nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

Allah yardimcin olsun beterin beteri var unutma 10 yil yasadim oyle bir kocayla ha duzelecek ha duzeldi dedim durdum. Hic bir sey degismedi dahada kotu oldu simdi keske daha once bosansaydim diyorum iki cocugum var ikisinode ne gosteriyor ne konusturuyor. Ailemde yanimda olmadi hic yardimci olmadi annem, cocuklarii mecburiyettn verdim hayata tutunmam lazimdi ve turundum simdi evliyim 4 ay sonra bir kizim olacak insallah kararlarini iyi vermelisin dogruhissetmelisinki cocuguna faydan olsun.seviyeni koru guclu dur onlarin karsisinda aglama

şerefsizin kızı ne demek ya nasıl size öyle bir kelime kullanabilir bir daha babanızın nasıl yüzüne bakacak nasıl baba diyecek...

Durumunuz nereye geldi bilmiyorum,hepsını okumadım ama tavsyem,al başını git eğer çocuğunu kazanmak istiyorsan.olacakları sıralayayım,
1. kocan başını iki elı arasına alıp düsünecek
2. senı sonuna kadar kullanamayacağını anlayacak
3. büyük bır çılgınlık da yapamaz,erkek kardesın varmış.işin mahkemelık duruma gelmesını ıstemez(kavga)
4. kızın durmadan senı ısteyecek,
5. tek başına kızını ıdare edemeyecek,15 dk bıle bakamayacak
6. kıymetını zamanla anlayacak
7. gerı donmen için yalvaracak gerekırse müge anlıya çıkacak :)
gerı dönmenı ıstedığınde geçmişte olanları göz önunde bıulundurup karar ver,ilk teklıfınde kabul edersen gozunde ucuz olursun,işte o zaman da kızını kaybedebılırsın. kocan da o kadar basitse yuvanı yıkmaktan korkma,sağlıksız bır ortamda buyumesındense huzurlu bır ortamda olması daha ıyıdır.HAKKINI ARAMAYAN INSAN DEĞİLDİR.

allah yardımcın olsun evlilikte huzursuzluk çok zor rabbim seni biran önce aydınlığına çıkarsın ayrılık zor boşanmak hiç kolay deil bide çocuk varsa hiç kolay deil yaşamış biri olarak konuşuyorum tek başına babasız çocuk büyütmek çok zor rabbim kimseye vermesin yapıcı olmaya çalış gülüm tamam yaşadıkların zor şeyler haklısın sonuna kadar ama çocuğun için yuvan için bi adım at konuşmaya çalış kavgayla biyere varılmıo inan bana evliliklerin çoğu bi anlık öfkeyle sölenen yada yapılan şeyler yüzünden bitio buna izin verme allahım yar ve yardımcın olsun umarım iyi haberlerini alırız çocuğunun durumunu okudum içim acıdı benimde bi çocuğum var senin kızınla yaşıt babasız büyütüyorum ve babama baba dio ve o her baba deyişinde ben ölüyorum çok zor allah yavrunu analı babalı büyütsün

öncelikle bence kızın için boşanmayı falan aklından çıkar. onun o ailenin içinde senin gibi bir anneye ihtiyacı var bunu sakın unutma.
anladığım kadarıyla sen eşinide çok seviyorsun. ve onunla iyi olmak eskisi gibi olmak istiyosun. eğer gerçekten onunda seni sevdiğine eminsen ve tüm bunları çocuğuna düşkünlüğünden yaptığını düşünüyosan bir süre daha katlanıcaksın. kendinin iyi olduğunu çocuğuna seninde çok düşkün olduğunu tüm bu olanlara çocuğun için katlandığını söyle ona.
belki oda pişamandır yaptığına. sen eminimki her gece gelip seni oradan kaldırıp yatağına yatırmasını bekliyosun. bekle arkadaşım eğer seni gerçekten seviyorsa inadını bırakıp senin gönlünü alacaktır. yada git yatağına sen kendin yat ama ona arkanı dön yatağın bir ucunda o bir ucunda sen ol bu akşam bunu dene eğer bişey sölemezse artık yavaş yavaş düzeliyo aranız demektir.
herşeyi de çok fazla kafana takma kv olabildiğince mesafeli ol sen iyi niyetinle onun da çok ii olduğunu zannedersin ama asla onlar seni kızı gibi görmez en ufacık bir hatanda sana arkasını dönerler ben bunu nişanlıyken yaşadım. asla onlara gerçekten güvenme iyiymiş gibi gözük ama sakın arkanı dönme.
eşinle barıştığınızdada bu konuyu güzelce konuş onu kırmadan suçlamadan sadece hissettiklerini söyle o oanda umursamıyor gözükse bile aklının bi köşesinde kalacaktır.
tüm bunları eşini ve kızını çok sevdiğini düşündüğümden yazdım ama aranızdaki sevgi gerçek anlamda bittiyse kendinede haksızlık etme derim.

Ah canım kardeşim ,gözlerim doldu,çok kötü oldum.benim eşimin aynısı sanki.ALLAHım duy sesimizi,yardım et bize

Kızınıza babalık hastalığı vardı mı diyeceksiniz? yani tüm sorun bu mu? kızınıza aşırı düşkün bir baba olması mı yoksa sizi adam yerine koymaması, kadınlığınızı hiçe sayması, her türlü küfür edecek hakkı bulması mı?, üzerinize yürümesi, kontrolsüz öfkesinin olması mı? vs... Üstüne üstlük yerlerde yatıracak kadar vicdansız olması mı?

Bi bunları aklı selim düşünseniz ya? Büyükler çoktan soruna dahil olmuş siz ailenize bekleyin diyorsunuz... Alın babanızı arkanıza alın bebğinizi çıkın gidin o evden biraz da o sizin kapınızda yatsın da görsün yerde yatmak neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…