- Konu Sahibi ogelinbenim
-
ssustuğum zaman da yarısı gün hiç birşey olmamış gibi yazıyor konuşuyor aşkım neden böyle yapıyorsun diyorum seni çok seviyorum ben yazıyor napacağımı şaşırdım artıkAma konuşarak çözüm bulamamışsın. Bir de dayan susmayı dene bakalım
ben de aksine çok konuşurum ikizler burcuyum konuşkanım sıcak kanlıyım çok ta seviyorum ama bazen sustukça boğasım geliyor onuo susanlardan bende bitane var , şimdi bşey değil evlende gör canım, canları sağolsun ketum insan zor insan bence
birşey yapmıyor yarısı gün hiçbirşey olmamış gibi yazıyor seni çok seviyorum ben diyor kapatıyor konuyuAaaa başka şehirde misiniz, bilmiyordum. Kötü oldu bu. Sen de çok üstüne gitme madem ne yapacak merak ettim sen de konuşmazsan.
Kişiliği böyle demekki. Bir de küsüyormuş, zor bir insan gerçekten. Ama değişeceğini de zannetmiyorum hiç.birşey yapmıyor yarısı gün hiçbirşey olmamış gibi yazıyor seni çok seviyorum ben diyor kapatıyor konuyu
bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım konuşan insana hasretim beni suçlasın ama yeter ki ağzından bir laf çıksın istiyorumKişiliği böyle demekki. Bir de küsüyormuş, zor bir insan gerçekten. Ama değişeceğini de zannetmiyorum hiç.
askere gitti canım askerde daha beterdi bütün hırsını benden çıkarırdı hata o zaman ayrılmayı düşünmüştüm çünkü ağzından hiç iyi laf çıkmaz olmuştu sonra annem izin vermedi asker adam bırakılmaz dedi o zaman nişanlı değildik neyse askerden geldi özür diledi ben sana çok ettim affeet dedi affettirdi kendini hakkaten seviyor ondan şüphem yok ama işte bu susmaları beni delirtiyorBenim sevgilimde oğlak burcu, cidden zor biri ama çok seviyorum. Bazen o da susardı, bende tepki olarak susardım. Sonra neden konuşmuyor musun diyincede sende konuşmuyorsun derdim. O da bana ben odunum bari sen konuş derdi. Neden -di'li geçmiş zaman kullandım onu açıklayayım. Benim sevgilim şu an askerde ve çok değişti. Artık benden fazla konuşuyor. Ne yaptın bugün dediğimde yediği yemeğe kadar anlatıyor. Askere gitmediyse ve eğer gidecekse bir değişme umudu doğabilir sana da benim gibi.
hayır inanın ki öyle değil biz birbirimize çıkacağımız yerleri söylüyoruz uzakta olduğu için ki zaten çıktı etti bir şey demedim ama bu durum artık sanki sınırı zorlamaya başladı zaten bütün gün iş yerinde birlikteler bir de haftasonu onlarla çıkması sürekli beni sinir etti inanın ki aralıklı bir durum olsa bi laf etmem ama her hafta sonu olunca kızdım sonuçta kısa süre sonra evleneceğiz ve sürekli onlara bağılmlı olmasını yarın bi gün de sürekli beni onlarla çıkmaya zorlamasını istemiyorum zaten bir pazar günü var onda da biraz bana zaman ayırsın istiyorum çok mu şey istiyorumArkadaşlarıyla buluşmak için sizden izin alıyor ve siz izin vermediniz diye çıkmıyor mu? Hem de siz başka bir şehirdeyken. Bu yaptığınız bencillik değil de nedir? Gören de sizinle çıkmıyor da onlarla çıkıyor ya da sizi o ortama sokmak istemiyor sanacak. Bu konuda haksızsınız.
Konuşmak, konuşmamak kişilikle alakalı bir durum ve değişmez. Evlendikten sonra da değişmeyecek. Eğer bu sizin için çook büyük bir sorunsa evlenme kararınızı gözden geçirin. Yok o kadar da büyük bir problem değilse nişanlınızı olduğu gibi kabul edin.
Bunları evlendikten sonra düşünseydiniz ya da uygulasaydınız haklı olurdunuz. Ama tek tatil gününde adamı arkadaşlarıyla buluşmaktan alıkoymak gerçekten bencilliktir. Üstelik siz yanında değilken ve bu durum şu an için sizi hiç bir şekilde etkilemeyecekken. İş yerinde beraber olmak onlarla sosyalleşemeyeceği anlamına gelmez ki. En yakın dostluklar iş yerinde kurulur zaten. Haftada bir arkadaşlarıyla buluşuyor olması ne gibi sınırları zorlayabilir ki?hayır inanın ki öyle değil biz birbirimize çıkacağımız yerleri söylüyoruz uzakta olduğu için ki zaten çıktı etti bir şey demedim ama bu durum artık sanki sınırı zorlamaya başladı zaten bütün gün iş yerinde birlikteler bir de haftasonu onlarla çıkması sürekli beni sinir etti inanın ki aralıklı bir durum olsa bi laf etmem ama her hafta sonu olunca kızdım sonuçta kısa süre sonra evleneceğiz ve sürekli onlara bağılmlı olmasını yarın bi gün de sürekli beni onlarla çıkmaya zorlamasını istemiyorum zaten bir pazar günü var onda da biraz bana zaman ayırsın istiyorum çok mu şey istiyorum
iyi de onların yanındayken konuşmaz telde sadece yazar telefonu asla açmaz ayıp olurmuş arkadaşlarına e ben de onunla uzun uzun konuşmak istiyorum o da sadece pazar müsait onda da iş yerindekilerle birlikte benim de onla vakit geçirmeye hakkım yok mu lütfen biraz da benim tarafımdan bakın biraz da bana zaman ayırsın istiyorum çünkü hafta içi işten gelir yemeğini yer 5 dk konuşup yatar ben ne yapayım o halde herkes arkadaşıyla buluşsun herkes işine baksın mı diyeyimBunları evlendikten sonra düşünseydiniz ya da uygulasaydınız haklı olurdunuz. Ama tek tatil gününde adamı arkadaşlarıyla buluşmaktan alıkoymak gerçekten bencilliktir. Üstelik siz yanında değilken ve bu durum şu an için sizi hiç bir şekilde etkilemeyecekken. İş yerinde beraber olmak onlarla sosyalleşemeyeceği anlamına gelmez ki. En yakın dostluklar iş yerinde kurulur zaten. Haftada bir arkadaşlarıyla buluşuyor olması ne gibi sınırları zorlayabilir ki?
aynen öyle bir iki oldu zaten birşey demedim ama sürekli bi hal almaya başladı zaten uzaktayız ben de sinirlendim gitme dedim o zaman da bir küstü ağzından laf çıkmıyor diyorum konuş benle susma konuşsak ne olacak diyip duruyor iyiyken çok iyiyiz seviyoruz da ama ne yapacağımı bilemedim sizin eşiniz de böyle mi evlenince düzelme oluyor mu ya da bu küsmeler azalıyor mu bir akıl verinBi insan konuşup bişey paylasmiyorsa kaçacaksin ondan sonra kendi kendine konuşmaya hep içine atmaya başlarsın buda psikolojik açidan çok kötü ben onu bunu bilmem evlenip bir ömür boyu beraber olmak istediğin kişi seninle her konuda herseyi paylaşması lagzim.Bide bu grup olarak dışarı çıkma nedir ya hadi 1 2 anlarım veya degisiklik olurda insanda sevdiği kişiyle baş başa olmak derlemek konuşmak ister benimde eşim oğlak burcu c ooooooo zor biri
aynen öyle gerçekten delirecek gibi oluyorum o sustukça ama hiçbir adım atmıyor ki sorunu çözmek için ben inanın ki konuşuyorum güzel bir dille yine olmuyor bağırıyorum çağırıyorum yine olmuyor o an adam inatçı keçiye dönüyor neyse konuşuruz sonra deyip duruyor başka laf etmiyor sadece bu konuda değil mesela hoşuna gitmeyen bir laf etsem bana soğuk davranıyor ne oldu diyorum yok birşey diyor üstüne gidiyorum yine söylemiyor ben ne dedim acaba diye düşünüp duruyorm çok sonra başka bişey konuşurken sen zaten bana bööyle dedin diye neden soğuk davrandığnı ancak o zaman söylüyor anlamadım gitiEvlenince o gidecek yerine yenisini, problemsizini yollayacaklarya öyle bir şey yok tabii ki. Evlenince de aynı insan olacak. Evlenince beynimizi yıkamıyorlar yine aynı insanız. İletişim kurmaktan kaçan insandan korkarım ben, nasıl anlaşacaksınız konuşmazsanız, bir de üzerine küsüyor. Ana okulunda mısınız yahu ? Bu sorunları çözün önce, arkadaşlarıyla gezme konusundan önce bunları halletmeniz lazım. Evlenince beraber gidersiniz, siz de yanında olursunuz o konu belki yoluna girer ama iletişimsizlik öyle kolay çözülecek bir sorun değil...
haklısınız adam hep böyleydi ama biz seviyoruz işte birbirimizi kopamadık her akşam 5 dk telde konuşuyoroz ama gün içinde sürekli yazışıyoruz bana vakit hiç ayırmıyor diyemem ama işte ben de konuşmak istiyorum gerekirse tartışmak istiyorum değiştirmek değil inanın ki niyetim ama bana küs kalmasına sinir oluyorumBu konuyu 5 yıl önce açmış olsanız diyeceğim ki tamam haklısınız. Ama 6 yıl geçmiş. Bu adamın huyu muhtemelen 6 yıldır böyle. Sevdiğiniz aşık olduğunuz adam bu. Değiştirmeye çalışmak neden? Yani bu sessiz sakin bır kıza aşık olup keşke azıcık daha dışa dönük olsan, şen şakrak olsan demek gibi bir şey.
Arkadaşları ile çıkması sizi etkileyen bir durumsa orta yolda buluşabilirsiniz. Hani tamam çık ama bana da o gün vakit ayır gibi. Ama size her akşam 5 dakikasını ayıran bir insana da zorla yaptırılır mı bu bilmiyorum. Bazı şeylerin içten gelmesi lazım.
kızlar gece gece çok düşündüm açsam mı bu konuyu diye ama artık dayanamıyorum ben bir yıllık nişanlıyım altı senedir de sevgiliyiz ben çok seviyorum o da beni seviyor bundan bi kuşkum yok ama nişanlımın sürekli susmasından bıktım usandım ben nişanlımla gerekirse tartışmak istiyorum ama nişanlım sürekli konuşsak ne olacak uzayacak boşver deyip susuyor oğlak burcu birde inatçi nuh diyor peygamber demiyor
bir de bunlar sürekli iş arkadaşlarıyla yok yemeğe gidelim yok sinemaya gidelim kızlı erkekli bir grupları var sürekli onlarla gezmek istiyor ben bir kere iki kere tamam dedim ama baktım sonu gelmiyor sürekli oldu bu iş artık istemiyorum dedim bizim düğün sürecimiz biraz uzadı bu süreç uzadıkça ben geriliyorum zaten bir de sürekli oraya buraya gidicem diyip durma dedim inanın ki ayda bir olsa falan birşey demem ama bu o grubuna bağımlı oldu onlar gidelim derse gidecek illa bu gece de bunun için bana küstü konuşmuyor ben izin vermedim diye kızlar ne olur bişey söyleyin bu adam benimle katiyen karşılıklı konuşup derdini paylaşmıor diyorum evlenince de mi küseceksin evlenince yan yana olucaz böyle olmaz diyor sadece ben ne yapacağımı şaşırdım var mıdır bir tavsiyeniz yoksa ben de mi susayım ama dayanamıyorum ki kendi kendime konuşmaktan deliricem artık
gerçekten mi bu da öyle bi gün sonra geliyor hiç bişey olmamış gibi konuşuyor aslında uzaktayken daha çok tartışıyoruz yanyanayken böyle değilizbenim eşimde nişanlıyken öyledi.Kavga ettiğimizde çeker giderdi sinirden çatlardım.Öfkem içimde patlardı inatçı oda aramazdi 2,-3 gün sonrada hiçbirşey olmamaış gibi gelirdi.Tartışamamak,sorun çözülmeden barışmak beni sinir ederdi. Ama evlenince değişti şimdi ben tartışınca uzatıyorum kendi barışmak için çabalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?