nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

Bir anaya, evinin kadına,eşine bu eziyeti reva gören adamı Allah bildiği gibi yapsın, beddua etmeyi sevmiyorum ama erkeklerin bu halleri beni deli ediyor. Ne bu ya adam mı terbiye ediyorsun, yok yatağını ayır, yok sen adam olacaksın, töbe Allah'ım ya

adına cok üzüldüm öncelikle bence bugun eve gıttıgınde eşinde sakınleşmiş tir bi konussanız böyle böyle oldu senın canın 1 yandıysa benım 10 yandı desen o acıylada bagırdım falan desen

canım boşan demek haddimize değil tabiiki, zaten burda bir konu açıldımmı basit bişey bile olsa boşan yorumları çok geliyor sinir oluyorum,yuva yıkmak çok kolay sanki sen eşine suçluluğunu hissetir bir süre konuşma sende oda sakinleşsin yine konuşursunuz,çocuğada yazık herşeyi anlıyor diyorsun şuan olay çok sıcak ikinizin sölediği herşey birbirinize batıcak.kızın ın nefes aldığı nere olursa olsun orası sana kuş tüyü yatak olmalı yerde yatınca kendini niye dışlanmış hissediyorsun sonuçta evindesin yer önemlimi ?

Son düzenleme:
Eşin kızına düşkün bir baba olsaydı onun yanında sana böyle
davranmazdı.Çocuk bu elbet hastalanır kusar.Ama iyileşir.
Hatta içimiz yansa da biliyoruz ki düşe kalka büyür.
Önemli olan onu bu tartışmalardan uzak tutabilmek.
Sıkıysa sinirlerine hakim olsun da çocuğun yanında kavga etmesin.
O belki oradan düştüğünü büyüyünce hatırlamayacak ama
bağırıp çağırmaları hiç aklından çıkmayacak.

ayrı yatmak nedir yaa
bide canım bişey sorcam sen neden kalkıyon ki yatağından sen yat yatağında o gitsin içeride yatsın.. madem çok istiyo ayrı yatmayı..
al kızını yat.. de yatak ayırmak isteyen sensin.. o zaman git başka yerde yat..
arkadaşların dediği gibi hiç umursama.. kızınla eğlen, gül, şirinlikler yap, üzülmüyomuş gibi yap.. böle pohlaya pohlaya biz erkekleri tepemize çıkarıyoruz..

ya kızlar eşimi tanısanız meslea komşuma anlattım kızım düştü dedim eyvaaahhh eşin naptı peki diye ilk onu sordu düşünün yani
ben anlatsamda anlamaz o kadın yanıma geldi ben sohbete daldım olay bu yani şimdide düşmesimiki sorunumuz diyor sen beni rezil ettin sorunumuz o diyor cezanı çekeceksin diyor ayrı yatacakmış ne zaman hanım hanım akıllı fikirli bi kadın olursam o zaman devam edecekmiş adaletine bakınnnn allahından bulsun yaşlılıgında sürüm sürüm sürünsün inşallah

canım bide onun nasıl geçineceğini düşünmüyosun dimi?
yapma gözünü seveyim.. sen onun bi gözünü korkuy bence bi müddet ayrı kalın da biraz sürünsün...

yaprak arkadaşımıza katılıyorum çoçuk bırden düşünce sinirine hakım olamamıstır bu yuzden anneside ordaymıs oda yangına körükle gidince dahada sinirlenmıstır tabı sende sınırlenınce olay buyumus bu aksam eve gıdınce ıkınızde sakınlesmıssınızdır bı konusun bence..olur boyle seyler cocuk düşe kalka büyür

siz hakılısınız fakat haklıyekn haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi,
eşime vurmak istedim bağırdım çağırdım cinnet geçirdim demişsiniz...
biraz relax olabilirdiniz sizde..
eşinizde hiç normal değil resmen size yerde yatırarak ceza veriyor..

offf bayağı bir sersemledim şimdi.. zor bir durum ama sen hiç kimseye suç bulma sadece eşinde kabahat .. galiba sizin aranızdaki bağ kopmuşş iletişim sıfıra inmiş... hele o yatak ayırma olayı kahroldum ya .. allahım sen kocasına akıl fikir ver .. erkekler elindekinin kıymetini bilmiyorlar .. onlar eş görmemiş kaynana dırdırı çekecek ... gelelim senin yapacaklarına;
ne güzel işin gücün yerinde son noktayı koy
yok ben kızımdan ayrılamam dersen her şeyi oluruna bırakıp devam etmek fazla takmamak sadece kızına odaklanmak
yada eşine göre neyini düzelteceksin anlamadım
otur konuş onunla ama fazla yüz verme kızını koz olarak kullanıyor anlaşılan

çooookkk üzgünüm bizlere dışardan söylemsi kolay başa gelmeyen bilmez
allahım sana ve ailene kolaylık versinnnn :s

kabul etmiyor bende kızımda yatagımızdan olmayacagız sen olacaksın diyor yoksa en başta dedim ben kızımla yatarım gece bakacak olsan benim sen içerde yat dedim hayır diyor bende zorla yanınamı yatıyım gururuma yediremedim birde ağlattı yalvardım kızım için allahım bu annelik nasıl bişeymiş ne hallere düştüm nolur nolur diye ağlaya ağlaya yalvardım yoksa beni kızımdan ayrı yatıracaktı o zaman yerde yat napıyım istemiyorum yaaa yüzyüze bakmayı dedi tamam dedim hmen yorgan attım yere kızımın beşiğinin dibinde yattım 3 gece oldu iştee

Canim benim ya...

Oncelikle gecmis olsun..

Aklima annemlerin komsusunun kizi geldi.

K.kizinin cocugunin ustune anneannesi dedesi teyzesi dayisi cok duserdi.

Kizin kvsi cok cadalozdu...

Bir gun teyzesi bebegi sallarken kiz dusurmus ama hic bisey olmamis enistesi kiza tokat atmis.

Annesi bebegini is yaparken yere koymus way efendim benim kizimi kimse yere koyamaz der.demez kiza pata kute girisiyor.

Bunlar gibi bir suru sey....

Kiz dayandi ki onun hali seninkinden beter...

Suan da cok mutlular cunku icten ice kadinin kvsi oglunu dolduruyormus.

Kv ile ayni binadalar ama artik kadinin esi annesinin gercek yuzunu gordu.

Her doguran anne olmuyor iste....

Bence esine sans ver.yasanilanlar unutulur.

Yuvayi kurmasi cok zor yikmasi 1 dakika....

Son düzenleme:

şook oldum yaaa gerçekten böyle şeyler olabiliyor mu .. .ikinizde çocuğa bişe olucak korkusuyla sinir krizi geçirmişssiniz belli canım. ama ailelerin bunu anlayıp sixi sakinleştirmesi lazımken iyice birbirinize düşürmüşler sizi... Allahlarından bulsunlar. geneLde nedense erkekler çocuğa bakmaz anneye atarlar ama annenin yanında bişe oluncada böyle yaparlar... Allah yardım etSin. ama yerde yatmayı kabul etme bence. git salOnda yat. çocuğu okadar düşünüosa ağlayınca kalksın kendi ßaksın.... bebeğin sonçta ama bi süre böle yap. tekrar konusmayı dene nebiliyim çabala canım biraz daha sık dişini. Çünkü sende de hata var biraZ çocuğu parka götürüOsan kim oLursa oLsun sohbete girmiceksin. elin gözün hep çocukta olucak bi anlık dalgınlık nelere yol açar.

yeter ama artık kendine gel aaaaaaaaaaaa böle sızlanarak olmaz şekerim
al karşına kendine güvenerek güçlü durarak ne yapmaya çalıştığını oldukça üzüldüğünü bu şekilde evliliği yürütemeyeceğini söyle kendine çeki düzen versin yoksa ben geliyorum o adamı dövmeye

anladıgım kadarıyla eşinizle aranızda bir sorun yok
ve anlattıklarınızdan aynı benım eşim dedım.
hiç unutmuyorum bır keresınde kızım yenı yenı yuruyodu annemlerdeyken düştü ve alnı cok az açıldı bıraz kanadı neyse sonra eşimin huyunu bıldıgım ıcın aradım soyledım cunku soylemesem bana etmedıgını bırakmazdı.geldı aılemın yanında demedıgı kalmadı hastaneye gıttık fılm çektırelım fln dedı doktor konustuda zor ıkna ettı o derece favri yanı. bana cok seyler soyledı cok kırıldım ama sustum tepki gostermedım 2 3 saat sonra kendısı geldı e ben boyleyım elımde degıl dıe konustu benımle.
Allah benım eşimi anne gibi yaratmış.başına ufacık bısey gelse cok anı tepkiler verio ben kabullendım bunu ve susuyorum cnım zaten 5 10 dk ıcındede gecıo.
sen orda bagırıp cgırmıssın bıraz hata olu vurman falan.
ama asıl sorunu buyuten kv. olmuş
nekdr kötü bir insanmış.
eşinin tepkiside belliki annesınden sebep.
boşuna üzme kendını yerdede yatma gıt içeri yat kendını ezık gosterme.
bırkac gun sonra sakınlesir zaten.

işte senin yapman gereken sözleri eşin sana söylemiş.senin demen gerekiyor ailecek üzerime geldiniz zaten çocuk düşmüş aklım başımdan gitmiş sakinleştiriceğinize daha çok kriz geçirmeme sebep oldunuz çocuğuda korkuttunuz.hatta eşine şöyle de bu kadar laf duydum hem ailenden hem senden benim biraz kendimle baş başa kalmam gerekiyor sakinleşmem için.çünkü beklemediğim tepkiler gördüm kafamı toparlamam lazım daha sonra konuşalım de.o konuşmaya çalıştıkça sen kaç biraz ağırlığını koy.ne zamanki sakin bir şekilde bağırmadan konuşmak istersen ozaman konuşalım de.bağırdığın zaman ben de dahil çocuk etkileniyor üzülüyorum de,

ya kızımı vermez arkadaşlar gidemem hem çocuk çok yıpranıyor atlatamaz çok hassas bi çocuk ve herşeyi anlıyor ortada kaldım

Sizi üzmek için söylemiyorum inanın. Ama çok hassas dediğiniz çocuğunuz annesinin yerde yattığı, gözlerinin ağlamaktan feri gittiği bu ortamdan inanamayacağınız kadar etkilenmiş, yıpranmış, onları beynine kaydetmiş olarak yaşamına devam edecek...

Ayrılmak ayrı onu sonra düşünürsünüz. Fakat yerde yatmaya zorlandığınız, aşağılandığınız bir ortamda çocuğunuzla durmanız yanlış.
Uzaklaşmak zorundasınız bir süre, kendinize saygınız için, ortamın soğuması için yapmalısınız.
1 hafta sonra tama ceza bitti yatağa gel dese Sizin için sorun çözülmüş mü olacak?
Bunu iyi düşünün derim.
Allah yardımcınız olsun.

görünmez kaza, herkesin başına gelebilir, sen bir annesin, nasıl seni bu kadar suçluyorlar,
kaynanan büyük olarak sizi sakinleştireceğine olayı körüklemiş resmen.
biraz sakince düşün canım, eşinin yaptığı hoş değil ama bi süre bekle bakalım,
inşallah olaylar düzelir,onlarda pişman olurlar,kıymetini bilirler.

Boşanmış falan olsanız kızını senden alamaz ki?? Ortada ciddi bir problem olmadığı için çocuk sende kalır.
Ya ben kolay kolay ayrıl deme taraftarı değilim ama adamın size ne sevgisi kalmış ne saygısı. Bundan sonra da bu böyle gider.

Var ya böyle insanlar ne karsını ne çocuğunu hakediyor. Bırakıp gideceksin, hafta da bir görecek çocuğunu o zaman başını taşlara vursunlar
Senin kötü bir anne olduğunu düşünmüyorum, herşey Allah'dan gelir, ne olacaksa, ne sorunlu bir adammış eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…