- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
Ayrılmak ayrı onu sonra düşünürsünüz. Fakat yerde yatmaya zorlandığınız, aşağılandığınız bir ortamda çocuğunuzla durmanız yanlış.
Uzaklaşmak zorundasınız bir süre, kendinize saygınız için, ortamın soğuması için yapmalısınız.
1 hafta sonra tama ceza bitti yatağa gel dese Sizin için sorun çözülmüş mü olacak?
bana akıl verin nolur nasıl davranayım yani tabiki haklısınız bir ders vermem gerekiyor ama evden ayrılamam boşanmadan düzeltmek istiyorum kızım için katlanmak istiyorum kayınvalidemle arama seviye koyacagım artık güvenmeyecegim ben onun evladı değilim 7 yıl sonra bunu anladım hatta eşimle iyiymiş gibi göstericem demekki içinden içerliyor bazı şeyleri benim en büyük hatam onların yanında eşime patlamak oldu yalnız olsak unuturdu biliyorum ama gerçekten nasıl başladım hatırlamıyorum arkadaşlar vallahi ilk ne dedim parktan oturdugumuz yere gelene kadar ne saydım neye bağırdım bilmiyorum kamelyaya gelince kaynanamın kaynatamın dediklerini hatırlıyorum birde eşimimn beni yeter artık seni keserim sus artık diye beni sürüklemeye çalıştıgını hatırlyıroum çok kötüydü herşey anlatamam allah sizlere yaşatmasın rabbimmmmm çok kötüüüü
kızım benim yanımda yatacak diyo gece gece rezillik çıkarır şimdi hem beşiğini başka odaya hemen taşıyamam sen git biz burda yatalım diyorum hayır diyor git içerdeki yatakta yat sana yerde yat diyenmi var diyor ama dün bitane sigara uzattı bana işe giderken evde sigara yok diye madem benden tiksindin soğudun sigaramı neden düşünüyosun blöf yapıyo başka bişey değil benden soğuyan insan ayrılalım der vazgeçmez biliyorum ama ilk defa böyle bişey teklif etmesi beni çok incitti allah var daha büyük kavgalarımız oldu böyle bişey dememişti sorun ailesinin tanık olması... rezil ettin beni diyorrr hep beyimiz bağırırdı ben sakin olurdum bu defa ben bağırıp cinnet geçirince aileside kendide şok oldu ama bundada var bi hayır kayınvalidemi çok seviyodum gerçek yüzünü görmüş oldum meğer ne kadar doluymuş bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?