nolur okumadan geçmeyin yuvam yıkılıyor :((((

hasta mı senin eşin,deli mi bu adam?

çocuk düştü diye seni yatağından kovuyor,3 gecedir yerde beşiğin başında yatıyorsun acımıyor mu sana..

kusura bakma ama nasıl insan bu?

hala k.validene suç buluyorsun..evet onda da hata var ama şu anda 3 gecedir seni yerlerde yatmaya zorlayan kişi k.validen değil eşin.

sinirim bozuldu ya!

Arkadasim yuvanin dagildigi falan yok
esin o kit akliyla seni cezalandirdigini dusunuyor
tek zaafinin kizin oldugunu biliyor cunku

Boyle adamlardan nefret ediyorum bunun bir ileri boyutu da cocuk engelli dogdugunda yine anneyi suclamak !

Esin bilmiyor mu kaza geliyorum demez hadi bunu gectim cocuk duse kalka buyur kendisi cocukken hic dusmemis , hastalanmamis anlasilan ...

Esin seni cezalandirdigini dusunuyor ama aslinda en buyuk cezayi kizina ve kendisine veriyor ,
asiri korumaci davraniyor , ozguvensiz yetisecek
ikincisi annesine yaptiklarina karsin ilerde babasina karsi nefretle buyuyecek ,
asil cezayi kendine veriyor farkinda degil

seni de boyle ezmesine izin verme kabul etme soylediklerini ...

Katılıyorum aynen.. Bu durumu kolay kolay sindirmeyin bence, aynılarını tekrar yaşamak istemiyorsanız.

çoğu kadının başı gelebilecek bişey
eşinin ailesiyle münakaşaya girmek ve eşinin gözünden biranda düşmek
çaresi zamn
ve senin kararlı duruşun,
kendini ayak altına vermemen
tamammen başka şeylere odaklanıp bu konuyu kapatman
çünkü erkekler çözüm odaklı davranır yani böle davarnarak kafası dinlendirip kaldığı yerden başlayacak kadınlarda sorun odaklı konuşmayı sever konuştukçada durum çözümsüz bir hal alır

Çocuk doğunca bir tarafın aşırı korumacı davranıp, daha doğrusu bir tarafı suçlamasından nefret ediyorum!
Bazı erkekler, çocuk oynarken düşse veya canını acıtsa anneye '' sen bakmıyorsun, eline onu niye veriyorsun? '' diye azarlıyor, çocuk ağlar niye ağlatıyorsun çocuğu? diyen bir kocayı, bir babayı görünce böyle olmuştum!

Aynı yatakta istemeyecek kadar ne olmuş yahu?
Biri yatağını terk edecekse onun terketmesi lazım, yerde yatıyorsunuz ya hiç mi içi sızlamıyor?

bende boşanın demiyorum ancak sizin eşinize bir ders verme vaktiniz gelmiş geçiyor bile.....
burda ki birçok ark mın yorumlarına katılıyorum ama siz her yoruma olumsuz yanıtlar vermişsiniz yoke şim şöyle böyle diye......
haklı olabilirsiniz sonucta biz eşinizi tanımıyoruz......
siz kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olarak eğer birazcık kendinize saygınız varsa bu duruma artık biraz dur deyin.....
tıp dilinde bu hastalığın adı nedir bilemicem ama eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı oldugu aşikar....
karşısında güçlü durun,kendinizi ezdirmeyin......
yatak ayırma nedir yani ayırınca noluyormuş ki?
neyin dersini size veriyor ben anlamadım......
açıkcası size verecek bir fikir de bulamadım.....
çocugunuzu alıp bir süre kafa dinleseniz eşiniz daha beter olacaktır...
Allah kolaylık versin demekten baska bir şey bulamadım:44:

daha önce kızım mesela evde yeni yeni yürürken düştü hafif bi yanagı morardı nasıl abarttı vay nasıl düşer hadi bişey olsaydı hadi kafatası çatlayabilirdi dikkat etmek lazım dedi ses etmedim heryere halılar serdim komşularım bilir gittiğim yerde rahat oturamam parka giderim bu kadar üstüne düşme derler hep gözüm üstündedir o anda nolduysa kadın geldi nerde oturuyorsunuz dedi lafa tuttu başımı çeviremedim kadından hem çevirsem nolacaktıki kaynanamada bundan bağırdım ya anne sende götürdün az önce sende düşürebilirdin tepeden ucan çocugu nasıl tutacaktııııııınnnn diye bağırdıgımı hatırlıyorum ama o ne dedi "ben gözümü üstünden hiç ayırlıyorum hep tutmaya çalışıyorum" dedi nasıl bir kadınmış yaaa 7 yıldır hiç gıkımız çıkmadı kayınvalidemle hiç tartışmamız olmadı belki imalar olmuştur ama hiç lafını sözünü duymadın hele hele beni birisine anlattıgını hiç duymadım nasıl oluyor yaa bu ikiyüzlümüymüş kızlar
çalıştıgım halde özledik derler birgün durur birgün ugrarım torunları görsünler derim özellikle kayınbababmı çok severim birgün önce cumartesi çağırdım yedik içtik oturduk ben kötü gelin olsam sizi yemeğe çağırırmıyım hatta kızım banyo yapmak istedi babannesi yaptır istersen dedim istiyo çünkü belli banyo yaptılar sevindi eğlendiler ben bunları hak ettimmi şimdi
rabbimede sordum 2 gündür allahım dedim abdestimi aldım gittim kötü niyet beslemedim neden bu başıma geldi benimde imtihanım bu galiba yada herşeyde var bi hayır belkide kaynanamın yüzünü görmem için bunu yaşamam gerekiyordu

bana akıl verin nolur nasıl davranayım yani tabiki haklısınız bir ders vermem gerekiyor ama evden ayrılamam boşanmadan düzeltmek istiyorum kızım için katlanmak istiyorum kayınvalidemle arama seviye koyacagım artık güvenmeyecegim ben onun evladı değilim 7 yıl sonra bunu anladım hatta eşimle iyiymiş gibi göstericem demekki içinden içerliyor bazı şeyleri benim en büyük hatam onların yanında eşime patlamak oldu yalnız olsak unuturdu biliyorum ama gerçekten nasıl başladım hatırlamıyorum arkadaşlar vallahi ilk ne dedim parktan oturdugumuz yere gelene kadar ne saydım neye bağırdım bilmiyorum kamelyaya gelince kaynanamın kaynatamın dediklerini hatırlıyorum birde eşimimn beni yeter artık seni keserim sus artık diye beni sürüklemeye çalıştıgını hatırlyıroum çok kötüydü herşey anlatamam allah sizlere yaşatmasın rabbimmmmm çok kötüüüü

Sakinan goze cop batar

esine dediklerimi soyle, o zaman cezayi kime verdigini ancak idrak eder

aslinda boyle adama en guzel ceza alip kizini da gideceksin
SIKIYORSA bosasin bakalim!!!

nasıl duzelır bılmıyorumda sız o anda hem korktugunuz ıcın dusmesınden hemde tepkıden
ufak caplı bı sınır krızı gecırmıssınız

Allah yardım etsın ınsallah

yaaa güzel arkadaşım ne söylesen boş eşine. Bak herkez sana ne diyor sen hala kızım için katlanmalıyım diyorsun, bu adamın ve ailesinin burnunu sürtmeden bi sonuca varamazsın
Sen katlanmaya uğraştıkca ezilmeye mahkum olacaksın yapma

Boşanma istemiyorsan ama birazda sen üstün ol, baskın ol taviz verme
Gerçekten çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah

sen kızını parkta oynatırken kayınvaliden kayınbaban ve eşin sizi görebilecek mesafedemiydi kaynanan demiş ya oğlan bildi çocuğun düşeceğini sana da demiş ya o kadınla sohbet ediyordun diye madem seni görmüş sohbete dalmışsın çocuğun da düşeceğini anlamış neden kendisi koşup ta müdahale etmemiş kendisi eğer kaydıraktan düşeceğini bildiyse kurtarsaydı o zaman niye sizi seyretmiş

eşiniz aklını başına almalı. bu ne yahu. bu dunyada duşmeden çoçuk buyuduğu nerde görulmuş. oluyo işte boyle ufak tefek şeyler. ALLAH beterınden korusun. sakınılan göze çöp battığını eşiniz hiç duymamış galıba. "sen burda yatma" ne demek ya. arkadaşım eşini al karşına konuş "benı ıstemıyosanda boşanalım benı çoçuğumlada tehdıt etme nasılsa bende kalacak ama istemıyorsan burda bu iş bıtsın yada kendıne cekı duzen ver adam gıbı davran bana" dıyın. boyle ufak bır sebep varsa sadece boşanılmaz ama bu adamın aklının başına gelmesı şart. bu konuşmayı cıddı yapın. nasılsa yalan yok kanunlar sızden yana

Bence bağırman iyi olmuş. Susan her zaman eziliyor. Daha önce ki kavgalarda eşin bağırıp sen susarken kıymet mi biliyorlardı ki sen şimdi bağırınca kıymetsz olasın. Bundan pişman olma iyi yaptın bu tepkiyle.
Arada biraz soğukluk kırgınlık olur ama geçer.
Ve kayınvalde bu kez senden çekinecek ki bir daha böyle bir kavgada senin de susmayacağını öğrendi. Buna benzer bir olayda kayınvalidemle eşimin dahil olduğu konuda büyük bir kavga ettim içimde ne varsa söyledim. Haklı olduğumu anlatana kadar avazım çıkıncaya bağırdım o da bağırdı tlf parçalanacaktı bu bağırtıdan.
Nihayetinde bir iki ay sonrta kayınvaldem daha bi ılımlıydı.
İdare edecek olan büyüklerdir, Biz<ler hep ortayı bulma rolüne girmişiz, Büyük diye herşeye susmak mı gerek, herkesi iadere etmek mi gerek bırak onlar seni idare etsin, bu tip konularda taviz verme cevabın gerekiyorsa ver. Kendine güven.hele ki çocuğun konusunda kimse anne kadar düşünmez çocuğunu.
Böyle ayrı yatma konusu da sen kendini ezik gibi gösterme üzgünmüş gibi durma dik dur,ne demek yatak ayırmak.
Sakin ol ve bekle...

o annesi öyle tepki vermese arayı bulsa bu yatak ayrma olayını yapmazdı eminim.. aynen öyle blöf yapıyoo sende yap umrundışı gibi kızına kitlen sev öp sürekli fln ve o seni yatağa istediğinde de acaba sen bi süre gitmeyip ona cezamı versen diye düşünüyorum ama nasıl olur acep geri teper mi?? yakında çağıracak seni belli ..

Aklımın yettiğince;

Öncelikle yatağınızı yerden kaldırın. Ya yatağınıza dönün yada orada uyumak istemiyorsanız salona vb.. bir yere geçin. Orada yerde uyuyarak kendinizi ezmeyin, yazıktır.. Bu acıtasyon olur ve karşı taraf bundan haz bile alabilir, yapmayın bunu kendinize ve kadınlığınıza..

Bu kafa yapısındaki bir adama şuan bir şey anlatmanız pek mümkün değil. Biraz sessiz kalın, hiç söylenmeyin ve barışmaya çalışmayın, normal yaşantınıza dönmeye çabalayın ama eşinizle mecbur kalmadıkça muhatap olmayın..

Anladığım kadarıyla eşiniz çocuğun düşmesi bir yana dursun parkta yaşanan olaydan daha çok rahatsız. Siz bir patlama yaşadınız ve kendinize hakim olamadınız. Ama insanların bunu anlamalarını beklemeyin, anlamayacaklar. Onlar için orada size yakışmayan davranışlar sergilediniz. Sizin ruhsal durumunuzun farkında olsalar zaten o esnada üzerinize gelmezlerdi. Buradan sizi anlamalarını beklememeniz gerektiği sonucu çıkıyor.

Sözde "cezanız" bittiğin de iş size düşüyor...
O zaman belki eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz. Ama şuan ne derseniz deyin sizi anlamayacaklardır.

Lütfen yatağınızı yerden kaldırın, lütfen kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayın. Dik durun, sakinleşin, sağlıklı düşünmeye çalışın. Kızınızın gözünde zayıf bir anne rolü çizmeyin. Bir arkadaşım yazmış yorumunda adını anımsamıyorum ama çocuğunuz bu olanları hiç unutmayacak. Ve siz rol model olarak onun ileride ki yaşantısında büyük role sahipsiniz. Bu nedenle bu anıların onda oluşmasına engel olun...

çok üzüldüm gerçekten o babaysa sizde annesiniz. üstelik çalışan bir annesiniz. siz işteykende böyle bir olay olabilirdi ozamanda mı siz suçlu olacaktınız. üstelik çocuk bu düşe kalka büyür tabiki olmasını istemezsiniz ama olacağı varmış, bence evden ayrılmayın. kızınızla bile ayrılsanız almaya çalışacaktır. inşallah hatasını anlar Allah yardımcınız olsun.

heyy Allahım yaa..
eşinde kişilik bozukluğu oldugu kesin arkadaşım..
sabah sabah sinirim zıpladı ya.
böyle bir adam tedavi edilmeden olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…