arkadaşlar görücü usulü biriyle tanışmıştım başta tam içime sinmese de sonradan çok sevdim.onun biraz cilt problemi var ama tek sorun bu kalbi pırlanta gibiona tam evet dedim istemeye geldiler bu sefer annemler tutturdu yanına yakışmıyo nesini beğendin sen bunun sana layık değil kendini yaktın diye neyse ya sabır dedim aileme bile karşı çıktım ben onu seviyorum dedim sonra onların evine gittik o zaman annemler tamam neyse iyi dediler. sonra ananem hasta oldu annem ona bakmaya gitti bu sırada olay iyice ciddileşmeden ona olan duygularımı anlamaya çalıştım.gerçektn başkasıyla mutlu olacağımı sanmıyorum zaten başkasını da istemiyorum şimdi nişandan bahsediliyo ama çok korkuyorum ya ailem yine olay çıkarırsa
arkadaşlar görücü usulü biriyle tanışmıştım başta tam içime sinmese de sonradan çok sevdim.onun biraz cilt problemi var ama tek sorun bu kalbi pırlanta gibiona tam evet dedim istemeye geldiler bu sefer annemler tutturdu yanına yakışmıyo nesini beğendin sen bunun sana layık değil kendini yaktın diye neyse ya sabır dedim aileme bile karşı çıktım ben onu seviyorum dedim sonra onların evine gittik o zaman annemler tamam neyse iyi dediler. sonra ananem hasta oldu annem ona bakmaya gitti bu sırada olay iyice ciddileşmeden ona olan duygularımı anlamaya çalıştım.gerçektn başkasıyla mutlu olacağımı sanmıyorum zaten başkasını da istemiyorum şimdi nişandan bahsediliyo ama çok korkuyorum ya ailem yine olay çıkarırsa
oalay cıkaracaklarsa neden ailesiyle tanışmaya gittilerki ?
Cilt problemi var diye mi yanına yakışmıyormuş, sırf bu yüzden mi ailen karşı çıkıyor yani? İnanması güç.
o gün neler dediler anlatamam yok yüzündekiler sivilce değil başka bişey sana da bulaşır yok suratına bakamadım midem bulandı, yok benim kızım bunu nasıl beğenmiş daha neler neler sonra evlerine gittik
bugün bişey yoktu dediler
neyse bende sen isteme günü suratına ne yaptın dedim, çünkü ben hiç yüzüne bakmadım utanmaktan ve servisle uğraşmaktan
tüy dökücü krem sürmüş yanakları hep kavlamış hayır zaten var biraz cilt problemi bu da eklenince fena olmuş galiba
sonra bi kaç kere buluştuk ben bişey yok anne iyi çocuk dedim iyiydi zaten.. neyse sonra bigün acayip bakımsız geldi bende dolmuşum zaten patladım biraz kendine bak doktora git falan diye sonra küstük zor toparladık ama şimdi iyiyiz
ama korkuyorum ya yine böyle şeyler olursa
Allah başka dert vermesin güzelim. Bi doktora gitsin, sebebini öğrensin yeter. Bulaşıcı bişey olduğunu sanmıyorum.
Bak ben sedef hastasıyım, dönem dönem canavar gibi görünebiliyorum. Eşim tek tek öper bütün lezyonlarımı, ben seni sedeflerinle birlikte seviyorum diye diye. Onun sayesinde atak dönemlerim daha kolay geçiyor. Ailesinin bu tarz şeyler düşündüğünü bilsem, eşimin de kafası karışsa bu konuda çok üzülürdüm. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Gerçekten seven insanlar bu tarz problemleri kafaya takmazlar. Bir yastığa baş koyacaksınız. Bunun daha neleri var. Hastalığı var, yaşlılığı var. İyi düşün. Sırf evlenmek için evlenme.
o gün neler dediler anlatamam yok yüzündekiler sivilce değil başka bişey sana da bulaşır yok suratına bakamadım midem bulandı, yok benim kızım bunu nasıl beğenmiş daha neler neler sonra evlerine gittik
bugün bişey yoktu dediler
neyse bende sen isteme günü suratına ne yaptın dedim, çünkü ben hiç yüzüne bakmadım utanmaktan ve servisle uğraşmaktan
tüy dökücü krem sürmüş yanakları hep kavlamış hayır zaten var biraz cilt problemi bu da eklenince fena olmuş galiba
sonra bi kaç kere buluştuk ben bişey yok anne iyi çocuk dedim iyiydi zaten.. neyse sonra bigün acayip bakımsız geldi bende dolmuşum zaten patladım biraz kendine bak doktora git falan diye sonra küstük zor toparladık ama şimdi iyiyiz
ama korkuyorum ya yine böyle şeyler olursa
böyle güzel cevapladığınız için teşekkür ederim çok haklısınız
ben onun canı sıkılınca dayanamıyorumçok sevdim gerçekten böyle bişey söylediğim için bu saçma olayı ona yansıttığım için çok üzüldüm onu üzdüğüm için üzüldüm napayım o da nazar boncuğu olsun onu bu yüzden kaybedersem kendimi affetmem dünya yakışıklısı gelse o aklımdayken başkasıyla olmaz ki zaten öptüm yaralarından gerçekten onun kadar iyi bir insan yok
sadece böyle bir yola çıkarken de annemin babamın razı olmasını istiyoruminsanın kaç senelik ailesi kafasını karıştırabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?