nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

evet beni uzaktan görecek mesafedelerdi ama nasıl oldu bilmiyorum eşim geldiğinde bembeyaz olmuştu çok heyecanlıydı benide tehdit edince eve gidince gösteririm sana falan ben naptıgımı bilemedim zaten elim ayağım boşalmıştı kızımı öyle düştügünü görünce

bende normal değilimki arkadaşalr düşünsenize 2,5 senedir herşeyde sizi sorgulayan bir baba.... kaç defa ağladım ben bakıcı değilim ben analık değilim ben bu çocugun öz annesiyim yapma dedim ama elinde değil galiba en sonunda böyle patladım işte... gece kusarken bi yandan bana kızar düşünün annemlere bırakıyodu birinde beni kızımıza iyi bak oldumu diye tembihliyo sen ne diyon yaaa ben analıkmıyım dedim güldü sonra ne bilim doktora falanda gitmez çok kıt akıllı cudananın dediği gibi onun niyeti beni cezalandırmak yani ailesinin yanında birdaha böyle çıkış istemiyor onuru zedelendi tabiii bendeki onur değilya

kıyamam ben sana ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliorum
ama arkadaşlar doğru söylüyo yerde yatmana gerek yok
seninle yatmak istemedi tamam çok ağır ama bunu ona belli etme lütfen
aa iyi olur aslında salona yatak açim sana deseydin madem ayırmak istiyo gidip o yatsın
sen dillendirme boşanmayı illaki bi çözüm bulunur lütfen dik dur
allahım yardımcın olsun

ya kızlar salonada gerek yok benim çocuk odamdada bir yatagım var hemde çok rahat çift kişilik bir yatak ama kızımın yanında olmak istiyorum nefesini hissetmek istiyorum ne bilim çok ağladım banyoda düşündüm içerdemi yatsam diye ama yapamadım ve ömrüm boyunca unutamayacagım bir yara olacak bu kızımın dibine yattım uyandıgında sen oydamı datıyoooonn dedi yoooo ben uyanmıştımda burda uzandım seni bekliyordum seni izliyordum dedim sarıldım öptüm kokladım kuzumuuuu

Rabbim evladına uzun sağlıklı ömürler versinn
Anlamadığım cocukta birşey yok 2 sıyrık için ne bu tepki bu celal
Tamam baba pinpiriklidee, sende annesin
Onun canı bir yanarsa senin 10 yanar bunu nasıl anlamaz bu adam
Ki kayınvalidenide alkışlamak istiyorum diyememiş mi oğlum annesi yanında tamam dur sinirlenme diye
Sen bence onun düzelmesi için adım atma çünkü seninde hatan yokk oyüzden hiç ezişip büzüşme
Karı koca arasına girilmez lakin ne demek benle yatma adam olacaksın
Biri adam olacaksa gitsin ayna baksınn cocuk mu cezalandırılıyorr
Sende hiç yatma yerde filan gir yatağına yat tabusumu ondaymışş ondan mı izin alacaksın yatmak için
Madem istemiyor kendi sepetlensin koltuklaraa
Çokk kızdımm şu tavrına yaa
Unutmasın sakınılan göz çöp batar, cocuk bu düşecek elbett Rabbim dermansız dert vermesin aklına başına alsın bian önce...
Sanada canım Rabbim yardımcın olsun hiç kendini yıpratmaa amaann evladın yanında sağlıklı yaa kayınvalide neymişş onsuzda yaşanır merak etme hayatında olmazsa

1 yıl babannesi baktı 7 aylıktı verdiğimde kızımı sonra bakıcıya verdik 10 aydır bakıcıda çokta memnunuz karşılıklı kızımda severek gidiyor öyle zorla falan değil bakıcının kızını ablam ablam diye seviyor onla oynuyolar iyikide almışım o dar kafalı kadından kızımı zaten belkide bunu hazmedemedi sanıyorki içerden içerden iş çeviriyorum bakıcı olayını ayarladım sanıyo halbuki ben onların iyiliği için yaptım bunu... birde kızlar eşim bu olay olmadan söylemesi ayıp özür dilerim etler pişti kendi hakkındanda bana verdi annesi ona vermişti oda xxxx yesin diye bana uzattı acaba kıskanıyormuydu ama diyorumya hiç belli etmedi hiç kötü bişey görmedim ben kaynanamdan

Eşiniz obsesif bir insan ve sizin o gün yaşadıklarınızda birikimleriniz tabii ki.
Ama eşinizin hastalığına çözüm bulmazsanız her 2,5 yılda bir cinnet geçirmeye devam edersiniz,belki sizinde psikolojik rahatsızlıklarınız olur.
Eşiniz çocuğunuzu bu kadar çok düşünüyorsa bir psikiyatra gitmeye ikna olmalı.Çocuğunuz için boşanmadığınızı söylüyorsunuz ama obsesif bir babayla büyüyen çocuğunuz kendine güvenmeme,takıntı veya daha farklı rahatsızlıklar yaşar.Eğer kızınızın iyiliğini düşünüyorsanız bu adam tedavi olmayı kabul etmezse boşanmalısınız.

ayy sabah sabah bu ne yaaa üzülerek okudum.. geçmiş olsun diyorum canım senin eşin bence tamamen dolduruştan pimpirikli bence... yatak ayırma konusuna gelince ayırmıyorum çok istiyorsan sen git başka yerde yat deee bu kadar kolay pes etmeyeceksin madem etmeeee sen gitme o gitsin sen ayırmak istiyorsun ben değil de bu durumda sana düşer ayırmak de...

bence eşinin psikolojik sorunları var benim bildiğim bayanlar erkekleri kovar yatak odasından seninki tam tersi seni kovmuş ben olsam gitmek isteyen ben değilim sen git yatağımdan derim yani gelinlik kızlar gibi nazmı yapıyor şimdi anlamadım? bide bi annen çocuğuna bile bile zarar gelsin ister mi? ya hangi kafada yaşıyor bunlar?

cok canım sıkıldı. Bundan sonra esınızın aılesıne karsı polıtık olun. her ıstedıklerınde gıtmeyın. cok candan davranmayın. gercı krız gecırmıssınız neler soyledınız bılemıyorum belkı ogullarını ezıldı gıbı gorduler ama yıne de sessız olmaları lazımdı. Bır de sıze sunu soyleyım lutfen esınızın yanında ezılmeyın. cocugunuzda sızın ezıldıgınızı gorurse o da ılerde sızı saymayacaktır.

Şu anki üzüntünü çok net anlayabiliyorum..Aslında senin kafanı karıştıran en büyük konu k.walidenin normalde hiç ters bi durumu yokken bu olay karşısında oğlunu fişeklemesini anlayamıyorsun..

Ama maalesef benimde geç öğrendiğim fakat hayatın gerçeği olan bi durum bu.

Kwalideler böyle içten içe kıskançlıkları var ve bi durumda çıkıyo dışarı..

Bu olay iyi olmuş en azından nasıl biri oldugunu anlamış oldun.Bundan sonra mesafeli ol sürekli çağırıyorum diyosun hiç haketmemişler anlaşılan.

Kim veriyo bu devirde kaynanasına çocugu, al da yıka diyerek.Senin gibi bi gelini bulmuşta bulanıyo..

Boşanacak bi durum yok bana göre..Aklı sıra cezalandırıyo ama bence bağırmanda iyi olmuş.o da dikkatli davransın biraz kendileri bağırıp kızarken hiç bişey yok az sesimiz çıkınca hemen suçlu oluyoruz zaten: )

Sakın özür dileme alttan alma ..kendi hayatına bak sadece gelir konuşmak isterse konuş onun dışında yaklaşma bana kalırsa

bu adamın tedavi olması gerekiyor böyle yaparak senden önce çocuğu bunalıma sokacak. bu kadarı korumacılık değil çocuğun kendine güveni olmayacak bu adam yüzünden.

bi de lütfen yerde yatma artık..ne bu ya,köle misin sen?

eşin ne hakla yatağından kovar seni..çok istiyorsa gider o başka yerde yatar..

ne kadar taviz vermişsin böyle..adam seni zavallı gibi görmeye başlamış.

3 gecedir yerde yatmak ne demek?

oğlum 10 aylık falandı k.v çağırdı eşim, oda balkondan baktırırken ne oldu bilmiyorum ki bizim 2 çocuğumuz vefat etti bu iki kayıp yüzünden oğlumada bir okadar düşkünüz eşim ozaman seninki gibi çok pipirikliydi,çenesini k.v kucağında öne atılır ya bebekler balkon demirine vurmuş ön dişi köşesinden hafif kırılmış çeneside morarmıştı eve geldim direk morluk gözüme çarptı güldü çocuk bu seferde dişini gördüm.çok sinirlendim ama eşime bişey demedim kendi gördü neolmuş çocuğa diye bilmiyorum dedi en son k.v diğer odada bağırdığını duydum telefon açmış.üzüldüm bu seferde ama arkadaşların dediği gibi ne kadar çok dikkat edersen bişey oluyor mutlaka.kim isterki çocuk düşsün sokakta düşen bir çocuk bile içimizi cız ettirirken sinirle söylenmiş sözler ve davranışlar,eşin ve k.v abartmış tabi ama dediğim gibi sen ezik davranma.

Son düzenleme:
sen neden yerde yatıyorsun ki o yatsın yerde nasıl vicdansız bir adam karısının 3 gece yerde yatmasına üzülmüyo acımıyo

ay canım ya şimdi okudum başıma ağrılar girdi

çok zor böyle herşeye karışan kv kp arayı yapacaklarına
dahada kötü olmuş

canım sen yerde yatma artık geç yatağına yat istemiyosa o gitsin bi zahmet
bunu okuyunca çıldırdım
düzelir inşAllah aranız bi an önce eşin annesini dinlememeyi öğrenmeli

eğer bende eşimden ayrılmasaydım çocığumuz olsaydı bende bunları yaşayacaktım. Allahım sana şükürler olsunki şu anda yalnızım ama huzurluyum. Allah sana sabır versin arkadaşım. ama çocuğun için bile olsa hiçbir yanlışa katlanma. çocuğun büyüynce geçip karşına dikilirse banane banamı sordun diye kendi derdine yanarsın. evet çocuğun var ama seninde bir kakaterin, onurun, gururun var en önemlisi sende bir anne babanın çocuğusun. onlar bilse bunları Allah korusun yüreklerine iner. sakın kendini ezdirme.

Valla ben yatacak başka yer yok sanıyordum ama çift kişilik bir yatak ve kanepelerde varmış, istese yerde yatmaz konu sahibi arkadaşım, kendisi öyle istiyor demek ki. Eşinin vicdan azabı duymasını istiyor sanırım
Kızıyla yatmak istediğindenmiş ama kızını alıp kanepede yatabilir..

Aynı görümceme benziyorsun o da böyle aynı sen gibi..

Ne mi oldu ?

hâlâ kocası senin eşin gibi pimpirikli ve karısına zerrei miskal değer vermiyor varı yoğu çocukları ama karısı o evde hizmetçi ve çocuklarının anası..

Çocukları n'apıyor peki ? Babasının pohpohlamalarıyla onlarda annelerini ezik görüyorlar kız evladı annesine ''SALAK,GERİZEKALI'' bile diyebiliyor düşün ve ben bunu duyduğumda agzına çarpasım geliyor resmen çocuklar evin reisi olmuş..

Görümcem evlatları için canını verir ama gördüğü muamele bu ne yazıkki..

Sen de çok pasifsin ne bu böyle ? Eşine yorum yapmak az bile gelir ama bence asıl sorun sizde..Taviz tavizi doğurmuş adamın mayası zaten belli buna zemin hazırlayan sizsiniz kusura bakmayın..

Eşinize resmen yalvarıp beşik dibine yorgan serip sefil gibi haraket etmişsiniz açıkçası komik geldi bana..Boşan demeyin demişsiniz madem tek diyebileceğim bu benim..

İstikrar iyidir siz böyle ezilip büzüldükçe daha çoooook ayrı yatar beşik dibine yorgan serersiniz..

Asıl mesele şu cezan bitince adamın koynuna girip kocacım kocacım diyebilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…