nolur söyeyin ben mi hatalıyım

bende oğlak burcuyum uzatmayıda sevmem küste kalamam.. ve arkadas grubuma baglıyım bişey yapılcaksa hep olmak istiyorum eşim istemedıgınde kuduruyorum bence nişanlına daha fedakar ol. seni eve kapasa çıktıgında olay çıkarsa kndi tnıştırdıklarından bile kıskanıp yok yere bak yok kaşın gözün oynamasa diye baskı yapsa dhamı iyi öyleleride çok.. yat kalk böyle olduguna dua et bence

ya zaten uzun zamandır berabermişsiniz yeterince başbaşa zaman geçirmişssinizdir ki evlenince çook uzun yıllar yine baş başa olacaksınız o zaman da belki siz biraz hava almak isteyecek yeni insanlarla grup şeklinde oturalım kalkalım isteyeceksiniz :) bence bu konuda çok sıkıştırmayın belki o insanlarla olmaktan çok zevk alıyordur eğleniyordur . Sizde biraz kendinizi sevdirin o gruba grubu sevmeye çalışın.
Susma konusuna gelincede sizde aynısını yapın o kudursun .Erkeklere bir şeyi anlatmanın en iyi yolu onları kendi silahlarıyla vurmaktır. Vurun kendi silahıyla anlasın ne kötü birşey olduğunu .

yok bacim hiç düzelme olmuyor ben de o umutla 13 sene bekledim dahada beter oldu kusmesini desen biktim usandim karidan beter aman o kusmesin diye alttan ala ala sinir sistemim çöktü dediğin gibi iyiyken iyi de kusmesi bide benle konusmamasi biktim muneccim miyim ben aklından gecirdiklerini bilip sohbet edeyim amannn hadi ben düştüm cekiyom sende yanma bi insanın huyu güzel olacak bi ömür nasıl geçecek umarım seninki düzelir amma huy bu değişmiyor Allah sabır versin bize canim

Benimkide ikizler burcu aynen dediginiz gibi konustukca tartisiyoruz tartisinca ne anliyosun...neden bisey soylemiyon ne soyleyimki...tmm hadi gel bebegim uzatma alla sen neyi ben uzatiyorum konus tartis halledelim yok hosuna gitmeyen bisi oldumu ustunu kapatir yani konusmaz 5 senelik evliyim hep ben konusmusumdur o dinlediyse dinlemisdir gorunen o ki bazen bosa konusmussum cunku degisen bisi yok. Her yapacagini yapar uyarmama ragmen gene yapar gene yapar konusurum degis soyle yap boyle et tmm der soz verir gene yapmaz ben gene baslarim bozuk plak gibi :)) ne susuyosun derim napiyim der bide sen sus der soylediklerimi yaparsan bir gun susacam derim ins Der boyle 15 gune 1 aya bi tartisiriz konusmayi sevmiyor ama beni seviyor konusmayi sevmesin ama beni sevsin yetiyor cunku bende onu cok seviyorum.sevgi emek ister 10 senedir boyleyiz ama artik oda konusmaya basladi arada aş-kim yat-ta-ga gi-de-lim-mi diyo

(haa bazen is yerinde fln bisi olunca kendini bi kaptiriyo anlatmaya basliyo bu seferde ben dinlemiyorum tlf oynuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…