nolur sanki herşey güzel gitse

upselin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
18
0
1
arkadaşlar görücü usulü biriyle tanışmıştım başta tam içime sinmese de sonradan çok sevdim.onun biraz cilt problemi var ama tek sorun bu kalbi pırlanta gibi ona tam evet dedim istemeye geldiler bu sefer annemler tutturdu yanına yakışmıyo nesini beğendin sen bunun sana layık değil kendini yaktın diye neyse ya sabır dedim aileme bile karşı çıktım ben onu seviyorum dedim sonra onların evine gittik o zaman annemler tamam neyse iyi dediler. sonra ananem hasta oldu annem ona bakmaya gitti bu sırada olay iyice ciddileşmeden ona olan duygularımı anlamaya çalıştım.gerçektn başkasıyla mutlu olacağımı sanmıyorum zaten başkasını da istemiyorum şimdi nişandan bahsediliyo ama çok korkuyorum ya ailem yine olay çıkarırsa

Son düzenleme:

Ozman aileni karsina al knus. İlerde sorun cikaracaksniz smdiden soyleyin de .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyuncak degilki bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tanışalı ne kadar zaman oldu? nişan için sen de hazırsan ailenle konuş derim ben.

oalay cıkaracaklarsa neden ailesiyle tanışmaya gittilerki ?

Cilt problemi var diye mi yanına yakışmıyormuş, sırf bu yüzden mi ailen karşı çıkıyor yani? İnanması güç.

oalay cıkaracaklarsa neden ailesiyle tanışmaya gittilerki ?

uzaktan da olsa tanıdıkları bi aile, onlar yemeğe çağırdı, ben ısrar ettim, hiç biri gitmek istemiyodu zaten o günde başta kötüydü sonra biraz düzeldi

Cilt problemiyse yanina yakismamasinin nedeni, doktora gider roaccutane falan kullanir gecer 4-5 ayda.Hem sonucta evlenecek olan sensin ailene ne ki.Ben de boyle seylere ailelerin karismasini hic anlamiyorum.

Cilt problemi var diye mi yanına yakışmıyormuş, sırf bu yüzden mi ailen karşı çıkıyor yani? İnanması güç.

o gün neler dediler anlatamam yok yüzündekiler sivilce değil başka bişey sana da bulaşır yok suratına bakamadım midem bulandı, yok benim kızım bunu nasıl beğenmiş daha neler neler sonra evlerine gittik
bugün bişey yoktu dediler
neyse bende sen isteme günü suratına ne yaptın dedim, çünkü ben hiç yüzüne bakmadım utanmaktan ve servisle uğraşmaktan
tüy dökücü krem sürmüş yanakları hep kavlamış hayır zaten var biraz cilt problemi bu da eklenince fena olmuş galiba
sonra bi kaç kere buluştuk ben bişey yok anne iyi çocuk dedim iyiydi zaten.. neyse sonra bigün acayip bakımsız geldi bende dolmuşum zaten patladım biraz kendine bak doktora git falan diye sonra küstük zor toparladık ama şimdi iyiyiz
ama korkuyorum ya yine böyle şeyler olursa

Aileniz cilt problemi disinda sorunu olmadigi halde damadi size yakistiramayip olay cikarirlarsa ileride Brad Pittle evlenseniz adam kaza gecirip tipi bozulsa sizi bosarlar mazallah...

Onlara sizin de bir kaza, hastalik yuzunden bedeninizi koruyamayabileceginizi, bugun sorun ettikleri cilt problemlerinin daha agiriyla kendi kizlari uzerinden imtihan edilebileceklerini soyleyin...

Allah başka dert vermesin güzelim. Bi doktora gitsin, sebebini öğrensin yeter. Bulaşıcı bişey olduğunu sanmıyorum.

Bak ben sedef hastasıyım, dönem dönem canavar gibi görünebiliyorum. Eşim tek tek öper bütün lezyonlarımı, ben seni sedeflerinle birlikte seviyorum diye diye. Onun sayesinde atak dönemlerim daha kolay geçiyor. Ailesinin bu tarz şeyler düşündüğünü bilsem, eşimin de kafası karışsa bu konuda çok üzülürdüm. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Gerçekten seven insanlar bu tarz problemleri kafaya takmazlar. Bir yastığa baş koyacaksınız. Bunun daha neleri var. Hastalığı var, yaşlılığı var. İyi düşün. Sırf evlenmek için evlenme.

böyle güzel cevapladığınız için teşekkür ederim çok haklısınız
ben onun canı sıkılınca dayanamıyorum çok sevdim gerçekten böyle bişey söylediğim için bu saçma olayı ona yansıttığım için çok üzüldüm onu üzdüğüm için üzüldüm napayım o da nazar boncuğu olsun onu bu yüzden kaybedersem kendimi affetmem dünya yakışıklısı gelse o aklımdayken başkasıyla olmaz ki zaten öptüm yaralarından gerçekten onun kadar iyi bir insan yok
sadece böyle bir yola çıkarken de annemin babamın razı olmasını istiyorum insanın kaç senelik ailesi kafasını karıştırabiliyo

Tüy dökücü krem mi sürmüş?
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Sivilcesi varsa doktora gider ilaç kullanır.
Anneniz midem bulandı der, siz adamı bakımlı ol diye kışkışlarsınız.
Valla üzüldüm adama.

Son düzenleme:

Ailenin takıldığı nokta sadece buysa mücadele edeceksin. Yok başka şeyler varsa dur bi düşün, haklı olabilirler mi diye.

Benim ailem de eşimi hiç istemedi ilk başta, çok problemler vardı takıldıkları. Ama " önce tanıyın, sonra hala olmaz diyorsanız size karşı gelmeyeceğim" dedim. Tanıdılar, çok sevdiler. Şimdi bir numaralı damat oldu eşim. İyi, saygılı insan her durumda kendini sevdirir.

Ya yazik gunah degil mi bir insanin cildi sorunlu diye alay etmek kinamak? Aileniz nasil bir aile boyle? Yarin obur gun kendisinde daha buyuk sorunların cikacagindan korkarim.
Doktora gitsin mis gibi yuzu olur Allahin izniyle. Insanin kalbi temiz olsun. Senin gonlun isindiysa baskasina ne oluyor ya..

Eşiminde cilt problemi var canım ve geçicek birşey deil yüzünde çukurlar var düğün günü fondoten fln sürmüştük ama bana hiç kötü gelmio bazen arkadaşlarım diyo ay eşinin yüzü ne öyle ay ayağıda az akısıyo sana hiç yakışmıyo falan diye ama umrumda değil ne yüzü ne bacağı hiç dikkat bile etmiyorum küçükken ayağı kırıldığı için çok belirsiz bir aksama var ayağında ama sevince hiç onlar görünmüyo ailenizde yanınıza yakıştırmıyomuş sizde ben yakıştığını düşünüyorum yüzünün bu hali beni mutsuz etmicek diye sizi kararlı görürlerse daha fazla laf etmiceklerini düşünüyorum

ya........... olursaaaa?..tarzı sorular çok tuhafıma gidiyo..
yani ihtimali düşünüp kendinize üzülecek şeyler bulmayın..
zamanı gelince velevki sorun çıkarsa onu da ozaman düşünürsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…