- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Sanırım artık yerde yatma yatağına geç dediğinde ben geçmezdim.
Ama yine de... Bilemiyorum...
Büyük konuşmak istemiyorum çünkü evlendikten sonra anladım evlilik çok
farklı bir olaymış. İnsan kendi olmaktan çıkıyormuş bazen..
nekadar doğru söylemişsin gerçektende kendı olmaktan çıkıyor benım eşimde yapıyor bukadar abartı olmasada çok sınırlenıyorum sonrasında hemen özür dılıyor ama çocuğa bişi olsa hemen benden bılıyor geçenlerde yıkıycaktık kanepeye oturtum ortalığı topluyoruz ters bı şekilde kanepeden sarktı eşim daha yakın olmasına rağmen ben yetiştim tuttum çünkü gün içinde hep yanımda anı düşmelerıne karşı alıştım kafası yere bıle değmedı ama bana bır suru şey saydı dünde dedesının yanındaydı çocuk eşimin kendı babasının yanında yanı başı morarmış sankı hiç bişi olmamış gıbı olcak okadar dedı geçti yanı bu konuda bende dertliyim nasıl bır çözümü olur bılmıyorum
sy2011 bir arkadaşımız var akşamları sürekli oturup kalktgımız onunla paylaştım (liseden beri eşimle kendisi ve eşi aynı sınıfta okumuşlar) ben xxx i çok severim gerçekten düzgün bir insandır senin hatan bence kızın olduktan sonra kızına aşık bir anne oldun eşini unuttun bunu ben bile dışardan farkediyorumki xxx gerçekten ilgiye pohpohlanmaya alışık bir insan diyor hele hele ailesinin yanında böyle birşeyi kaldırabilecek biri değil her erkek bir değil karıştırma diyor. sen ilgini sevgini çektin hep kızına odaklandın oda senden hıncını çıkarıyor böyle zamanlarda diyor onun tek hastalığı var kızınıda senide çok seviyor kaybetmemek için (gidersen elinden bişey gelmeyeceğini biliyor diyor) kaybetmemek için kızınla tehdit ediyor birde küfür hatalııgı var o ilkokuldan beri vardı çözebileceğinizi sanmıyorum diyor ama kesinlikle ayrılık düşünme iyi yönlerini düşün diyor bilmiyorum yaa bende zeka geriliği falanmı var ben eşimi neden çözemiyorum biraz aptalsam 2 üniversite nasıl okudum yaaaaaa
ha korkularıma gelince bağırdıgı zaman 4-5 kat yukarımızdakiler bile duyar, bir tartışmamızda cep telefonunu parçalamış birinde atletini parça parça üstünden yırtmış birinde hıncını alamamış hıçkıra hıçkıra ağlamış, bir diğerinde üstüme uçup boğazıma çökmüş boğulma hissini yaşatmış birinde keseriim seniiii diye evde kovalamış birinde dilimi tutup sündürmüş (çok konuşma artık bu dilini koparıcam diye) bir kerede suratıma tokat atmıştır (annesinin yanında azarlayıp diklendiğim için) bazen sinirlenince kıpkırmızı oluyor bazen bembeyaz kesiliyor terliyor napıcanı bilemez halde evde dolanıyor işte o anda bişey yapar diye korkuyorum bunlardan 10-15 dk sonra sakinleşiyor bilemedin yarım saat ve birkaç saat sonra gelip gönlünü almaya çalışıyor özürler diliyor
slm arkadaşlar eşim cumartesi akşam işten geldiğinde cebinden bir oje çıkardı kızıma bak sana sürprizim var dedi (geçen hafta oje sürecek sürmeyecek diye tartışmıştıkta, oje sürmesini istemiyordu kızımın sakıncalı diye) kızım öyle bir şaşırdıki canım benim, aaaa sen artık bana kısmıyonmuuuuu dedi hayır kızmıyorum gel sana ojelerini hemde ben sürcem dedi kızımda bende şok olduk baaak hemde simli diye diye kendi elleriyle sürdü....
bir saaat kadar sonra çay demlemiştim hem çayını almaya geldi hem yanıma oturdu bi sigara yaktı elimden tuttu tek kelime konuşmadan sigarasını içti gitti...
pazar günü kahvaltıdan sonra eline sağlık dedi bir süre sonra tekrar mutfaga geldi önce kızımı öptü sonrada bana sarıldı konuşacak gibi oldum kızımız gece uyuyunca konuşalım şimdi hiçbişey konuşmayalım dedi sımsıkı sıktı noluyor anlamadım hadi gezmeye çıkalım dedi gezdik, gece oluncada ne senden özür dile nede ben senden artık savaşmaktan vazgecelim yaşandı bitti artık daha dikkatli olalım ben seni çok sevdim halada çok seviyorum dedi, bende dedim bende........ zoraki bir sesle...............
(kavferengi canım herşey yoluna giriyor inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?