyorum,bana yüklenmeyin lütfen çünkü gerçekten canım yanıyor.

affedebilmek için yollar arıyorum kendime evet, bi şansı hakediyormu diye,
yazışmalarda dediği tarzda oyun vari yaklaşımları var hep, ama bi kaç yerde de dediğim gibi hisler yazılmış üstü kapalı, kız gitmek istediği zaman izin vermemiş, devam ettirmiş. Son 1 yıldır konuşmalar yok zaten, çok ufak. ameliyatısormak için vs. Kurtulmuştum diyor sordugumda..Yaptıgının hiç bi açıklaması yok , özürü yok zaten biliyorum. Ama sadece kendimi değil her şeyi düşünüyorum, aileler deli gibi hevesli, bi sürü şeyy bi sürü.sevgilim olsa bu derece düşünmezdim. ama nişanlıyız

Bu acıyı çekecek güçte değilim ben, bilmiyorum çok canım yanıyor.

evimizi almıştık, beyaz eşyalarımızıda, almıştık, mobilya bakıyorduk.
herşeyden önce benim yaşadıklarım, deli gibi bağlanmam, sevgim , bi arkadaş sevgi anı demişsiniz boşverin bunları diyor ama o kadar kolay mı ki birden söküp atayım, bizimki öyle normal bi aşk deildiki deli gibiydik biz, ruya gibiydi 2 yıl 3 ay boyunca hiç kavgamız bile olmamıştı ki.

affetmem için çok çabalaması gerekecek, unutabilir miyim bilmiyorum tabi, hep aklıma gelecek,
ama çok uğraşması lazım, beni kazanmak için. Zamanla sakinleşirmiyim bilmiyorum ama belki acım zayıflar, belki affettirir kendini kalbime. Beklicem iyileşmeyi. Şu ara ise asla konuşmak istemiyorum zaten. Önce bu şoku atlatmam lazım. kendime gelmeliyim. sonra onun kendini affettirmesine tahammulum olur belki bilemiyorum.

biraz da sanırım ilişkinizin yolunda gitmesi bu tür soruna yol açmış nişanlın farklı araışa yönelmiş
diyorsun ya hiç sorunumuz olmadı sorunun olmadıgı yerde sorun var demek zaten
bir iki kere kavganızolsaydı
kaybetme korkusu olsaydı gözü dışarı kaymazdı
inşallah bu ders olur iradesine sahip çıkar
bir kere şans ver bakalım ama üzerine düşme hala kırgın oldugunu hep anlasın

canım her sevgili gibi olan sorunlar oldu ama öyle ciddi kavgalarımız olmadı, kıyamazdık birbirimize o hiç küsmezdi, duramazdı benle konuşmadan zaten. ama her sevgili gibi oldu tabi bizimde. ama genelde iyiydik yaniciddi problemlerimiz olmadı hiç.

canım her sevgili gibi olan sorunlar oldu ama öyle ciddi kavgalarımız olmadı, kıyamazdık birbirimize o hiç küsmezdi, duramazdı benle konuşmadan zaten. ama her sevgili gibi oldu tabi bizimde. ama genelde iyiydik yaniciddi problemlerimiz olmadı hiç.

ama seni kaybetme korkusu olmadı değil mi hemen barışıyormuşsunuz

canım ilk önce sakinleş
bu konuyu düşünme kısa bir süreliğine mola ver kendine
arkadaşlarınla gez ,alışverişe cık mümkün olduğunca kendini bu konudan uzak tut
biraz toparlan daha sonra sağlıklı olarak düşünürsün,
kararını daha sonra ver

biraz da sanırım ilişkinizin yolunda gitmesi bu tür soruna yol açmış nişanlın farklı araışa yönelmiş
diyorsun ya hiç sorunumuz olmadı sorunun olmadıgı yerde sorun var demek zaten
bir iki kere kavganızolsaydı
kaybetme korkusu olsaydı gözü dışarı kaymazdı
inşallah bu ders olur iradesine sahip çıkar
bir kere şans ver bakalım ama üzerine düşme hala kırgın oldugunu hep anlasın

evet rahat davrandıgını söylüyor zaten, yanlışını biliyor tabi.
üzerine düşmemki zaten içimden gelmiyor, sadece kendime zaman vermeyi düşünüyorum, üzeribiraz küllenir belki, sakinleşirim. Pat die hiçbişey eski haline dönmicek ve dönemezde zaten. zaman ve affettirmesi lazım kendini.

ama seni kaybetme korkusu olmadı değil mi hemen barışıyormuşsunuz

evet canım o derece büyütmezdik zaten büyütecek bi durumda olmamıştı evlilik işleri işin içine girince son zamanlar son aylarda oldu sorunlar onun annesi babası vs evlilik süreci içinde, ondan önce hep mutluyduk genelde zaten, o da mutluydu, kıyamazdık birbirimize. Biz konuşmadan duramazdık zaten. Ki birbirimizi kaybedicez dşyeceğimiz durumlarada gelmemişti, ama bilirdim o bensiz duramaz, bende onsuz, hiç ayrılıcamız aklımıza gelmezdi yani.

canım ilk önce sakinleş
bu konuyu düşünme kısa bir süreliğine mola ver kendine
arkadaşlarınla gez ,alışverişe cık mümkün olduğunca kendini bu konudan uzak tut
biraz toparlan daha sonra sağlıklı olarak düşünürsün,
kararını daha sonra ver

evet cnm biraz daha sakinim.
düşünmeden fazla duramıyorum açıkcası. ama zamanla biraz daha toparlanabilirim belki. sağlıklı bi karar verebilirim o zaman.

çok sinirlendim yerinde olmak istemezdim :olmaz:
yorum yapamıyorum onun için hakkınızda hayırlısı olsun...

evet rahat davrandıgını söylüyor zaten, yanlışını biliyor tabi.
üzerine düşmemki zaten içimden gelmiyor, sadece kendime zaman vermeyi düşünüyorum, üzeribiraz küllenir belki, sakinleşirim. Pat die hiçbişey eski haline dönmicek ve dönemezde zaten. zaman ve affettirmesi lazım kendini.

sakın öyle bişey yapma
hatta öyle davran ki sen olmasan da ben gayet rahat yaşarım unuturum gibi havan olsun
kendini iyice fasulye gibi nimetten saymasın

bugün nasılsın pinky?
Biraz daha rahat yazıyorsun sanki. Kafanda hiçbirşey kurmamaya bak.
Dışarıya çık bugün. Yapabiliyorsan alışveriş yap. İyice sakinleşene kadar da düşünme konuyu.

bugün nasılsın pinky?
Biraz daha rahat yazıyorsun sanki. Kafanda hiçbirşey kurmamaya bak.
Dışarıya çık bugün. Yapabiliyorsan alışveriş yap. İyice sakinleşene kadar da düşünme konuyu.

canım daha iyiyim ama çok üzülüyorum
affedersem gurursuz bi insanmı olucam, kendimimi affetmicem bu defa, kalbim ondan ayrılmaya da dayanamıyor düşüncesi bile perişan ediyor beni. Kızıyorsunuz biliyorum bana, ama öyle arada deredeyimki. Zaten pat die affedemem, bi gün unutsam iki gün sonra aklıma gelicek çünkü. Zamanla küllenmesi lazım belki ozaman.
affetmezsem onca sevgim emeğim yaşananlar of, hayallerim , aileler, ondan önce benim duygularım anlatamıyorum bi sürü paylaşılan, deli gibi bi emek var, uzak şehirlerdik, anlatamam bi sürü:((

daha iyiym bugun ama içim cok acıyor. Neden ben yaşıyorum bunu, biri şaka dese inanırım, hepsi şakaydı, gerçek değil gerçek olmasın:((

Back
X